Unge mennesker fra hele verden har ansøgt om at blive udvekslingsstudent i Danmark fra september 2022, og de glæder sig helt vildt. Nu søger de bare en værtsfamilie!

Kunne det være dig og din familie?

Du kan både blive værtsfamilie i 3 måneder, 5 måneder eller 11 måneder. Mød et udpluk af de unge nedenfor og kontakt os, hvis du ønsker at få tilsendt profiler på unge med bestemte interesser, der matcher de interesser, I har i familien.

Vi gør os meget umage for at lave et optimalt match mellem værtsfamilie og udvekslingsstudent.

Vil du gerne have tilsendt mere information, eller ønsker du at blive kontaktet for at høre mere? Se her.

OBS: I kan også deltage i vores uforpligtende og gratis online infomøde den 9. august. Læs mere og tilmeld jer her.

Årsophold (august/september 2022 til juni 2023)

 

Giovanna fra USA, 15 år
Giovanna bor i en forstad til Philadelphia sammen med sin far og storebror, da forældrene er skilt. Hendes mor bor tæt på. Giovannas helt store interesse er musik. Hun spiller på flere forskellige instrumenter og er med i diverse musikgrupper for eksempel et jazzkoncert-band. I øjeblikket hjælper hun også med at få en musical stablet på benene på sin skole. Giovanna interesserer sig også for at stå på rulleskøjter, og det er tit noget, hun gør med sine venner. Giovanna bliver beskrevet som en snakkesalig, humoristisk og udadvendt person. Hun er selvstændig og kunstnerisk anlagt, og hun hjælper til overalt, hvor hun kan. Derudover er hun aktiv i skolens LGBTQ+ udvalg. Giovanna glæder sig til at komme på udveksling og til at møde nye mennesker og steder under sit ophold. Hun er også spændt på at blive klogere på sig selv undervejs samt lære et nyt sprog. Hun håber, hun får skabt et stærkt bånd til sin værtsfamilie, og at det varer ved efter opholdet.

 

Gabriela fra Polen, 15 år
Gabi bor sammen med sine forældre og lillesøster i en forstad til Lublin. Hun har også en storebror og storesøster, der er flyttet hjemmefra. Gabis interesser er alle relateret til kunst. Hun tegner portrætter,  danser og spiller skuespil, Hendes nyeste interesse er Cosplay, hvor hun klæder sig ud og spiller en kendt figur. Med Cosplay lærer hun også nye kreative ting som f.eks at sy og tegne kostumer. Hun er leder af et børneteater for børn i alderen 9-13 år på sin mors skole. Gabi bliver beskrevet som en udadvendt og meget kreativ pige, som er opmærksom på sine omgivelser og altid klar til at hjælpe. Skolen beskriver hende som en deltagende, ambitiøs og målrettet elev, der får flotte karakterer og som samtidig er en god kammerat.

 

Benjamin fra Chile, 16 år
Benjamin bor med sin mor, Pamela og sin far Miguel. Han har også to søstre som ikke bor hjemme. Benjamin kan godt lide sport. Især basketball og volleyball har han spillet meget med sine venner. En anden af Benjamins store interesser er musik. Han elsker både at lytte til og spille musik – han spiller selv klaver. Han kan også godt lide at spille computerspil og at læse. Benjamin bliver beskrevet som en udadvendt, åben og social dreng, der dog godt kan virke lidt genert i starten. Benjamin elsker at have meget at se til, og han har nemt ved at få venner. Han kommer fra en stærk AFS-familie, der både har sendt og været værtsfamilie flere gange, og de er også engageret i det frivillige arbejde.

 

 

Ayesha fra Indonesien, 17 år
Ayesha bor sammen med sin familie i en større by på Java. Familien består af mor og far, to små søstre og en lillebror. Begge forældre er selvstændige. Ayesha er vant til at passe sine mindre søskende, og hun er en ansvarsfuld storesøster. Ayesha klarer sig rigtig godt i skolen, hvor hun følger en naturvidenskabelig linje. Sprog og biologi er yndlingsfagene, og hun vil gerne læse videre inden for landbrug. Hun kunne godt tænke sig at studere i udlandet. I sin fritid går hun til ridning, og så er hun frivillig i bl.a. en studenterforening og i Røde Kors. Ayesha bliver beskrevet som en udadvendt og social pige med mange venner fra både skolen og fritidsaktiviteterne. Hun er selvstændig og god til selv at træffe fornuftige beslutninger. Hun er målrettet og er ikke bange for at slide i det for at opnå det, hun gerne vil. Hun er åben og nysgerrig og interesserer sig meget for samfund og nyheder. Hun glæder sig til at komme på udveksling og til at være i et andet miljø end det hun er vant til. Hun er spændt på at smage på den danske mad og lære den danske kultur bedre at kende. Hun håber at få et mere globalt udsyn og få venner fra hele verden.

 

 

Patricija fra Letland, 15 år
Patricija og hendes lillebror bor skiftevis hos deres far og mor, da forældrene er skilt. Hun har et godt forhold til begge forældre. Patricija er meget glad for dans og har danset hele sit liv. Hun er generelt glad for at være aktiv og træner også sammen med sin mor og sine veninder. Patricija glæder sig til at skulle på udveksling og til at møde en masse nye mennesker og få nogle gode oplevelser. Desuden ser hun frem til at lære dansk og at lære kulturen at kende. Og vigtigst af alt glæder hun sig til at blive en del af en dejlig værtsfamilie. Patricija bliver beskrevet som loyal, åben og ambitiøs.

 

 

 

Neal fra Thailand, 15 år
Neal bor i Bangkok med sine forældre og sin yngre bror og søster, som han har et godt forhold til. Han er meget glad for engelsk og er med i et skoleprogram, hvor alt foregår på engelsk. Derudover elsker han at være sammen med sine venner, og han er meget interesseret af astrofysik og videnskab og drømmer om at læse på universitetet i udlandet. Han er glad for at se på stjerner og månen, og nyder derfor at komme hos sin bedstemor uden for byen, hvor han bedre kan se stjernerne. Neal er meget interesseret i at lære nye kulturer og sprog at kende – også selvom det bliver en udfordring. Han glæder sig til at møde en masse nye venner. Han er bevidst om, at han vil komme uden for sin komfortzone, men han tror på, at han vil vokse og udvikle sig af det og få bedre selvtillid. Han er indstillet på at lære et nyt sprog, men tænker også at gøre brug af engelsk de første par måneder.

 

Trimester (september 2022 til december 2022)

 

Giacomo fra Italien, 17 år
Giacomo bor sammen med sine forældre og sin lillebror. Han er glad for at tilbringe tid med sin familie – også hans bedsteforældre betyder meget for ham. En af Giacomos store interesser er basketball. Han går til basket og spiller også ofte basket med sine venner. Han er i det hele taget glad for at hygge sig med sine venner. Udover at spille basket holder de af at se fodbold sammen og spise pizza. Giacomo bliver beskrevet som en positiv og nysgerrig person, der ikke er bleg for at prøve nye ting. Han er arbejdsom og hjælpsom hjemme og i skolen og skaber gode relationer med alle. Han kan blive frustreret, hvis han ikke synes han er dygtig nok i skolen, men så plejer han at studere ekstra hårdt for at blive bedre.

 

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator Karina Freimanis på [email protected] eller ringe til os på +45 38 34 33 00. Vi glæder os til at høre fra dig!