Mingjie, CHN

Mingjie fra Kina, 16 år

Mingjie er meget glad for at cykle om sommeren. Han har et stort ønske om at lære spille klaver eller guitar, og han vil gerne lære nye sprog. Han er mest til fredelige sportsgrene som eksempelvis bordtennis. Han har en drøm om at læse på universitetet i udlandet.

Anita-ITA1

Anita fra Italien, 17 år

Hun har dyrket klassisk ballet, siden hun var fire år gammel. Hun elsker simpelthen at danse! Hun har også dyrket atletik, og hun er meget glad for at løbe. Når hun er i roligt tempo, kan hun godt lide at læse, og hun er med i læsegruppe. Hver sommer arbejder hun frivilligt med børn.

Faith, THA

Faith fra Thailand, 15 år

Faith spiller basketball og forskellige musikinstrumenter. Hun er meget glad for koreansk popmusik. Hun er meget seriøs i skolen og vil gerne være læge. Derfor ser hun også en del operationsvideoer. Hun har læst bøger af en del danske forfattere og vil gerne opleve verdens lykkeligste nation.

Hoi Lai, HKG

Hoi Lai fra Hong Kong, 15 år

Hoi Lai spiller badminton hver uge, og han er også meget glad for at svømme. Han vil meget gerne lære dansk som en del af at lære den danske kultur, når han er på udveksling. Han er meget interesseret i historie, og har engang repræsenteret sin klasse i en konkurrence om kinesisk historie.

Lok Yin, HKG

Lok Yin fra Hong Kong, 15 år

Lok Yin kan godt lide at spille basketball, fodbold og bordtennis med sine venner. Han er vild med at bygge Lego for at styrke sin kreativitet. Han gør meget ud af at forbedre sit engelske sprog igennem film, og han går meget op i engelsk i skolen. Lok Yins venner synes, at han er meget humoristisk.

Kirin, JPN

Kirin fra Japan, 16 år

Kirin er med på skolens dramahold. Han hjælper til med rekvisitter og kulisser. Han er kreativt anlagt og har eksempelvis lavet et sværd af træ og et skjold af pap til sit dramahold. Han arbejder som medhjælper på et bibliotek, fordi han er så glad for bøger, og han kan rigtig godt lide at læse selv.

Naruedon, THA

Naruedon fra Thailand, 16 år

Naruedon dyrker gymnastik, og han er meget glad for at spille spil og læse. Han er meget arbejdsom og selvstændig. Han er også udadvendt og har en god portion humor.

Ermihan, TUR

Emirhan fra Tyrkiet, 15 år

Emirhan synes, det er spændende at læse rejselitteratur og se dokumentarer om andre lande. Det optager ham meget at lære om nye kulturer og at betragte andres livsstile.  Hans største hobby er at lave mad. Han kan godt lide at prøve nye opskrifter, og han vil meget gerne gå på et madlavningskursus, når han kommer til Danmark, og han glæder sig til at smage dansk mad.

Racquel, POR

Raquel fra Portugal, 17 år

Racquel er meget glad for dans og musik. Hun bruger dans og musik til at slippe af med stress og negativitet. Hun går også til spejder, og hendes formål med at være spejder er at efterlade jorden lidt bedre, end hun fandt den. Hun glæder sig til sit ophold, og som hun selv siger det, glæder hun sig til at opleve “the hygge”.

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på gro.gerdsen@afs.org
eller ringe til os på +45 38 32 23 05.

Ansøg her