Til august kommer 124 udvekslingsstudenter til Danmark. Her er et udpluk af nogle af de udvekslingsstudenter der kommer, og derfor er der rig mulighed for at finde et super godt match til netop din familie.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi samme kan finde et godt match til dig og din familie.

ITA-Camilla

Camilla fra Italien, 16 år

Camilla er en sjov og nysgerrig pige. I sin fritid dyrker hun synkronsvømning og har gjort det siden 2008. Hun elsker at svømme og underviser også yngre svømmere. Hun kan også godt lide at gå i biografen og shoppe med sine venner. Camilla ser opholdet i Danmark som en mulighed for at møde en ny kultur, få nye venner og træne hendes evne til at tilpasse sig.

CHI-Hernan

Hernan fra Chile, 18 år

Hernan er en hjælpsom og venlig dreng der altid møder verden med et smil. I sin fritid går han i fitnesscenter, og så elsker han at stå på rulleskøjter. Hernan går meget op i sin skole, da han drømmer om at blive kirug. Han elsker at spille videospil, spille kort eller se madvideoer sammen med sine venner. Han glæder sig til at opleve en ny kultur, og skabe venskaber for livet.

MAS-Yi

Yi fra Malaysia, 17 år

Yi vil gerne kaldes Kelly. Hun er en hjælpsom og smilende pige og så taler hun rigtig meget. Hun kan godt lide at dyrke sport som fx boldsport, svømning og cykling. Hun kan godt lide at gå i skole.  Kelly vil gerne lære en ny kultur at kende; især vil hun gerne lære, hvordan man fejrer traditioner i andre lande, og lære om traditionel mad, ligesom hun glæder sig til at lære et nyt sprog.

GER-Theo

Theo fra Tyskland, 16 år

Theo er en afslappet, høflig og omgængelig fyr. Han er vant til at bo i en livlig familie, hvor der er besøg. Theo er glad for sport og går til thaiboksning, men han kan også lide at prøve nye ting som windsurfing. Han går også dagligt tur med familiens hund. Theo er glad for at lave mad, og hjælper generelt meget til hjemme. I sin fritid elsker han også at hænge ud med sine venner.

TUR-Deniz

Deniz fra Tyrkiet, 15 år

Deniz er en moden og glad dreng. I sin fritid spiller han klarinet og han øver sig mindst en time om dagen. Han kan bedst lide at spille enten jazz eller tyrkisk stil. Han kan også godt lide at spille fodbold eller basketball med sine venner. Deniz er tæt knyttet til sin familie. Han vil gerne lære en ny kultur at kende samtidig med, at han får mulighed for at vise noget af Tyrkiets kultur.

THA-Boonsita-Baitong-ny

Boonsita fra Thailand, 16 år

Boonsita vil gerne kaldes Baitong. Hun er en ansvarlig og optimistisk pige og har mange tætte venner og et godt forhold til sin familie. I sin fritid kan hun godt lide at læse, specielt Harry Potter samt høre musik og se film. Hun er også vild med kunst, og så samler hun på kaktusser. Baitong glæder sig til at lære en ny kultur at kende, samt lære et nyt sprog.

CAN-Samuel

Samuel fra Canada, 16 år

Samuel er en rolig og velovervejet dreng. I sin fritid kan han godt lide at læse og se film. Han elsker også at spille brætspil og være social med sin familie og venner. Samuel kan godt lide børn, og babysitter gerne børn i nabolaget gratis. Samuel og familien har altid rejst meget, og sammen har de boet i Spanien i 8 måneder. Nu er han klar til at bo i Danmark.

JPN-Shuya

Shuya fra Japan, 17 år

Shuya er en social og venlig dreng. I sin fritid går han til håndbold, og han kunne godt tænke sig at fortsætte med dette, da han har hørt det er populært i Danmark. Han går også til tennis og judo. Han interesserer sig også for IT og computere. Shuya elsker at være social og er meget vellidt blandt venner og familie. Han ser frem til at lære alt at kende fra kultur og historie til sprog og religion.

ITA-Alberto

Alberto fra Italien, 16 år

Alberto er en åben og tænksom dreng. Hans helt store interesse er musik. Han elsker at lytte til musik og spiller også selv klaver og guitar i diverse grupper. I sin fritid går han til sport med sine venner blandt andet fodhold, volleyball og svømning. Alberto har et tæt forhold til sin familie, specielt hans morfar. Han glæder sig til at få nye venner, og få erfaringer med nye skikke og traditioner i Danmark.

SRB-Katarina

Katarina fra Serbien, 16 år

Katarina er en udadvendt og venlig person. Hun er en meget aktiv pige, og er vandt til at have travlt. I sin fritid kan hun godt lide at synge, danse og optræde. Hun spiller blandt andet violin i to orkestre; et rock- og jazzorkester samt skolens orkester. Katarina glæder sig til at lære en ny kultur at kende, samt lære sproget, så hun kan kommunikere med sin værtsfamilie.

BRA-Hewerton

Hewerton fra Brasilien, 17 år

Hewerton er en filosofisk og hjælpsom fyr. Han er god til at give gode råd til venner og familie, og han er en man kan stole på. I sin fritid spiller han musik, svømmer eller løber en tur. Han kan også godt lide at male, tegne og lytte til indiemusik. Hewerton vil gerne prøve at bo i et andet land med en meget anderledes kultur, og han håber at kunne udvikle sig og blive mere moden.

JPN-Riko

Riko fra Japan, 16 år

Riko blev bekendt med Danmark, gennem af H.C Andersen. Hendes yndlingseventyr er ”Den lille havfrue”.  I sin fritid går hun til svømning eller spiller bold med sine brødre. Hun elsker at bruge tid sammen med venner og familie. Hun laver også frivilligt arbejde, hvor hun lærer andre at danse en speciel dans for at glæde ældre mennesker og børn. Hun kan også godt lide at høre musik eller tage ud at shoppe.

THA Pornpawe (cream)

Pornpawee fra Thailand, 17 år

Pornpawee vil gerne kaldes Cream. Hun er en glad og venlig pige, der har mange venner i skolen. I sin fritid kan hun godt lide at dyrke sport, specielt svømning og løb. Hun spiller også guitar, synger og danser. Hun glæder sig aller mest til at få nogle nye udenlandske venner, og lære at snakke dansk. Hun er faktisk allerede begyndt at øve sig på dansk.

ESP-Pol

Pol fra Spanien, 16 år

Pol er en rar og sjov fyr. I sin fritid spiller han basketball og har gjort det siden han var 7 år. Igennem basketballholdet har han fået rigtig mange tætte venner. Pol er meget fokuseret på sin uddannelse men tænker også meget på sine omgivelser; både dyr og mennesker. Det betyder meget for Pol at komme på udveksling, da han ser frem til at få ændret sit verdensbillede og lærer om en anden kultur.

LAT-Luize-Nyt

Luize fra Letland, 16 år

Luize elsker at rejse og er helt vild med tanken om at bo i udlandet, og lære et nyt sprog og kultur helt tæt på gennem en værtsfamilie. Hun er ved første møde en rolig, tænksom og lyttende, men når man lærer hende at kende er hun også meget åben og fuld af sjov. Luize er vild med at svømme og kan godt lide at stå på ski, spille badminton og tage på vandreture. Derudover fylder skole også en del i Luizes liv.

HKG-Tak-Hei-Matthew

Matthew fra Hong Kong, 18 år

Matthew er en hjælpsom og selvstændig fyr som tager et stort socialt ansvar. I som fritid går han til drama, og han drømmer om at blive skuespiller. Han kan også godt lide at tegne, læse, spille fodbold og tage på fisketur i naturen. Matthew ser frem til et år fuld af oplevelser og gode minder – og så glæder han sig til at opleve et af verdens lykkeligste lande.

THA-Puriwat-Pooh

Puriwat fra Thailand, 15 år

Puriwat vil gerne kaldes Pooh. Han er en høflig og fornuftig dreng. I sin fritid spiller han klaver og bordtennis med sine venner. Han kan også godt lide at lave mad sammen med sin mor. Desuden har han en stor interesse for dyr og han elsker at tage i ZOO. Han er vokset op med eventyr af H.C Andersen, så allerede fra en tidlig alder har Danmark vækket hans interesse.

FRA-Leonie-DAGONEAU

Leonie fra Frankrig, 15 år

Leonie er en glad og videbegærlig pige. Hun elsker at lave mad, og drømmer om at lære mere om sejlsport og livet til havs. Familietid er vigtigt for hende, ligesom vennetid er. Leonie er en pige, som er bevidst om sig selv og andre og om vigtigheden i at tage og give. Hun er opsat på at vokse og lære af sit ophold og glæder sig til at bidrage positivt den anden vej.

RUS Pavel ny

Pavel fra Rusland, 16 år

Pavel er en udadvendt og social dreng. I sin fritid spiller han guitar og skriver sine egne sange. Han kan også godt lide at svømme og spille volleyball. Han elsker at læse og lære nye sprog, og så drømmer han om at blive tolk. Pavel glæder sig til at fortælle noget om sin egen baggrund, og han sammenligner fint sin udveksling med et reb, der binder to kulturer sammen og forener dem.

INA-Fadhila

Fadhila fra Indoneisen, 17 år

Fadhila vil gerne kaldes Dhila. Hun er en målrettet og sjov pige. I sin fritid går hun til basketball. Hun elsker at se film og har set rigtig mange forskellige slags. Dhilas familie er tæt knyttet, og de kan snakke sammen om næsten alt. Hun har en tvillingesøster. Hun ser en stor mulighed for at blive endnu mere selvstændig igennem udvekslingen, og hun er virkelig motiveret til det.

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på [email protected]
eller ringe til hende på +45 38 32 23 05.

Ansøg her