Disse seks udvekslingsstudenter kommer til Danmark til januar, og derfor er der rig mulighed for at finde et super godt match til netop din familie.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi samme kan finde et godt match til dig og din familie.

Juan-COL-2

Juan fra Colombia, 18 år

Juan vil gerne kaldes Juano. Han er en social og sporty fyr, der spiller fodbold og dyrker Crossfit flere gange om ugen. Han nyder også at slappe af med en bog eller noget god musik. Hans forhold til sine venner og familie er rigtig tæt. Hans far har opstartet sin egen virksomhed, som Juano gerne vil være en del af, når han er færdig med skolen.

Corwin mangler en værtsfamilie

Corwin fra Sydafrika, 16 år

Corwin er en snakkesalig og selvsikker fyr. I sin fritid går han til drengespejder, laver frivilligt arbejde og er aktiv i en debatgruppe. Han elsker at møde nye mennesker og sætter stor pris på sin familie og venner. Det har længe været en drøm for ham at blive udvekslingsstudent, og han glæder sig specielt meget til at møde sin kommende værtsfamilie.

Kian-Long-MAS

Kian fra Malaysia, 17 år

Kian bliver kaldt for Melvin. I sin fritid går han til svømning. Han har en stor passion for at tage billeder og er god til at fange de smukke steder, når han rejser rundt i verden med sin familie. Når han slapper af, hører han musik eller læser. Hans motivation for at tage til Danmark er at udvide sin horisont ved at lære en ny kultur at kende samt lære at tale dansk.

Diego-CRC

Diego fra Costa Rica, 15 år

Diego er en venlig og sportsglad dreng. Han elsker at spille tennis og har deltaget i mange store konkurrencer. I sin fritid spiller han PlayStation. Han elsker at se film og tager tit i biografen med familien eller vennerne. Diego har besøgt Danmark en gang før. Han glæder sig meget til at møde sin værtsfamilie og til at lære dansk.

Pei-Ying-MAS

Pei fra Malaysia, 17 år

Pei er en hjælpsom og smilende pige. I sin fritid danser og synger hun i et kor på sin skolen. Hun har mange venner fra koret og et tæt forhold til sin familie. Hun kan godt lide at dyrke sport og er frisk på at starte på en ny sport, mens hun er i Danmark. Da hun har sprogøre, håber hun på at lære dansk hurtigt, så hun kan kommunikere med sin værtsfamilie.

Sebastian mangler en værtsfamilie

Sebastian fra Costa Rica, 16 år

Sebastian er en udadvendt og selvstændig dreng. I sin fritid dyrker han sport, spiller computerspil online med sine venner eller ser nyheder. Han har desuden en stor passion for madlavning. Han elsker at bruge tid sammen med sin store familie og har rødder i USA, hvor hans bedsteforældre bor. Han er spændt på at opleve en ny kultur og lære at snakke dansk.

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på [email protected]
eller ringe til hende på +45 38 32 23 05.

Ansøg her