Dette program er for uddannede lærere og lærerstuderende, som ønsker inspiration til deres undervisning og samtidig ønsker at gennemgå en interkulturel uddannelse til gavn for deres fremtidige undervisningsarbejde.

Lærerudvekslingsopholdet foregår under trygge, sikre rammer og du vil døgnet rundt kunne komme i kontakt med AFS i Danmark eller i dit værtsland, hvis du har behov for hjælp.

21677079794_4aab180f91_o

Om dit ophold

Vores AFS-partnere verden over har kontakt til mange skoler og andre uddannelsesinstitutioner, hvor du kan blive tilknyttet og herigennem få et indblik i undervisningsformer og -filosofi i dit valgte land.

Du vælger selv dit program, dit land og hvornår du vil afsted. Programmerne varer lige fra 2 uger op til et helt år.

Alt efter hvilket program du vælger, bor du enten hos en værtsfamilie, på skolen eller i en indkvartering sammen med andre udvekslingslærere.

... eller find andre programmer med undervisning

Vælg program

  • Nordamerika
  • Latinamerika
  • Asien
  • Oceanien
  • Afrika
  • Europa

Hvilke kompetencer får du?

Et AFS-ophold handler i høj grad om personlig udvikling. Men du vil også tilegne dig sproglige, faglige og interkulturelle kompetencer, som du kan skrive på CV’et.

Læs mere her

Hvad koster det?

Hvad det koster er helt afhængig af, hvilket program du vælger. Når du går ind på de enkelte programmer, kan du læse om deltagergebyr, hvad der er inkluderet i gebyret, programlængder og afrejsedatoer.

Sådan forbereder AFS dig

AFS klæder dig godt på til dine oplevelser og interkulturelle udfordringer – både igennem Global Competence Certificate – et interkulturelt læringsprogram og igennem orienteringer før, under og efter opholdet.

Læs mere her

Sådan kommer du afsted

Alexander

Vælg dit land/program

Du skal gå ind under det LAND du gerne vil til, eller søge efter det program du gerne vil deltage i, for at finde netop det tilbud, der passer bedst til dig, dine interesser og dine fremtidsplaner.

24623569980_0dc82bfae9_o

Udfyld din ansøgning

Du går ind på DENNE SIDE og udfylder din ansøgning. Det er hurtigt gjort. Når du har indsendt ansøgningen til AFS, vil vi sikre dig en plads på projektet og tage fat i dig omkring de næste skridt.

19564534369_26a88865bf_o

Forbered dig

AFS vejleder dig undervejs, således at du er godt forberedt til din AFS-oplevelse. Vi vil blandt andet rådgive dig med hensyn til booking af flybillet, ansøgning om visum og om dine forsikringer.

Indonesia

... og tag så afsted!

Når dagen så kommer og du skal afsted, vil AFS i det land du rejser til, være klar til at modtage dig i lufthavnen. Under dit ophold vil AFS i både Danmark og i dit nye værtsland stå til rådighed, når du har brug for det.

Igangsæt din ansøgning

Udfyld og indsend din ansøgning. AFS vil derefter tage kontakt til dig og aftale detaljerne for det videre forløb og give dig svar på eventuelle spørgsmål.

Ansøg her

Kom til infomøde eller få flere informationer

Kom til gratis informationsmøde, få tilsendt flere informationer, kontakt AFS eller lad os finde dit ønskeprogram.

Læs mere her