Laura har meget kort fortalt, hvad hendes udvekslingsophold har gjort for hende, og hvad hun bruger sin tid på i USA.

Hej mit navn er Laura, og jeg er udvekslingsstudent i Washington State dette år.
Tiden flyver afsted, og 8 måneder er allerede gået ud af de 10 måneder.
Jeg har lært så meget om mig selv og udviklet mig på alle tænkelige måder. Højdepunkterne for mig er helt klart skole sports. Jeg spillede soccer, wrestlede og nu spiller jeg softball. Jeg elsker at udfordre mig selv og afprøve nye anderledes ting. At wrestle var den bedste beslutning nogensinde, det var så ekstremt fedt og oplevelsesrigt.
Jeg spiller nu softball, hvilket er super fedt og en kæmpe amerikansk sport. Et udvekslingsår skaber minder, familie og venskaber for livet. Jeg har udviklet mig til en stærkere og bedre person.
Jeg vil med et smil på læben anbefale alle til at tage 10 måneder til udlandet!

Du kan læse mere om at komme til USA på udveksling her.