Her er et udpluk af nogle af de udvekslingsstudenter der kommer eller er kommet til Danmark, og endnu ikke bor hos en værtsfamilie. Der er derfor rig mulighed for at finde et super godt match til netop din familie.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi samme kan finde et godt match til dig og din familie.

TUR-Can

Can fra Tyrkiet, 15 år

Can beskrives som en kreativ og iderig dreng som elsker at lære. Han kan godt lide at gå i skole og lære om dyrearter og universet, samt få lov til at eksperimentere med teknologi. Han har også en stor passion for at tage billeder og uploade ting på YouTube eller Instagram. Han tror på at gode mennesker kan mødes og ændre forståelsen af verden igennem fx et udvekslingsophold.

SRB-Katarina

Katarina fra Serbien, 16 år

Katarina er en udadvendt og venlig person. Hun er en meget aktiv pige, og er vandt til at have travlt. I sin fritid kan hun godt lide at synge, danse og optræde. Hun spiller blandt andet violin i to orkestre; et rock- og jazzorkester samt skolens orkester. Katarina glæder sig til at lære en ny kultur at kende, samt lære sproget, så hun kan kommunikere med sin værtsfamilie.

CHI-Hernan

Hernan fra Chile, 18 år

Hernan er en hjælpsom og venlig dreng der altid møder verden med et smil. I sin fritid går han i fitnesscenter, og så elsker han at stå på rulleskøjter. Hernan går meget op i sin skole, da han drømmer om at blive kirug. Han elsker at spille videospil, spille kort eller se madvideoer sammen med sine venner. Han glæder sig til at opleve en ny kultur, og skabe venskaber for livet.

THA-Puriwat-Pooh

Puriwat fra Thailand, 15 år

Puriwat vil gerne kaldes Pooh. Han er en høflig og fornuftig dreng. I sin fritid spiller han klaver og bordtennis med sine venner. Han kan også godt lide at lave mad sammen med sin mor. Desuden har han en stor interesse for dyr og han elsker at tage i ZOO. Han er vokset op med eventyr af H.C Andersen, så allerede fra en tidlig alder har Danmark vækket hans interesse.

ESP-Pol

Pol fra Spanien, 16 år

Pol er en rar og sjov fyr. I sin fritid spiller han basketball og har gjort det siden han var 7 år. Igennem basketballholdet har han fået rigtig mange tætte venner. Pol er meget fokuseret på sin uddannelse men tænker også meget på sine omgivelser; både dyr og mennesker. Det betyder meget for Pol at komme på udveksling, da han ser frem til at få ændret sit verdensbillede og lærer om en anden kultur.

CAN-Samuel

Samuel fra Canada, 16 år

Samuel er en rolig og velovervejet dreng. I sin fritid kan han godt lide at læse og se film. Han elsker også at spille brætspil og være social med sin familie og venner. Samuel kan godt lide børn, og babysitter gerne børn i nabolaget gratis. Samuel og familien har altid rejst meget, og for et par år siden rejste de sammen til Spanien for at bo og gå i skole i 8 måneder – Nu er han klar til at bo i Danmark.

FRA-Milo

Milo fra Frankrig, 15 år

Milo er en udadvendt og social dreng, når man lærer ham at kende. Han elsker at være sammen med sin familie. I sin fritid dyrker han kampsporten MMA 3 gange om ugen, da det er vigtigt for ham at holde sig i form. Han går op i miljø og biologi og vil gerne være forsker. Milo vil gerne opleve en anderledes kultur og uddannelsessystem og have muligheden for at opleve, hvordan andre mennesker lever

TUR-Basar

Basar fra Tyrkiet, 16 år

Basar er en ambitiøs og social ung mand. Han er helt vild med sport blandt andet basketball, cykling, fodbold, bordtennis, svømning mm. Ofte dyrker han sport med sine venner. Han er meget interesseret i at lære nye kulturer at kende. Han mener, at han igennem kulturmødet kan blive bedre til at forstå andre mennesker og dermed komme til at forstå sig selv bedre.

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på [email protected]
eller ringe til hende på +45 38 32 23 05.

Ansøg her