Fatima, ARG

Fatima fra Argentina, 17 år

Fatima er meget glad for at spille guitar. Hun får guitarundervisning og øver sig selv også. Hun er dog interesseret i at lære at spille andre instrumenter – eksempelvis klaver. Hun er også meget interesseret i at lave mad og vil meget gerne afprøve nye opskrifter.

Mateus, BRA

Mateus fra Brasilien, 17 år

Mateus er meget glad for at høre musik. Når han spiller basketball eller spiller computerspil, hører han gerne musik imens. Han har tidligere spillet guitar. Når det kommer til sport, er kan han bedst lide basketball og fodbold.

Mingjie, CHN

Mingjie fra Kina, 16 år

Mingjie er meget glad for at cykle om sommeren. Han har et stort ønske om at lære spille klaver eller guitar, og han vil gerne lære nye sprog. Han er mest til fredelige sportsgrene som eksempelvis bordtennis. Han har en drøm om at læse på universitetet i udlandet.

CHN  Qi xin

Qi Xin fra Kina, 15 år

Qi Xin spiller meget gerne tennis om sommeren og står gerne på ski i weekenden om vinteren. Hun er meget glad for dyr, og hun har selv to hunde derhjemme. Hun kan godt lide at se NBA i fjernsynet, og hun har selvfølgelig et favorithold. Hun er god til at tegne og tegner gerne tegneserier.

Maria, DOM

Maria fra Den Dominikanske Republik, 17 år

Maria er meget glad for tennis. I sin fritid lærer hun også italiensk og grafisk design. Hun vil gerne arbejde med grafisk design i fremtiden. Hun kan være genert i starten, men når hun løsner op, er hun meget snakkesalig, humoristisk og eventyrlysten.

Pierrick, FRA

Pierrick fra Frankrig, 15 år

Pierrick går til fodbold og spiller gerne kamp hver weekend. Han kan lide at høre musik, læse bøger og Marvel-tegneserier. Han er også glad for superhelte-film. Han har tidligere spillet klarinet i tre år, men det gør han ikke mere, fordi han ikke har tid. Han er også en del af en spejdergruppe.

Hoi Lai, HKG

Hoi Lai fra Hong Kong, 15 år

Hoi Lai spiller badminton hver uge, og han er også meget glad for at svømme. Han vil meget gerne lære dansk som en del af at lære den danske kultur, når han er på udveksling. Han er meget interesseret i historie, og har engang repræsenteret sin klasse i en konkurrence om kinesisk historie.

Lok Yin, HKG

Lok Yin fra Hong Kong, 15 år

Lok Yin kan godt lide at spille basketball, fodbold og bordtennis med sine venner. Han er vild med at bygge Lego for at styrke sin kreativitet. Han gør meget ud af at forbedre sit engelske sprog igennem film, og han går meget op i engelsk i skolen. Lok Yins venner synes, at han er meget humoristisk.

Ludovica, ITA

Ludovica fra Italien, 16 år

Hun har spillet fløjte i fire år og klaver i to år.  Hun bruger meget gerne klaveret, når hun er ked af det eller sur. Hun spiller volleyball og basketball, og hun svømmer. Hun er meget opsat på at lære dansk, og hun tager lige nu et tysk sprogkursus, da hun håber, det kan hjælpe hende med det danske sprog.

Silvia, ITA

Silvia fra Italien, 17 år

Silvia har danset ballet de sidste 10 år, og hun har været til flere konkurrencer i udlandet. Det er derfor ikke uvant for hende at rejse til fremmede lande alene. Hun kan godt lide at hygge med sine veninder på caféer. Hun har arbejdet på sine forældres restaurant for at tjene penge.

Harunobu, JPN

Haronubo fra Japan, 15 år

Haronubo har en top tre over sine hobbier: På førstepladsen ligger at gå tur med sin families hund. Det gør han hver eneste dag, og ofte har han en ven med. Han kalder det selv det bedste tidspunkt på dagen. På andenpladsen ligger at spille Minecraft på computeren. På tredjepladsen ligger at læse bøger. Hans yndlingsbog lige nu er A wizard of Earthsea, som han har læst på japansk.

Kirin, JPN

Kirin fra Japan, 16 år

Kirin er med på skolens dramahold. Han hjælper til med rekvisitter og kulisser. Han er kreativt anlagt og har eksempelvis lavet et sværd af træ og et skjold af pap til sit dramahold. Han arbejder som medhjælper på et bibliotek, fordi han er så glad for bøger, og han kan rigtig godt lide at læse selv.

Racquel, POR

Raquel fra Portugal, 17 år

Racquel er meget glad for dans og musik. Hun bruger dansk og musik til at slippe af med stress og negativitet. Hun går også til spejder, og hendes formål med at være spejder er at efterlade jorden lidt bedre, end hun fandt den. Hun glæder sig til sit ophold, og som hun selv siger det, glæder hun sig til at opleve “the hygge”.

Faith, THA

Faith fra Thailand, 15 år

Faith spiller basketball og forskellige musikinstrumenter. Hun er meget glad for koreansk popmusik. Hun er meget seriøs i skolen og vil gerne være læge. Derfor ser hun også en del operationsvideoer. Hun har læst bøger af en del danske forfattere og vil gerne opleve verdens lykkeligste nation.

Naruedon, THA

Naruedon fra Thailand, 16 år

Naruedon dyrker gymnastik, og han er meget glad for at spille spil og læse. Han er meget arbejdsom og selvstændig. Han er også udadvendt og har en god portion humor.

Ermihan, TUR

Emirhan fra Tyrkiet, 15 år

Emirhan synes, det er spændende at læse rejselitteratur og se dokumentarer om andre lande. Det optager ham meget at lære om nye kulturer og at betragte andres livsstile.  Hans største hobby er at lave mad. Han kan godt lide at prøve nye opskrifter, og han vil meget gerne gå på et madlavningskursus, når han kommer til Danmark, og han glæder sig til at smage dansk mad.

Anais, SUI

Anais fra Schweiz, 15 år

Anais har været på spejderlejr hvert år i to uger, siden hun var seks år gammel. Hun er meget glad for at læse, og hun vil hellere læse en bog end at se fjernsyn. Hun er social og ser sine venner hver dag. Hun kan godt lide at tegne og gør det mindst en gang om ugen. Hun er ikke så glad for sport – så vil hun hellere bage en kage eller noget lignende.

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på annemette.bille@afs.org
eller ringe til os på +45 38 32 23 05.

Ansøg her