Tag to uger til USA i din sommerferie!

 

Programmet består af fire komponenter:

  1. ”The Great Lakes” i Milwaukee er vigtige, fordi de indeholder 20 procent af verdens ferskvand og har enorm biodiversitet. De spiller også en vigtig rolle indenfor transport og de amerikansk-canadiske økonomier.  I løbet af programmet vil du komme til at undersøge og lære mere om bevaring af denne livsvigtige naturressource.
  2. På dagsordenen er også social forandring. Du kommer til at beskæftige dig med forskellige samfundsgrupper, og du kommer til at lære om de forskellige udfordringer, de har.  I den forbindelse får du mulighed for at være sammen med jævnaldrende i lokalsamfundene, deltage i sportsaktiviteter, lære om deres liv og hvordan lokale organisationer hjælper med at gøre en forskel.
  3. Du kommer til at deltage i SummerFest, som er den største musikfestival i verden! I løbet af de to uger vil der også være tid til at slappe af og komme til stranden og flere andre afslappende aktiviteter.
  4. Den fjerde og sidste komponent er værtsfamilien og fejring af ”4th of July”. Du vil bo hos en værtsfamilie og deltage i festlighederne – optog og fyrværkeri – og lære om det amerikanske familieliv og kulturen. Værtsfamilieopholdet er på fem dage. Resten af tiden vil du bo på kollegium tilknyttet universitetet.

Du vil møde frivillige, når du lander i USA, og efter 2-3 dage vil du møde din nye værtsfamilie.

 

Så har du lyst til at opleve USA på tæt hold og få dig en kæmpe oplevelse i sommerferien?
Så er The Great Lakes måske lige noget for dig!

IMG_6410
fox-river-919087_960_720
IMG_8062

Lær mere om dine muligheder

USA

Bliv klogere på USA

Læs mere her
USA2

Kom til informationsmøde

Se datoer her
USA New York

Tag på udveksling

Se længere ophold her