Disse tre udvekslingsstudenter kommer til Danmark til januar, og derfor er der rig mulighed for at finde et super godt match til netop din familie.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi samme kan finde et godt match til dig og din familie.

Juan-COL-2

Juan fra Colombia, 18 år

Juan vil gerne kaldes Juano. Han er en social og sporty fyr, der spiller fodbold og dyrker Crossfit flere gange om ugen. Han nyder også at slappe af med en bog eller noget god musik. Hans forhold til sine venner og familie er rigtig tæt. Hans far har opstartet sin egen virksomhed, som Juano gerne vil være en del af, når han er færdig med skolen.

Pei-Ying-MAS

Pei fra Malaysia, 17 år

Pei er en hjælpsom og smilende pige. I sin fritid danser og synger hun i et kor på sin skolen. Hun har mange venner fra koret og et tæt forhold til sin familie. Hun kan godt lide at dyrke sport og er frisk på at starte på en ny sport, mens hun er i Danmark. Da hun har sprogøre, håber hun på at lære dansk hurtigt, så hun kan kommunikere med sin værtsfamilie.

Kian-Long-MAS

Kian fra Malaysia, 17 år

Kian bliver kaldt for Melvin. I sin fritid går han til svømning. Han har en stor passion for at tage billeder og er god til at fange de smukke steder, når han rejser rundt i verden med sin familie. Når han slapper af, hører han musik eller læser. Hans motivation for at tage til Danmark er at udvide sin horisont ved at lære en ny kultur at kende samt lære at tale dansk.

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på [email protected]
eller ringe til hende på +45 38 32 23 05.

Ansøg her