IMG_1939

Store oplevelser, flydende spansk og venskaber for livet

Velkommen til Latinamerika!

Latinamerika betegner normalt de lande i Mellem- og Sydamerika, hvor de officielle sprog er spansk eller portugisisk – og hvor en stor del af indbyggerne identificerer sig som latinamerikanere eller latinos. Det er en verdensdel med en dramatisk historie, der gennem mange hundrede år har været centrum for kulturmøder mellem europæere, afrikanere og oprindelige folk.

I Latinamerika finder du både tropisk natur og dyreliv, ørken, caribiske strande og storslåede bjerglandskaber. Du kan opleve oprindelige kulturer og gamle ruiner fra kulturer som inkaer og aztekere side om side med spændende madkultur, musik, dans og en farverig og livsglad tilgang til livet.

Ikke mindst kan du blive flydende til spansk eller portugisisk og møde en imødekommende, venlig og varm befolkning. I Latinamerika får du venskaber og kæmpe oplevelser med dig videre i livet.

AFS har mange destinationer og programmer i Latinamerika – blandt andet fordi vores udvekslingsstudenter er så glade for deres ophold og varmt anbefaler kommende studerende at springe ud i det – og tage afsted.

Deltagere4

Synes du, at det lyder spændende?

Hvis du er i tvivl, men synes, at det lyder spændende og gerne vil høre nærmere, så er du meget velkommen til at bede os sende dig mere informationsmateriale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ja tak, jeg vil gerne have tilsendt mere information

Hør Mathilde, Sara og Oliver fortælle om deres udvekslingsophold i Brasilien og Costa Rica

Du kan starte din ansøgning allerede nu.

Ansøg nu