Find dit ønskeprogram

Vælg program

  • Europa
  • Latinamerika
  • Asien
  • Oceanien
  • Afrika
  • Nordamerika

Sådan kommer du afsted

Alexander

Vælg dit land/program

Gå ind under det LAND du gerne vil til, eller søg i programdatabasen efter netop det program, der passer bedst til dig, dine interesser og dine fremtidsplaner.

24623569980_0dc82bfae9_o

Udfyld din ansøgning

Du går ind på DENNE SIDE og udfylder din ansøgning. Det er hurtigt gjort. Når du har indsendt ansøgningen til AFS, vil vi sikre dig en plads på projektet og tage fat i dig omkring de næste skridt.

DAY+1+AFS+youth+forum+web-84

Forbered dig

AFS vejleder dig undervejs, således at du er godt forberedt til din AFS-oplevelse. Vi vil blandt andet rådgive dig med hensyn til booking af flybillet, ansøgning om visum og om dine forsikringer.

Indonesia

... og tag så afsted!

Når dagen så kommer og du skal afsted, vil AFS modtage dig i lufthavnen ved ankomsten, og under dit ophold vil AFS både i Danmark og i dit nye værtsland støtte op om dit ophold.

Mix dit eget program

Flere og flere ønsker i deres sabbatår at opleve programmer med forskelligt indhold eller opleve forskellige steder i verden. Derfor har vi nu gjort det nemt for dig at mixe vores programmer og give dig mulighed for at sammensætte dit eget helt individuelle program for sabbatåret så det passer til lige netop dig og dine interesser og fremtidsplaner!

Læs om MIX programmet her

Hvilke kompetencer giver et AFS-ophold dig?

Sideløbende med dit udlandsophold vil du blive tilbudt en interkulturel uddannelse gennem “AFS Global Competence Certificate” programmet – udviklet specielt til AFS-deltagere. Den vil støtte dig i din interkulturelle læring under dit ophold og gøre dig bedre i stand til at klare dig i en global verden.

Sådan forbereder AFS dig

AFS klæder dig godt på til dine oplevelser og interkulturelle udfordringer både gennem Global Competence Certificate – et interkulturelt læringsprogram – og gennem orienteringer før, under og efter opholdet.

Mere om din forberedelse
Screen Shot 2016-09-12 at 11.47.04 AM

Hvem er AFS?

Du rejser ud med AFS Interkultur – en dansk udvekslingsorganisation, som udveksler unge på kryds og tværs – og har gjort det i snart 60 år. AFS Interkultur er en del af den verdensomspændende AFS Intercultural Programs med AFS-organisationer i mere end 50 lande over hele verden. Det betyder, at du bliver en del af et kæmpestort internationalt netværk.

AFS’ overordnede formål er at arbejde for fred gennem interkulturel forståelse.  AFS er en non-profit organisation og er baseret på frivillige. Det betyder at mange af de mennesker, du møder både før, under og efter dit ophold er frivillige, som brænder for at møde mennesker fra andre kulturer.

Kom til infomøde eller få flere informationer

Kom til gratis informationsmøde, få tilsendt flere informationer, kontakt AFS eller lad os finde dit ønskeprogram.

Læs mere her

Tilmeld dig AFS nyhedsbrevet

AFS-nyhedsbrevet

Tilmeld mig det månedlige nyhedsbrev med tilbud, kampagner og nyheder om programmerne **

  • ** Din mailadresse vil blive lagt i vores nyhedsbrevssystem Mailchimp. Mailchimp hører hjemme i USA og i henhold til EUs persondatalov er vi forpligtede til at fortælle dig at "dine persondata er overført til et usikkert tredjeland", som USA i denne forbindelse betegnes. Din data slettes fra systemet, hvis du afmelder dig nyhedsbrevet.