Igennem AFS sommer/sprogprogrammer kan du blandt andet rejse ud i din sommerferie og få intensiv sprogundervisning. Du vil enten bo sammen med andre unge eller i en værtsfamilie, og får på den måde rig lejlighed til at øve sproget og lære kulturen at kende.

På sommerprogrammerne får du derfor både sproget og kulturen ind under huden. Samtidig vil du have mulighed for at udvikle dine interkulturelle kompetencer og skabe et internationalt netværk.

Hvilke kompetencer får du?

Et AFS-ophold handler i høj grad om personlig udvikling. Men du vil også tilegne dig sproglige, faglige og interkulturelle kompetencer, som du kan skrive på CV’et.

Læs mere her ...

Hvad koster det?

Hvad det koster er helt afhængig af, hvilket program du vælger. Når du går ind på de enkelte programmer, kan du læse om deltagergebyr, hvad der er inkluderet i gebyret, programlængder og afrejsedatoer.

Sådan forbereder AFS dig

AFS klæder dig godt på til dine oplevelser og interkulturelle udfordringer – både igennem Global Competence Certificate – et interkulturelt læringsprogram og igennem orienteringer før, under og efter opholdet.

Læs mere her ...

Sådan kommer du afsted

Alexander

Vælg dit land/program

Du skal gå ind under det LAND du gerne vil til, eller søge efter det PROGRAM du gerne vil læse.

24623569980_0dc82bfae9_o

Udfyld din ansøgning

Gå ind og udfyld DIN ANSØGNING. Når du har indsendt ansøgningen til AFS, vil vi sikre dig en plads på programmet og kontakte dig med mere information vedrørende dit ophold.

19564534369_26a88865bf_o

Forbered dig

AFS vejleder dig undervejs, således at du er godt forberedt til din AFS-oplevelse. Vi vil blandt andet rådgive dig med hensyn til booking af flybillet, ansøgning om visum og om dine forsikringer.

Indonesia

... og tag så afsted!

Når dagen så kommer og du skal afsted, vil AFS i det land du rejser til, være klar til at modtage dig i lufthavnen. Under dit ophold vil AFS i både Danmark og i dit nye værtsland stå til rådighed, når du har brug for det.

Igangsæt din ansøgning

Udfyld og indsend din ansøgning. AFS vil derefter tage kontakt til dig og aftale detaljerne for det videre forløb og give dig svar på eventuelle spørgsmål.

Ansøg her

Se alle programmerne for dig over 18

Vælg program

  • Nordamerika
  • Latinamerika
  • Asien
  • Oceanien
  • Afrika
  • Europa

Kom til infomøde eller få flere informationer

Kom til gratis informationsmøde, få tilsendt flere informationer, kontakt AFS eller lad os finde dit ønskeprogram.

Læs mere her ...