Er du og din familie nysgerrige på verden? Og har I lyst til at lære et nyt sprog, en ny kultur at kende og måske få en international relation for livet? Så er det måske noget for jer at blive kontaktfamilie.

I slutningen af juli kommer en række søde unge fra hele verden til Danmark for at gå på efterskole i et år. Men i AFS ønsker vi også, at de får et indblik i livet i Danmark udenfor efterskolen.

Derfor søger vi lige nu kontaktfamilier til de unge. En kontaktfamilie ses med den unge ca. en gang om måneden og griber en fantastisk mulighed for at lære en ny kultur at kende, samtidig med at man deler ud af sin egen. Om I tager på udflugter eller hygger jer derhjemme med madlavning og en god film er helt op til jer. Ofte er det blot det at få indsigt i en dansk families liv og hverdag, der er det store eventyr for den unge.

Vi byder alle typer af familieformer velkommen og man kan bo i hele Danmark.

I møder de unge herunder!

Tag kontakt til os på 3832 2300 eller skriv til os på [email protected] for at høre mere. I kan også udfylde formularen her for at få mere info!

I kan også her læse mere om hvad en kontaktfamilie er, hvorfor man skal blive værtsfamilie og hvordan processen foregår. Læs mere her!

Lær mere om de unge her

Vi hjælper altid med at finde et godt match mellem jer og udvekslingsstudenten baseret på jeres og den unges tanker, interesser og ønsker. I kan herunder lære alle de søde unge mennesker lidt bedre at kende. Vi vil sammen med jer finde et godt match 🙂

Ranum Efterskole

Ugur er 15 år gammel og kommer fra Tyrkiet. Han spiller tennis, basket og går i fitness. Han kan godt lide at tegne og at være sammen med hans venner. Som mange 15-årige har han om søndagen ofte brug for at lade op og få sovet længe. Han er udadvendt og meget vellidt i skolen og blandt venner.

Paan fra Thailand er og er 16 år gammel. Han bliver normalt kaldt Kaopun. Han er en aktiv dreng, som elsker at cykle og at spille fodbold og basket. Han er begyndt at lære at spille guitar og kan også godt lide at se film og høre musik. Han er en ekstrovert, entusiastisk, sjov og nysgerrig fyr, som ser frem til sit ophold på Ranum.

Malte kommer fra Tyskland og er 16 år gammel. Han er en social ung dreng, der holder meget af at bruge tid med hans venner og familie. Han nyder at lave mad og at dyrke sport – især cykling og løb. Derudover går han i fitness og elsker at løbe på ski. Malte er ekstrovert, snakkende og humoristisk.

Proud er fra Thailand og er 16 år gammel. Hun elsker at lave mad og udforske nye madvarer og opskrifter. Hun kan godt lide at træne og være aktiv og nyder at bruge tid med hendes venner og familie. Hun er en sød, hårdtarbejdende og aktiv pige, som glæder sig meget til hendes eventyr i Danmark. Hun er ret bange for hunde og derfor vil det være bedst med en familie uden hund.

Prima på 16 år er født og opvokset i Thailand. Hun bliver oftest bare kaldt Aida af venner og familie. Hun er en meget kreativ pige, som går op i tegning, kunst og design. Hun kan også godt lide at være aktiv og udendørs sport. Hun er en udadvendt og social pige, som godt tør går forrest og at tage ansvar. Hun vil meget gerne udforske forskellige udendørs fritidsaktiviteter mens hun er i Danmark.

Asli er fra Tyrkiet og er 16 år gammel. Hun er meget passioneret omkring musik og har spillet klaver og cello i mange år. Hun elsker dyr og at danse. Hun holder også meget af at læse og så samler hun på vinyller af hendes ynglings artister. Hun spiser ikke rødt kød, fisk, æg og ost, men kan godt spise kylling.

Mehmet er fra Tyrkiet og er 15 år gammel. Mehmet er en ekstrovert og snaksaglig ung fyr, som glæder sig til at lære den danske kultur og dele ud af hans egen. Han elsker at lave mad, at nørde rundt med teknologi, at se film og at gå turer.

Teeraseth bliver normalt kald Kaka, er 15 år gammel og er fra Thailand. Han er en vellidt ung dreng, som elsker at spille fodbold, at svømme og at læse bøger. Han er også rigtig frisk på at tage på turer og glæder sig til at dele ud af Thailandsk kultur.

Pakwan er 16 år gammel og kommer fra Bangkok i Thailand. Hun bliver normalt bare kaldt Aim. Hun kan godt lide at tegne, spille spil og lytte til musik. Hun bruger meget tid med hendes familie og venner og kan også godt lide at spille klaver.

Amanda er 16 år gammel og kommer fra Thailand. Hun er en meget vellidt og udadvendt pige, som godt kan lide at ride og at tage billeder med analog kamera. Hun er generelt meget kreativ og kan godt lide at lave mad. Hun vil elske at lave noget god thaimad sammen med jer.

Alfredo er fra Mexico og er 17 år gammel. Han er den ældste af tre brødre og er meget ansvarsfuld. Han er snakkesalig, kan godt lide at stå på ski, spille squash og paddel tennis og at svømme.

Kamlaithip er en thailandsk pige på 17 år. Hun elsker at tegne og være kreativ, men nyder også at lytte til god musik, at læse og spille brætspil. Hun bor med hendes forældre og søster, som ejer en møbelforretning. Med familien er hun også vant til at dyrke sport og gå turer. Hun er kendt som en positiv, hjælpsom og sød pige, som altid har en god energi og som er meget entusiastisk.

Adriano er 15 år gammel og er fra Mexico. Han er en energifyldt ung dreng, som hurtigt får venner og som elsker sport, især paddel tennis, og er meget kreativ. Han elsker generelt alt vand- og snesport og håber på at opleve sne. Han kan godt være lidt generet til en start, men skal blot lære folk lidt at kende.

Vil I høre mere?

Hvis I gerne vil høre mere eller gerne vil melde jer til, så udfyld formularen her.

Hør mere om at blive kontaktfamilie her!