Unge mennesker fra hele verden har ansøgt om at blive udvekslingsstudent i Danmark fra januar 2023 til december 2023, og de glæder sig helt vildt. Nu søger de bare en værtsfamilie!

Er det dig og din familie?

Mød et udpluk af de unge nedenfor og kontakt os, hvis du ønsker at få tilsendt profiler på unge med interesser, der matcher de interesser, I har i familien.

Vi gør os meget umage for at lave et optimalt match mellem værtsfamilie og udvekslingsstudent.

Ja tak, jeg vil gerne have tilsendt mere information eller blive kontaktet for at høre mere.

 

Maria Evangelina fra Argentina
Eva, som hun bliver kaldt, bor sammen med sine forældre. Hun har også to ældre søskende, der ikke bor hjemme, men som hun er glad for at besøge i weekender og ferier. Eva er glad for at lave mad, da det bringer gode familieminder – især italiensk mad, da dele af hendes familie stammer fra Italien. Siden hun var helt lille, har Eva gået til svømning. Det giver hende en god følelse indeni og er en interesse, hun deler med sin far. Hun kan også godt lide at se på kunst. Eva bliver beskrevet som en udadvendt og selvsikker person, der er nysgerrig på andre mennesker. Som ven er hun empatisk, lyttende og ærlig, og i skolen er hun disciplineret og klarer sig godt. Hun glæder sig til at komme på udveksling i Danmark og til at lære den danske kultur og det danske sprog at kende. Hun er allerede i gang med at lære dansk online.

 

 

Morena fra Argentina
Morena bor med sin far, mor og søster. Som familie kan de godt lide at rejse og tager gerne til stranden om sommeren og til bjergene om vinteren. En af Morenas store fritidsinteresser er volleyball, og hun er tit til kamp i weekenderne. Hun kan også godt lide at læse, lave mad, bage kager, se serier og spille guitar og klaver. Morena bliver beskrevet som en ansvarlig, selvstændig og social pige, der godt kan virke lidt stille i starten, men åbner op, når hun lærer folk at kende.

 

 

 

Sofia fra Argentina
Sofia bor sammen med begge sine forældre samt sin lillebror og familiens kæledyr. Hun er rigtig glad for at producere små film, og det er en interesse, hun deler med gode venner. Hun spiller også guitar, læser bøger (gerne ungdomsbøger, science fiction, fantasy), og så kan hun også godt lide at spille både video- og brætspil. Hun er også glad for at gå en tur med sin familie. Sofia er meget interesseret i sprog. Hun har taget ekstra engelsktimer i flere år og ser frem til at lære dansk. Hun glæder sig også til at lære den danske kultur og skolesystemet at kende. Sofia bliver beskrevet som en pige, der er nem at snakke med, glad for at lære nye ting, og så er familie og venner rigtig vigtige for hende, og dem bruger hun meget tid sammen med.

 

 

Ricardo fra Brasilien
Ricardo er rigtig glad for sport og spiller både fodbold og tennis, og spiller også på skolens volleyball-hold. Derudover er han glad for at skrive og skriver for skolens avis. Han er dygtig i skolen og tager også gerne del i de sociale aktiviteter, der er på skolen. Han glæder sig til at lære et andet land, sprog, historie, tradition og kultur at kende. Han forventer, at det bliver en udfordrende oplevelse, men også en oplevelse, han kommer til at lære meget af, og som kommer til at hjælpe ham med at forstå andre kulturer bedre. Han glæder sig også til at dele ud af sin egen kultur og viden om Brasilien.

 

 

 

Issabel fra Chile
Issabel er enebarn og bor med sin mor, onkel og tante, kusine og deres to hunde. Familien er glad for at tilbringe tid sammen, de spiser ofte sammen, og hun har et godt forhold til dem alle. Issabel er glad for at læse, lytte til musik og for at være sammen med venner og familie. Hun går op i sin skole og tager del i skolens aktiviteter. Derudover interesserer Issabel sig for sociale bevægelser indenfor klima, LGBTQ+, feminisme og racisme. I sin fritid går hun til pilates og i fitness. Hun bliver beskrevet som en social, struktureret og selvstændig pige, der tager udfordringer i stiv arm og står ved, hvem hun er.

 

 

 

Ema fra Costa Rica
Ema bor sammen med sin mor, sin stedfar og sin lillesøster. Hun ser også sin far flere gange om ugen. Ema er rigtig glad for at rejse, for at lytte til musik og for at danse, da det for hende er en sjov måde at udtrykke sig på. Hun går også til boksning og tager tit på vandretur med sin far. Derudover er hun interesseret i makeup og mode. Ema har drømt om at komme på udveksling, siden hun var lille. Hun håber på at lære en masse om sig selv og om den danske kultur og måde at leve på. Ema bliver beskrevet som en pige, der er social og godt kan lide at være sammen med børn, men hun kan også godt blive genert, hvis der er for meget opmærksomhed rettet mod hende.

 

Fatima fra Costa Rica
Fatima bor sammen med sin mor og deres hund og kat. Fatima og moren er glade for hinandens selskab og har et tæt bånd. Fatima har også en søster, som ikke bor hjemme. Fatima er rigtig glad for at være aktiv. Hun svømmer og løber, og har spillet fodbold hele sit liv. Hun nyder også at læse, se film og at lave mad. Når hun er sammen med sine veninder går de gerne i biografen eller på cafe. For et år siden lærte Fatima at cykle, og det synes hun er rigtig sjovt. Hun bliver beskrevet som en behagelig person at væe sammen med. Hun er positiv og nem at tale med. Hun glæder sig til at lære den danske kultur at kende, og hun glæder sig også til at dele ud af sin egen kultur og lære sin fremtidige værtsfamilie at danse salsa og bachata samt dele ud af sin madkultur.

 

 

Aoi fra Japan
Aoi bor sammen med sin mor og sin storesøster. Storesøsteren og Aoi har en tæt relation, storesøsteren har et handicap, og det har betydet, at Aoi er meget beskyttende overfor hende. Kommunikationen i familien er åben og respektfuld. Aoi er glad for at lytte til musik og danse – det er ofte K-pop og hiphop og breakdance. Hun er også glad for at sejle og går til det flere gange om ugen. På ferier nyder hun at gå på museer og gallerier. Aoii er meget dygtig i skolen og er motiveret og arbejder effektivt. Hun kan lide at bage og er ved at lære at lave mad. Aoi bliver beskrevet som positiv, selvstændig og tålmodig.

 

 

Yumeka fra Japan
Yumeka bor sammen med begge sine forældre og den ene af sine to søskende på landet i Japan. De har også en hund. Yumeka har et godt forhold til begge sine forældre og er meget tæt med sin søster. De spiller også på samme håndboldhold. Yumeka er med i flere foreninger i skolen og i sin fritid. Hun finder glæde i at hjælpe andre og at være aktiv. Hun er god til at kommunikere med andre mennesker. Hun holder af sport – bl.a. håndbold. Hun har det godt sammen med sine holdkammerater, og så er hun holdkaptajn. Sport gør hende frisk og glad. Yumeka bliver beskrevet som en glad person, der har let til grin og smil. Hun er socialt anlagt, ambitiøs og arbejder hårdt for at nå sine mål. Yumeka er meget arbejdsom og dygtig i skolen.

 

 

Manaia fra New Zealand
Manaia går på kostskole i hverdagen, men når hun er hjemme, bor hun hos sine bedsteforældre i en lille kystby, hvor hendes lillesøster også bor. Manaias forældre er skilt, og hendes mor bor i Australien med hendes stedfar. Familie og venner betyder meget for hende. Hun har også god kontakt til sin far og hans familie. Manaia er rigtig glad for at lave mad og for at bage. Hun spiller fodbold og er meget interesseret i grafisk design og bruger meget tid på det i skolen. I sin fritid arbejder hun som tjener. Manaia glæder sig til at lære den danske kultur og det danske sprog at kende, og hun er allerede begyndt at lære lidt dansk af en tutor og via duolingo. Hun glæder sig til at skabe livslange minder og få en masse oplevelser. Manaia bliver beskrevet som en positiv, omsorgsfuld og sjov person. Hun kan være lidt genert til at starte med, men åbner op efterhånden, som hun lærer folk at kende.

 

 

Oliver fra New Zealand
Oliver er den yngste af fire søskende, hvoraf kun den ene bor hjemme, og han har et tæt og godt forhold til begge sine forældre. Oliver er meget interesseret i design og har mange projekter i gang i skolen. Han er også meget glad for at stå på ski og er dygtig til det. Han har været med i konkurrencer – noget han er meget stolt af, da han er født med en klumpfod. Han spiller også volleyball, hvor han på samme måde nægter at lade klumpfoden være en hindring. Han håber på at kunne spille volleyball, mens han er i Danmark. Oliver bliver beskrevet som positiv og betænksom. Det betyder meget for ham at være der for sine venner og sin familie og hjælpe dem, hvis han kan. Han glæder sig til at komme på udveksling og håber, at det bliver en oplevelse, han aldrig glemmer. Han har et mål om at lære at snakke dansk flydende, så han bedre kan snakke med folk og blive en del af kulturen. Han håber også på at få gode venskaber.

 

Juan fra Colombia
Juan bor sammen med begge sine forældre, som han har et tæt forhold til. Juan er rigtig glad for at cykle, spille volleyball, lytte til musik og at læse bøger. Han glæder sig til at lære den danske kultur at kende og håber, at oplevelsen som udvekslingsstudent vil betyde, at han udvikler sig og bliver mere selvstændig. Han glæder sig også til at dele ud af sin egen kultur og viden om Colombia og til at få nye venner. Juan bliver beskrevet som en person, der kommer godt ud af det med alle, og som respekterer både sine klassekammerater og lærere.

 

David fra Colombia
David bor sammen med sine forældre og er den mindste af tre brødre. Han elsker at dyrke sport, se dokumentarer og at være sammen med sine venner og sin familie. Han tager også del i sociale aktiviteter på sin skole. David glæder sig til at opleve Danmark og de danske traditioner. Han bliver beskrevet som en social og positiv person, der har styr på sin skole.

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator Karina Freimanis på [email protected] eller ringe til os på +45 38 34 33 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!