Du og din familie kan blive værtsfamilie i en kortere eller længere periode. Vi vil gerne give både din familie og vores udvekslingsstudent den bedste oplevelse, så hvis du kontakter os, så finder vi det ophold, der passer bedst til jer.
Hvad passer til jer? At være velkomstfamilie i 6-8 uger? Måske værtsfamilie i 3, 6, 9 eller 11 måneder? Mulighederne er flere endnu!

Her er et udpluk af de udvekslingsstudenter, som kommer til Danmark til august.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi eventuelt har et bedre match til dig og din familie.

 

Antoine, CAN

Antoine fra Canada, 17 år

Antoine er fra det fransktalende Canada. Han er meget interesseret i musik og politik. I forhold til musik lytter han til de fleste genrer, og han kan lide det meste. Under sit ophold ser han frem til at lære den danske musikscene bedre at kende. Han har selv spillet trommer i fire år. Og så er han også meget glad for fodbold.

Hanintya, INA

Hanintya fra Indonesien, 17 år

Hanintya bliver også kaldt Fildza. Hun er glad for at se film og serier, at være sammen med vennerne, høre musik og at læse. Alle disse interesser er vigtige for hende. Hun er også meget glad for dyr, og det er især katte og kaniner, som hun er ret vild med. Hun harlært sig selv at spille guitar, hvilket hun er meget glad for.

Marissol, BRA

Marissol fra Brasilien, 15 år

Marissol er vokset op i en lille by, hvor alle kender hinanden. Og så er hun vokset op på sin mors kro, så hun har altid været omringet af natur og dyr. Derfor betyder dyr og natur også meget for hende. Hun glæder sig til at møde sin danske værtsfamilie, og hun glæder sig også til at lære dansk og den danske kultur at kende.

TszHang, HKG

TszHang fra Hong Kong, 17 år

TszHang bliver også kaldt Tom. Han har spillet tennis i cirka 10 år, fodbold i to år og han har lært sig selv at spille guitar for et års tid siden. Han er glad for at være sammen med venner og familie. Og selvfølgelig hans hund, som han beskriver som det sødeste i verden. Så TszHang kan betragtes som et rigtig dyremenneske.

Batu, TUR

Batu fra Tyrkiet, 15 år

Batu er virkelig glad for dyr! En af hans yndlingsinteresser er at være sammen med dyr og at fodre dem. Natur er meget vigtig for ham, og derfor nyder han også at være uden for sammen med dyr og at  arbejde i haven. Han er meget glad for udendørsaktiviteter såsom at ride og stå på ski. Han glæder sig til at lære det danske sprog og den danske kultur at kende.

Penpicha, THA

Penpicha fra Thailand, 16 år

Penpicha bliver også kaldet Pizza. Hun er meget glad for at se fodboldkampe. Hendes eget favorithold er Liverpool, og hendes yndlingsspiller er Steven Gerrard. Hun er glad for at dyrke forskellige former for sport såsom basketball, badminton eller køre på cykel. Hun er også glad for at prøve nye retter, som hun finder på internettet.

Silvia-ITA1

Silvia fra Italien, 17 år

Silvia er en rigtig dansepige. Hun har gået til ballet de sidste 10 år. Hun har deltaget i flere internationale konkurrencer, og hvert år er hun i Frankrig til en stor konkurrence. Hun glæder sig til intenst at opleve Danmark og lære noget dansk, mens hun er her.

Daglar, TUR

Daglar fra Tyrkiet, 15 år

Daglar spiller meget basket-ball og deltager to gange om året i en stor basketballcamp. Han er også meget glad for at læse og at se dokumentarer – gerne dyredokumentarer. Han beskriver sig selv om ambitiøs og kreativ. Han vil gerne studere i udlandet i fremtiden, så et udvekslingsophold er et godt indblik i, hvordan det er at leve udenfor Tyrkiet.

Donlaporn, THA

Donlaporn fra Thailand, 16 år

Donlaporn, som også bliver kaldt Yok, bruger en stor del af sin dag på at synge og høre musik. Hun finder også stor glæde i at læse blogs om rejser, hvor hun kan blive inspireret til fremtidige eventyr og oplevelser. At fotografere og på den måde gemme oplevelserne er også noget, hun gør meget i.

Lok Yin, HKG2

Lok Yin fra Hong Kong, 15 år

Lok Yin kan godt lide at spille basketball, fodbold og bordtennis med sine venner. Han er vild med at bygge Lego for at styrke sin kreativitet. Han gør meget ud af at forbedre sit engelske sprog igennem film, og han går meget op i engelsk i skolen. Lok Yins venner synes, at han er meget humoristisk.

Andrija, SRB

Andrija fra Serbien, 17 år

Andrija har én hobby, som er større end alle andre: musik! Han har været vild med det, siden han var barn, og han har spillet klaver i mange år. En af hans andre interesser er sport. Han spillede meget tennis og var dygtig til det, da han var yngre. Han har også gået til dans engang. Ellers har han andre småbobbyer såsom at tegne og at lave mad.

Yutong, CHN

Yutong fra Kina, 16 år

Yutong har nogle ting, som han håber, han kan lære mere om under sit ophold: kvantemekanik, Rubiks Cube og at dyrke sport. Han er fascineret af alle tre ting. Han er ivrig efter at lære det danske sprog, når han er på udveksling. Og så glæder han sig til at lære om den danske kultur – blandt andet igennem samtaler om kultur.

Jantharat, THA

Jantharat fra Thailand, 16 år

Jantharat bliver også kaldt Jah. Ifølge hende selv er nogle af hendes styrker, at hun er optimistisk, venlig, snaksalig, selvstændig, god til at lytte, og hun kan tilpasse sig. Hun er glad for at prøve nye ting, såsom basketball og at spille violin. Hun er glad for at være sammen med venner og familie, lytte til musik, havearbejde og at se serier og film. Hun har altid sit kamera med sig og er meget glad for at tage billeder.

Giacomo, ITA

Giacomo fra Italien, 17 år

Giacomo har spillet basketball, siden han var ni år gammel og klaver siden han var fem. Disse fritidsaktiviteter holder ham ofte beskæftiget i hverdagene og i weekenderne laver han ofte frivilligt arbejde som spejder. Han har været spejder i fem år. Han glæder sig til at lære det danske sprog.

Ermihan, TUR

Emirhan fra Tyrkiet, 15 år

Emirhan synes, det er spændende at læse rejselitteratur og se dokumentarer om andre lande. Det optager ham meget at lære om nye kulturer og at betragte andres livsstile.  Hans største hobby er at lave mad. Han kan godt lide at prøve nye opskrifter, og han vil meget gerne gå på et madlavningskursus, når han kommer til Danmark, og han glæder sig til at smage dansk mad.

Wentian, CHN

Wentian fra Kina, 15 år

Wentian har travlt med skolen, men er glad for at spille skak og at male. Han cykler gerne hver dag – og også gerne meget langt en gang imellem. Sammen med sine forældre deltager han hvert år i at sætte dyr, som er blevet taget til fange, ud i det fri. Han har også beskæftiget sig med at servere mad for de fattige.

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på gro.gerdsen@afs.org
eller ringe til os på +45 38 32 23 05.

Ansøg her