IMG_1939

Store oplevelser, flydende spansk og venskaber for livet

Velkommen til Latinamerika!

Latinamerika betegner normalt de lande i Mellem- og Sydamerika, hvor de officielle sprog er spansk eller portugisisk – og hvor en stor del af indbyggerne identificerer sig som latinamerikanere eller latinos. Det er en verdensdel med en dramatisk historie, der gennem mange hundrede år har været centrum for kulturmøder mellem europæere, afrikanere og oprindelige folk.

I Latinamerika finder du både tropisk natur og dyreliv, ørken, caribiske strande og storslåede bjerglandskaber. Du kan opleve oprindelige kulturer og gamle ruiner fra kulturer som inkaer og aztekere side om side med spændende madkultur, musik, dans og en farverig og livsglad tilgang til livet.

Ikke mindst kan du blive flydende til spansk eller portugisisk og møde en imødekommende, venlig og varm befolkning. I Latinamerika får du venskaber og kæmpe oplevelser med dig videre i livet.

AFS har mange destinationer og programmer i Latinamerika – blandt andet fordi vores udvekslingsstudenter er så glade for deres ophold og varmt anbefaler kommende studerende at springe ud i det – og tage afsted.

IMG_6805

Online Infomøde

Om at være udvekslingsstudent i Latinamerika

Kommer snart

Find ud af, hvad det vil sige at være på udveksling i Latinamerika – og om det kunne være noget for dig.  Mød forhenværende og nuværende udvekslingsstudenter i Latinamerika, der fortæller om deres oplevelser.
Se programmet og tilmeld jer.
Program & tilmelding

Få mere at vide

AFS-nyhedsbrevet

Tilmeld mig det månedlige nyhedsbrev med tilbud, kampagner og nyheder om programmerne **

  • ** Din mailadresse vil blive lagt i vores nyhedsbrevssystem Mailchimp. Mailchimp hører hjemme i USA og i henhold til EUs persondatalov er vi forpligtede til at fortælle dig at "dine persondata er overført til et usikkert tredjeland", som USA i denne forbindelse betegnes. Din data slettes fra systemet, hvis du afmelder dig nyhedsbrevet.