Her er et udpluk af de 136 udvekslingsstudenter, der kommer til Danmark til august.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi eventuelt har et bedre match til dig og din familie.
På nuværende tidspunkt søger vi mere end 50 værtsfamilier, og derfor er der rig mulighed for at finde et super godt match til netop din familie.

Sansern fra Thailand

Sansern fra Thailand, 16 år

Sansern bliver kaldt Hymn. Han elsker at spille musik, læse og bygge små figurer. I sin fritid laver han også en del frivilligt arbejde. Han syntes det danske sprog er meget fascinerende og smukt, og vil gerne selv kunne snakke det.

Mod Hymn i videoen nedenfor:

Veronica leder efter en værtsfamilie

Veronica fra Italien, 17 år

Veronica elsker at spille volleyball og være sammen med sine venner i sin fritid. Hun har spillet på samme volleyballhold i seks år. Hun glæder sig meget til at lære en masse nye mennesker at kende og at opleve den danske kultur.

Mød Veronica i videoen nedenfor:

Jose fra Honduras mangler en værtsfamilie

José fra Honduras, 17 år

José er meget social og kan godt lide at bruge tid med sine venner og familie. Hans helt store interesse er mad – han elsker at smage, lave og eksperimentere med mad. Han er åben for nye interesser, mens han er i Danmark

Mød José i videoen nedenfor:

Phatpicha fra Thailand

Phatpicha fra Thailand, 16 år

Phatpicha bliver kaldt for Nisha. Hun elsker at bage kager og lave traditionel mad. I sin fritid kan hun godt lide at være ude i naturen, høre musik og være social. Hun glæder sig til at lære den danske kultur at kende.

Mød Nisha i videoen nedenfor:

Pak Hei fra Honkong

Pak Hei fra Hongkong, 17 år

Han er tænksom og interesserer sig meget for filosofi. Han elsker at se science-fiktion-film. I sin fritid dyrker han taekwondo, og han håber, han snart opnår det sorte bælte. Lige nu spiller han også ret meget billard, men han er åben for andre interesser også.  Han glæder sig meget til at opleve Danmark og blive en del af en dansk familie og få nogle gode danske venner.

Solveig fra Tyskland

Solveig fra Tyskland, 15 år

Hun en er sød og nysgerrig pige. I sin fritid spiller hun cello og synger i kor. Hun er medlem af skolens orkester, som tit spiller koncerter. Hun kan også godt lide at tage billeder, fordi hun på den måde kan gemme og huske nogle skønne oplevelser. Hun er meget fascineret af Danmark og glæder sig til at møde en masse nye mennesker og blive en del af en dansk familie.

Shuichi fra Japan

Shuichi fra Japan, 16 år

Han er en venlig og ansvarsbevidst dreng. Han elsker at læse og læser alle genrer. I sin fritid spiller han fodbold og er medlem af skolens ”Robot projekt”, hvor han har bygget en robot af LEGO sammen med sin ven. Hans interesse for LEGO er også en af grundene til, at han valgte Danmark til sit udvekslingsophold. En af de andre grunde var, at han meget gerne vil lære det danske sprog.

Lai Him fra Hongkong

Lai Him fra Hongkong, 15 år

Lai Him bliver egentlig kaldt Gordon. Han er en sjov og udadvendt person, som er vant til at have mennesker omkring sig hele tiden, da han har en stor familie. Han elsker musik og spiller selv trommer, bas, klaver og guitar. Han er også medlem af et band, hvor de selv skriver sange og optræder.  I sin fritid kan han også godt lide at dyrke sport og være i naturen.

Lucia fra italien mangler en værtsfamilie

Lucia fra Italien, 16 år

I sin fritid spiller Lucia guitar i et orkester, og hun elsker at synge. Hun er vild med at bruge tid med sine venner og familie samt lave frivilligt arbejde. Hun glæder sig til at møde sin nye værtsfamilie og at lære at tale dansk.

Mød Lucia i videoen nedenfor:

Yada fra Thailand

Yada fra Thailand, 15 år

Yada bliver kaldt for Kayla. Hun elsker musik og sin guitar. I sin fritid kan hun godt lide at rejse, læse og spille bordtennis. Hendes vil gerne være pilot, og skal derfor kunne en masse sprog, inklusiv dansk.

Mød Kayla i videoen nedenfor:

Loreta søger en værtsfamilie

Loreta fra Letland, 16 år

Loreta dyrker yoga, læser bøger, danser og synger i kor. Hun er meget gladf for dyr og betegner sig selv som et dyremenneske. Hun glæder sig til at møde sin nye værtsfamilie og blive en del af deres hverdag.

Mød Loreta i videoen nedenfor:

Dena fra Thailand

Dena fra Thailand,17 år

Dena elsker at tegne, male og fotograferer, specielt landskaber. I sin fritid kan hun også godt lide at se film og spille guitar. Hun glæder sig til at møde sin nye værtsfamilie, og lave autentisk thailandsk mad til dem.

Mød Dena i videoen nedenfor:

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på [email protected]
eller ringe til hende på +45 38 32 23 05.

Ansøg her