Til august kommer 127 udvekslingsstudenter til Danmark. Her er et udpluk af nogle af de udvekslingsstudenter der kommer, og derfor er der rig mulighed for at finde et super godt match til netop din familie.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi samme kan finde et godt match til dig og din familie.

INA-Fadhila

Fadhila fra Indoneisen, 17 år

Fadhila vil gerne kaldes Dhila. Hun er en målrettet og sjov pige. I sin fritid går hun til basketball. Hun elsker at se film og har set rigtig mange forskellige slags. Dhilas familie er tæt knyttet, og de kan snakke sammen om næsten alt. Hun har en tvillingesøster. Hun ser en stor mulighed for at blive endnu mere selvstændig igennem udvekslingen, og hun er virkelig motiveret til det.

THA-Boonsita-Baitong

Boonsita fra Thailand, 16 år

Boonsita vil gerne kaldes Baitong. Hun er en ansvarlig og optimistisk pige og har mange tætte venner og et godt forhold til sin familie. I sin fritid kan hun godt lide at læse, specielt Harry Potter samt høre musik og se film. Hun er også vild med kunst, og så samler hun på kaktusser. Baitong glæder sig til at lære en ny kultur at kende, samt lære et nyt sprog.

BFL-Matisse

Matisse fra Belgien, 15 år

Matisse er en selvstændig og rolig dreng. I sin fritid går han til svømning og dyrker aikido. Han kan også godt lide at høre musik, læse en god bog eller være sammen med familie og venner. Derudover er Matisse også frivillig i en ungdomsgruppe, der går op i at passe på miljøet. Matisse har altid syntes det var spændende at besøge nye lande og opleve nye kulturer.

SRB-Katarina

Katarina fra Serbien, 16 år

Katarina er en udadvendt og venlig person. Hun er en aktiv pige, og er vandt til at have travlt. I sin fritid kan hun godt lide at synge og danse og så elsker hun at optræde. Hun spiller blandt andet violin i to orkestre; et rock- og et jazzorkester. Katarina glæder sig til at lære en ny kultur at kende, samt lære sproget, så hun kan kommunikere med sin værtsfamilie.

ITA-Erika

Erika fra Italien, 17 år

Erika er en kreativ og selvstændig pige. I sin fritid spiller hun teater og lufter familiens hund. Hun har også en stor passion for at lave smykker, tage fotos og male. En gang imellem syr hun også sit eget tøj. Erika kan også godt lide at lave mad og bage kage. Derudover elsker hun at møde nye mennesker og er meget nysgerrig på hvordan det bliver at bo i en anden kultur.

TUR-Basar

Basar fra Tyrkiet, 16 år

Basar er en ambitiøs og social ung mand. Han er helt vild med sport blandt andet basketball, cykling, fodbold, bordtennis, svømning mm. Ofte dyrker han sport med sine venner. Han er meget interesseret i at lære nye kulturer at kende. Han mener, at han igennem kulturmødet kan blive bedre til at forstå andre mennesker og dermed komme til at forstå sig selv bedre.

IND-Aru

Aru fra Indien, 16 år

Aru er en omsorgsfuld og selvstændig pige. I sin fritid går hun til badminton, svømning, fodbold og atletik. Hendes helt store passion er dog fotografering og hun bruger ofte weekenderne på at gå på ”foto ture” med sin far for at tage billeder. Hun går på en dagskostskole og tager bussen frem og tilbage. Aru glæder hun sig til at blive en del af en familie og skabe fantastiske minder.

JPN-Shuya

Shuya fra Japan, 17 år

Shuya er en social og venlig dreng. I sin fritid går han til håndbold, og han kunne godt tænke sig at fortsætte med dette, da han har hørt det er populært i Danmark. Han interesserer sig også for IT og computere, og er en del af skolens IT-klub. Shuya elsker at være social og er meget vellidt blandt venner og familie. Han ser frem til at lære alt at kende – fra kultur og historie til sprog og religion.

CAN-Samuel

Samuel fra Canada, 16 år

Samuel er en rolig og velovervejet dreng. I sin fritid kan han godt lide at læse og se film. Han elsker også at spille brætspil og være social med sin familie og venner. Samuel kan godt lide børn, og babysitter gerne børn i nabolaget gratis. Samuel og familien har altid rejst meget, og for et par år siden rejste de sammen til Spanien for at bo og gå i skole i 8 måneder. Nu er han klar til at bo i Danmark.

BRA-Leonardo

Leonardo fra Brasilien, 16 år

Leonardo vil gerne kaldes Leo. Han er en engageret og hjælpsom dreng. I sin fritid kan han godt lide at læse, spille computer, se film, spille skak eller spille fodbold med vennerne. Han går også til klaver 3 gange om ugen.  Han har et tæt forhold til familie og venner. En af grundende til at Leo gerne vil til Danmark er blandt andet pga. vejret og kulturen.

VEN-Sylvia

Sylvia fra Venezuela, 17 år

Sylvia er en flittig og ansvarlige pige. I sin fritid går hun til dans og elsker at lytte til musik, specielt Justin Bieber. Hun er meget social og elsker at bruge tid sammen med sine venner, dog ikke mere end at hun også har tid til at studere. Sylvia og familien har en fælles passion for at rejse. Hun glæder sig til at opleve en ny kultur og dele ud af sin egen kultur.

GER-Hagen

Hagen fra Tyskland, 15 år

Hagen er en sportsglad og hjælpsom dreng. Han elsker at sejle og være på vandet. Om vinteren dyrker han taekwondo. Han elsker at være i naturen og dyrke sport fx cykler han med sin far og vandrer med sin mor. Han kan godt lide at være social og er vellidt blandt mange. Han er fascineret af, at Danmark og Tyskland geografisk er så tæt, men alligevel så forskellige.

THA-Pimrapee-Pim

Pimrapee fra Thailand, 17 år

Pimrapee vil gerne kaldes for Pim. Hun er en selvstændig og hjælpsom pige. Pim bor på en kostskole. Her har hun mange venner og de kan godt lide at danse, lave aerobics, spille tennis, badminton, basketball eller petanque efter undervisningen. Hun håber at hun igennem udveksling kan forstå hvorfor vi er så lykkelige i Danmark, samt lære vores kultur bedre at kende.

MEX-Guillermo

Guillermo fra Mexico, 17 år

Guillermo er en intelligent og ansvarsfuld fyr. I sin fritid spiller han fodbold og han nyder også at se det i fjernsynet. Hans helt store interesse er matematik og fysik – han elsker at løse svære opgaver og ligninger og spille strategispil. Guillermo kan godt lide at være social og bruge tid sammen med familie og venner. Han glæder sig allermest til at lære at snakke dansk.

HKG-Tak-Hei-Matthew

Tak Hei fra Hong Kong, 18 år

Tak Hei vil gerne kaldes Matthew. Han er en hjælpsom og selvstændig fyr som tager et stort socialt ansvar. I som fritid går han til drama. Han kan også godt lide at tegne, læse, spille fodbold og tage på fisketur i naturen. Matthew ser frem til et år fuld af oplevelser og gode minder – og så glæder han sig til at opleve et af verdens lykkeligste lande og bedste skolesystemer.

ESP-Yabsera

Yabsera fra Spanien, 16 år

Yabsera er en udadvendt og glad dreng der ikke er bange for at være i centrum. I sin fritid spiller han fodbold, basketball og går til en slags spejder hvor unge mennesker laver aktiviteter sammen i naturen som fx at vandre. Han går desuden også op i mode, madlavning og teknologi. Yabsera håber han lærer en hel masse under sit udvekslingsår og får nogle gode venner.

RUS-Pavel

Pavel fra Rusland, 16 år

Pavel er en udadvendt og social dreng. I sin fritid spiller han guitar og skriver sine egne sange. Han kan også godt lide at svømme og spille volleyball. Han elsker at læse og lære nye sprog, og har en drøm om at blive tolk. Pavel glæder sig også til at fortælle noget om sin egen baggrund, og han sammenligner fint sin udveksling med et reb, der binder to kulturer sammen.

SRB-Lena

Lena fra Serbien, 16 år

Lena er en åben og selvstændig pige. I sin fritid kan hun godt lide at shoppe, gå i biografen eller lytte til musik. Hun interesserer sig også for sport, men dyrker det ikke selv. Hun kan godt lide at rejse og møde masser af nye mennesker. Lena har valgt et helt års udveksling, da hun er overbevist om, at man ikke lærer en kultur rigtig at kende på nogle få uger.

BFL-Jarne

Jarne fra Belgium, 16 år

Jarne er en selvstændig og rolig fyr. I sin fritid spiller han Korfball (et boldspil der minder meget om netball og basketball) 5-6 gange om ugen. Når han skal slappe af kan han godt lide at læse en bog eller spille computer.  Jarne har et tæt forhold til sin familie og hjælper gerne til med huslige pligter. Han glæder sig til at få en masse nye venner og lære om den danske kultur helt tæt på.

RUS-Anna

Anna fra Rusland, 16 år

Anna bliver også kaldt for Anya. Hun er en positiv pige med en god humor. I sin fritid går hun til bueskydning og er fysisk aktiv i naturen fx ved at klatre, dykke eller paraglide. Hun er vild med historie og sprog og drømmer om at kunne snakke 5 sprog, derfor vil hun gøre alt for at lave dansk hurtigst muligt. Hun elsker at rejse og bruge tid sammen med familie og venner.

Er du interesseret i at blive værtsfamilie?

Du er altid velkommen til at kontakte vores værtskoordinator på [email protected]
eller ringe til hende på +45 38 32 23 05.

Ansøg her