Infomøde_11jan-23

Unge mennesker fra hele verden har ansøgt om at blive udvekslingsstudent i Danmark fra januar 2023 til december 2023, og de glæder sig helt vildt. Nu søger de bare en værtsfamilie!

Er det dig og din familie?

Mød et udpluk af de unge nedenfor og kontakt os, hvis du ønsker at få tilsendt profiler på unge med interesser, der matcher de interesser, I har i familien. Ja tak, send mig info om at blive værtsfamilie

Vil du tale med andre som har været værtsfamilier og høre om deres erfaringer, så tilmeld dig
Online infomøde om værtsfamilier:
Ny dato, Program og tilmelding til Infomøde – på vej

Vi gør os meget umage for at lave et optimalt match mellem værtsfamilie og udvekslingsstudent. Så du er også meget velkommen til at ringe og få en snak med værtskoordinator Karina Freimanis på +45 38 34 33 00.
Udfyld kontaktoplysninger – så ringer vi til dig

Yumeka_600x600.jpg

Yumeka fra Japan

Yumeka bor sammen med begge sine forældre og den ene af sine to søskende på landet i Japan. De har også en hund. Yumeka har et godt forhold til begge sine forældre og er meget tæt med sin søster. De spiller også på samme håndboldhold.

Yumeka er med i flere foreninger i skolen og i sin fritid. Hun finder glæde i at hjælpe andre og at være aktiv. Hun er god til at kommunikere med andre mennesker. Hun holder af sport – bl.a. håndbold. Hun har det godt sammen med sine holdkammerater, og så er hun holdkaptajn. Sport gør hende frisk og glad.

Yumeka bliver beskrevet som en glad person, der har let til grin og smil. Hun er socialt anlagt, ambitiøs og arbejder hårdt for at nå sine mål. Yumeka er meget arbejdsom og dygtig i skolen.

Mød Yumeka på video
Fatima_600x600.jpg

Fatima fra Costa Rica

Fatima bor sammen med sin mor og deres hund og kat. Fatima og moren er glade for hinandens selskab og har et tæt bånd. Fatima har også en søster, som ikke bor hjemme. Fatima er rigtig glad for at være aktiv. Hun svømmer og løber, og har spillet fodbold hele sit liv. Hun nyder også at læse, se film og at lave mad. Når hun er sammen med sine veninder går de gerne i biografen eller på cafe.

For et år siden lærte Fatima at cykle, og det synes hun er rigtig sjovt. Hun bliver beskrevet som en behagelig person at væe sammen med. Hun er positiv og nem at tale med. Hun glæder sig til at lære den danske kultur at kende, og hun glæder sig også til at dele ud af sin egen kultur og lære sin fremtidige værtsfamilie at danse salsa og bachata samt dele ud af sin madkultur.

Mød Fatima på video
Ema_600x600.jpg

Ema fra Costa Rica

Ema bor sammen med sin mor, sin stedfar og sin lillesøster. Hun ser også sin far flere gange om ugen. Ema er rigtig glad for at rejse, for at lytte til musik og for at danse, da det for hende er en sjov måde at udtrykke sig på. Hun går også til boksning og tager tit på vandretur med sin far. Derudover er hun interesseret i makeup og mode.

Ema har drømt om at komme på udveksling, siden hun var lille. Hun håber på at lære en masse om sig selv og om den danske kultur og måde at leve på. Ema bliver beskrevet som en pige, der er social og godt kan lide at være sammen med børn, men hun kan også godt blive genert, hvis der er for meget opmærksomhed rettet mod hende.

Mød Ema på video

David fra Colombia (kommer til Holstebro)

David bor sammen med sine forældre og er den mindste af tre brødre. Han elsker at dyrke sport, se dokumentarer og at være sammen med sine venner og sin familie. Han tager også del i sociale aktiviteter på sin skole. David glæder sig til at opleve Danmark og de danske traditioner. Han bliver beskrevet som en social og positiv person, der har styr på sin skole.