Her er et udpluk af de 135 udvekslingsstudenter, der kommer til Danmark til september.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi eventuelt har et bedre match til dig og din familie.
På nuværende tidspunkt søger vi mere end 30 værtsfamilier, og derfor er der rig mulighed for at finde et super godt match til netop din familie.

Shuichi-JPN-1

Shuichi fra Japan, 16 år

Shuichi er en venlig og ansvarsbevidst dreng. I sin fritid spiller han fodbold og er medlem af skolens ”Robot projekt”, hvor han har bygget en robot af LEGO sammen med sin ven. Hans interesse for LEGO er også en af grundene til, at han valgte Danmark. En anden grund var, at han meget gerne vil lære det danske sprog.

Sansern-THA-1

Sansern fra Thailand, 16 år

Sansern bliver kaldt Hymn. Han elsker at spille musik, læse og bygge små figurer. I sin fritid laver han også en del frivilligt arbejde. Han syntes det danske sprog er meget fascinerende og smukt, og vil gerne selv kunne snakke det.

Mod Hymn i videoen nedenfor:

Maytin fra Thailand

Maytin fra Thailand, 17 år

Maytin bliver kaldt for Noy. Han er meget social og elsker dyr. I sin fritid spiller han musik og dyrker sport fx fodbold og badminton. Han er stolt over at skulle til Danmark, og glæder sig til at læse kulturen at kende.

Mød Noy i videoen her:

Unver-TUR-1

Unver fra Tyrkiet, 16 år

Unver er en glad og høflig dreng. Han går meget op i at leve og spise sundt, for at passe på sit helbred. I sin fritid kan han godt lide at svømme og lave frivilligt arbejde. Han er glad for at gå i skole, men kan bedst lide engelsk, historie og litteratur. Han glæder sig meget til at lære dansk, samt få en masse venner og opleve den danske kultur.

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på [email protected]
eller ringe til hende på +45 38 32 23 05.

Ansøg her