AFS-frivilligprogrammet er for dig, som ønsker at gøre en forskel og samtidig gerne vil udvikle dig personligt og fagligt. Du vil møde en anden kultur helt tæt på, og samtidig have en international organisation i ryggen, som skaber trygge rammer for dit ophold.

Du vælger selvfølgelig selv dit land, projekt, afrejsetidspunkt og hvor lang tid du vil være af sted. Vi sørger for de mange praktiske detaljer, således at du er i trygge hænder og får en god oplevelse hele vejen gennem ansøgningsprocessen og opholdet.

Find dit ønskeprogram

Vælg program

  • Nordamerika
  • Latinamerika
  • Asien
  • Oceanien
  • Afrika
  • Europa

Rejs ud med sommerrabat!

Hvis du booker et GVI program inden 29. maj med afrejse i juni, juli eller august, får du 1500 dkk i sommerrabat.

Du kan arbejde med wildlife, marineprojekter, undervisning af børn, kvinders rettigheder, udsatte børn, lokalprojekter i fattige områder, sundhed og meget mere.

Vælg mellem programmer i Fiji, Ghana, Laos, Mexico, Nepal, Seychellerne, Sydafrika eller Thailand.

Læs mere om sommerrabatten og andre tilbud
11146363_10155349457410333_1298986582192045698_o-1

Om dit ophold

Du vælger selv dit frivilligprojekt og alt efter hvilket projekt du vælger, bor du enten hos en værtsfamilie, på projektet eller i et hus sammen med andre frivillige.

Du møder andre frivillige og der vil typisk blive arrangeret aktiviteter og forskellige ture for dig. I weekender og ferie har du også mulighed for at rejse rundt i landet – f.eks. sammen med andre frivillige.

Der vil være folk, som støtter op om dig lokalt og du vil døgnet rundt kunne komme i kontakt med AFS i Danmark eller i dit værtsland, hvis du har behov for hjælp.

Sådan forbereder AFS dig

AFS klæder dig godt på til dine oplevelser og interkulturelle udfordringer både igennem Global Competence Certificate – et interkulturelt læringsprogram – og igennem orienteringer før, under og efter opholdet.

Læs mere her

Hvad koster det?

Hvad det koster er helt afhængig af, hvilket program du vælger. Når du går ind på de enkelte programmer, kan du læse om deltagergebyr, hvad der er inkluderet i gebyret, programlængder og afrejsedatoer.

Hvilke kompetencer får du?

Et AFS-ophold handler i høj grad om personlig udvikling. Men du vil også tilegne dig sproglige, faglige og interkulturelle kompetencer, som du kan skrive på CV’et.

Læs mere her

Sådan kommer du afsted

Alexander

Vælg dit projekt/land

Du skal søge efter det PROJEKT der passer bedst til dig, dine interesser og dine fremtidsplaner. Du kan også gå ind under det land du gerne vil til og se hvilke projekter der udbydes her.

24623569980_0dc82bfae9_o

Udfyld din ansøgning

Du går ind på DENNE SIDE og udfylder din ansøgning. Det er hurtigt gjort. Når du har indsendt ansøgningen til AFS, vil vi sikre dig en plads på projektet og tage fat i dig omkring de næste skridt.

19564534369_26a88865bf_o

Forbered dig

AFS vejleder dig undervejs, således at du er godt forberedt til din AFS-oplevelse. Vi vil blandt andet rådgive dig i booking af flybillet, ansøgning om visum og om dine forsikringer.

Indonesia

... og tag så afsted!

Når dagen så kommer og du skal afsted, vil AFS i det land du rejser til, være klar til at modtage dig i lufthavnen, og under dit ophold vil AFS både i Danmark og i dit nye værtsland støtte op om dit ophold.

Igangsæt din ansøgning

Udfyld og indsend din ansøgning. AFS vil derefter tage kontakt til dig og aftale detaljerne for det videre forløb og give dig svar på eventuelle spørgsmål.

Ansøg her

Kom til infomøde eller få flere informationer

Kom til gratis informationsmøde, få tilsendt flere informationer, kontakt AFS eller lad os finde dit ønskeprogram.

Læs mere her

Mix dit eget program

Flere og flere ønsker i deres sabbatår at opleve programmer med forskelligt indhold eller opleve forskellige steder i verden. Derfor har vi nu gjort det nemt for dig at mixe vores programmer og give dig mulighed for at sammensætte dit eget helt individuelle program for sabbatåret så det passer til lige netop dig og dine interesser og fremtidsplaner!

Læs om MIX programmet her