Kom og vær med

AFS er en frivilligdrevet organisation. Der er godt 44.000 frivillige i mere end 50 lande som alle er engagerede i at skabe gode og lærerige udvekslingsophold. Erfaringen i AFS er at det særlige engagement som frivillige bringer ind i kulturmødet, gør AFS særligt egnet til at skabe involvering, støtte og nærhed for unge der er på udveksling.

Muligheder som frivillig

Der er mange forskellige måder at være frivillig på i AFS. Mange engagerer sig lokalt i en af AFS’ 30 lokalforeninger. Her skaber frivillige kvalitet og giver støtte til udvekslingsstudenter på ophold i Danmark eller danske udvekslingsstudenter der skal ud i verden. Der er også en del, især unge hjemvendte, der engagerer sig nationalt, primært omkring planlægning og afholdelse af de store nationale lejre og orienteringer for nuværende eller kommende udvekslingsstudenter.

Kontakt

På disse sider kan du læse mere om det at være frivillig. Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for frivilligt arbejde i AFS, kan du enten kontakte lokalforeningen i dit område eller skrive til Foreningskonsulent, Carsten Friis Overby, på carsten.overby@afs.org