Her er et udpluk af de 135 udvekslingsstudenter, der kommer til Danmark til august.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi eventuelt har et bedre match til dig og din familie.
På nuværende tidspunkt søger vi mere end 30 værtsfamilier, og derfor er der rig mulighed for at finde et super godt match til netop din familie.

Shuichi-JPN-1

Shuichi fra Japan, 16 år

Shuichi er en venlig og ansvarsbevidst dreng. I sin fritid spiller han fodbold og er medlem af skolens ”Robot projekt”, hvor han har bygget en robot af LEGO sammen med sin ven. Hans interesse for LEGO er også en af grundene til, at han valgte Danmark. En anden grund var, at han meget gerne vil lære det danske sprog.

Sophia fra Thailand

Sophia fra Tyskland, 15 år

Sophia er en sød og aktiv pige. I sin fritid hænger hun ud med vennerne, og går hun til kickboxing. Hun er helt vildt med udendørsaktiviteter som fx ski, kano, dykning, svømning og sejlads.  Hun elsker at rejse og opleve nye ting. I Danmark glæder hun sig til at møde sin nye værtsfamilie og lære et nyt sprog.

Daniele fra Italien

Daniele fra Italien, 17 år

Daniele er en nysgerrig og selvstændig dreng. Han er virkelig god til sprog og udover engelsk, spansk og arabisk som han lærer i skolen, giver han sig løbende i kast med selvstudier af andre sprog. I sin fritid kan han godt lide at læse bøger og høre musik. Han glæder sig til at lære dansk og blive udfordret ved at bo i en ny kultur.

Caio-BRA

Caio fra Brasilien, 16 år

Caio er en venlig og hjælpsom dreng. I sin fritid spiller han tennis to gange om ugen og hænger ud med sine venner og familie. Musik fylder en hel del for ham, og han elsker at lytte til “The Beatles”“Red hot chili pepers”, “Queen” og mange flere. Han er meget interesseret i at lære et nyt sprog, samt landets kultur at kende.

Lai-Him-HKG-2

Lai Him fra Hongkong, 15 år

Lai Him bliver egentlig kaldt Gordon. Han er en sjov og udadvendt person, som er vant til at have mennesker omkring sig hele tiden, da han har en stor familie. Han elsker musik og spiller selv trommer, bas, klaver og guitar. Han er også medlem af et band, hvor de selv skriver sange og optræder.  I sin fritid kan han også godt lide at dyrke sport og være i naturen.

Pak-Hei-HKG-1

Pak Hei fra Hongkong, 17 år

Pak Hei er tænksom fyr som interesserer sig meget for filosofi. Han elsker at se Science-fiktion film som fx Star Wars og Doctor Who. I sin fritid dyrker han taekwondo, og han håber han snart opnår det sorte bælte. Han glæder sig meget til at opleve Danmark og blive en del af en dansk familie og få nogle gode danske venner.

Wang-Hei-HKG

Wang Hei fra Hongkong, 16 år

Wang Hei bliver kaldt for Billy. Han er en udadvendt og eventyrlysten person. Han elsker at bruge en weekend i naturen. I sin fritid spiller han trommer og hænger ud med vennerne og ser film eller snakker om musik. Han spiller også badminton. Han glæder sig til at komme til Danmark og få nogle nye venner og lære et nyt sprog.

Tin-Or-HKG-1

Tin fra Hongkong, 16 år

Tin er meget berejst, og har været i mange lande med sin familie. Han er derfor meget selvstændig. I sin fritid spiller han fodbold, badminton og basketball. På skolen har han deltaget i flere badmintonkonkurrencer.  Han elsker at smage nye retter og lave mad. Ofte er det planlagt nøje, så det bliver holdt inden for et budgettet, da Tin er meget miljøbevidst.

QianWen-CHN-2

Qianwen fra Kina, 15 år

Qianwen er en venlig og udadvendt pige. Hun har mange interesser, fx spiller hun basketball og badminton og som noget nyt, er hun begyndt at står på skateboard. Hun kan også godt lide at læse og høre musik. Hun glæder sig til at tage en masse oplevelser med hjem fra Danmark. Hun vil også gerne lave kinesisk mad til sin værtsfamilie.

Unver-TUR-1

Unver fra Tyrkiet, 16 år

Unver er en glad og høflig dreng. Han går meget op i at leve og spise sundt, for at passe på sit helbred. I sin fritid kan han godt lide at svømme og lave frivilligt arbejde. Han er glad for at gå i skole, men kan bedst lide de engelsk, historie og litteratur. Han glæder sig meget til at lære dansk, samt få en masse venner og opleve den danske kultur.

Sansern-THA-1

Sansern fra Thailand, 16 år

Sansern bliver kaldt Hymn. Han elsker at spille musik, læse og bygge små figurer. I sin fritid laver han også en del frivilligt arbejde. Han syntes det danske sprog er meget fascinerende og smukt, og vil gerne selv kunne snakke det.

Mod Hymn i videoen nedenfor:

Maytin fra Thailand

Maytin fra Thailand, 17 år

Maytin bliver kaldt for Noy. Han er meget social og elsker dyr. I sin fritid spiller han musik og dyrker sport som fx fodbold og badminton. Han er stolt over at skulle til Danmark, og glæder sig til at læse kulturen at kende.

Mød Noy i videoen her:

Pongpanod fra Thailand

Pongpanod fra Thailand, 15 år

Pongpanod bliver kaldt for Shane. I sin fritid spiller han musik, ser TV eller hænger ud med sine venner og bruger tid med sin familie. Han har altid været fascineret af Danmark, og glæder sig til at opleve kulturen helt tæt på.

Møde Shane i videoen her:

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på [email protected]
eller ringe til hende på +45 38 32 23 05.

Ansøg her