Er du og din familie nysgerrige på verden? Og har I lyst til at lære et nyt sprog, en ny kultur at kende og måske få en international relation for livet? Så er det måske noget for jer at blive weekendfamilie for en international efterskoleelev.

 

I slutningen af juli kommer en række søde unge fra hele verden til Danmark for at gå på efterskole i et år. Som en del af deres oplevelse får de også en weekendfamilie som er med til at give dem et indblik i livet i Danmark udenfor efterskolen. Som weekendfamilie ses man med den unge ca. en gang om måneden, om I tager på udflugter eller hygger jer derhjemme  er helt op til jer. Ofte er det blot det at få indsigt i en dansk families liv og hverdag, der er det store eventyr for den unge. Læs mere om processen her!

Vi byder alle typer af familieformer velkommen og man kan bo i hele Danmark.

 

Herunder kan du se de unge, som kommer i skoleåret 2023/2024

Er der nogen som kunne passe ind i jeres familie?

Mød de kommende udvekslingsstudenter

Unge mennesker fra hele verden har ansøgt om at blive udvekslingsstudent i Danmark, og de glæder sig helt vildt. Her kan du læse om nogle af dem. (Siden opdateres løbende med flere udvekslingsstudenter)
Kaan

Kaan fra Tyrkiet

Kaan er 15 år gammel. Han beskriver sig selv som rolig og åben og en som elsker både at læse og at skrive. En af hans yndlingsbøger er Den unge Werthers lidelser af Goethe, og Kaan har også selv vundet priser i flere litteratur-konkurrencer i Istanbul. Han kan også godt lide at lytte til musik, se Marvel-film, spille tennis og at spise is.

Kaan skal gå på Ranum Efterskole

Mød Kaan
cai

Cagan fra Tyrikiet

Cagan på 15 glæder sig til at opleve en ny kultur og at gå i skole på en helt ny måde. Han elsker at sejle og at svømme og kan godt lide at se Formel 1. Hans yndlingsfilm er Interstellar, som han mener burde have vundet en Oscar, og så elsker han at få nye venner og at spise god mad.

Cagan skal gå på Ranum Efterskole.

Mød Cagan
ben

Benhur fra Tyrkiet

Benhur på 14 har store drømme for fremtiden og han arbejder hårdt i skolen, for at blive dygtig nok til at opfylde dem. Han kan lide at spille fodbold og basketball og at lytte til musik med sine venner og familie. Han glæder sig til at opleve dansk kultur og specielt til at smage mange forskellige slags dansk mad. Ifølge ham er maden det allervigtigste at opleve i en ny kultur!

Benhur skal gå på Ranum Efterskole

Mød Benhur

Vil I høre mere?

Hvis I gerne vil høre mere eller melde jer som kontaktfamilie, så udfyld formularen her.

Hør mere om at blive kontaktfamilie her!