Mød vores udvekslingsstudenter fra hele verden

Unge mennesker fra hele verden har ansøgt om at blive udvekslingsstudent i Danmark, og de glæder sig helt vildt til at opleve vores land. Skal du være værtsfamilie for en af dem?
FRA Lycia MACCHITELLA 23-01768 TRp2NH24 8

Lycia fra Frankrig

Lycia bor i Frankrig, tæt på Schweiz med sin mor, far og storesøster. Lycia elsker at opdage nye lande, byer og kulturer. Hun kommer fra en tosproget familie og har altid elsket fremmedsprog og nyder at lære nye ord fra de lande, hun besøger. Lycia er et familiemenneske og elsker at tilbringe tid med sine bedsteforældre, fætre og kusiner. Hun har gået til ridning, siden hun var fire år og har generelt en kærlighed for dyr, særligt katte, heste og hunde. Derudover er hun interesseret i kunst og dans – hun har danset jazz og er god til at male og tegne. Lycia bliver beskrevet som intelligent, dynamisk og fordomsfri.

Se Lycias videohilsen
Design uden navn

Jáchym fra Tjekkiet

Mød Jachym: En venlig og ambitiøs udvekslingsstudent, der brænder for historie og kultur. Med en passion for løb og naturen, ser han frem til at udforske Danmarks flade landskaber. Jachym er en ivrig sportsudøver, der nyder at dyrke Kendo og dans. Med hans et store hjerte og venlige personlighed vil han med sikkerhed skabe nye venskaber. Jachym elsker historie og ser frem til at dykke ned i Danmarks fascinerende historie under sit ophold.

FRA Timothee ROCHARD 23-01963 YPscNH24 1

Timothee fra Frankrig

Timothee fra Frankrig er motiveret af ønsket om at udforske nye undervisningsmetoder i Danmark. Han har en aktiv hverdag, hvor han dyrker CrossFit, går til svømning og fodbold, mens han også nærer en passion for computer science og frivilligt arbejde. Med en nysgerrig og ambitiøs tilgang til livet, kombineret med selvstændighed og initiativ, er Timothee en velbalanceret ung mand, som elsker at sprede glæde og er værdsat af sin familie og venner.

Foto-frame til WordPresshjemmesiden AFS (3)

Garance fra Canada

Garance er en eventyrlysten studerende fra Quebec. Hun vil på AFS udvekslingsophold for at udforske nye kulturer, skabe varige relationer og lære et nyt sprog. Hun er en kreativ sjæl, der spiller trommer og overvejer at studere film. Hun elsker også at tilbringe tid med venner, familie og sin kat. Garance er en energisk person, altid ivrig efter at prøve nye ting og lade sig inspirere af livets udfordringer.

Se Garances videohilsen
Annie Saabye (4)

Annie fra Tyskland

Annie bor med sine forældre, lillebror og hund i Hamborg. Hendes store passion er en sportsgren kaldet voltigering. Det er kort sagt gymnastik på (en galloperende!) hesteryg. Hun går til træning 3-4 gange om ugen. Hun elsker voltigering, da hun godt kan lide heste og at dyrke gymnastik. Når hun ikke er til volti tilbringer Annie tid med sine venner og familie, sin hund eller kaster sig over et nyt hækleprojekt.

Se Annies videohilsen
CAN Frédérique LebeauS23-00758 YPscNH24 7

Frederique fra Canada

Frederique er den ældste i en søskendeflok på 3. Hun kommer fra en aktiv familie og sammen tager de ofte ud og vandrer eller står på ski. I sin fritid spiller hun “flag football” og klaver. Hun elsker at være i naturen og kan godt lide at lytte til musik og lave mad. Frederique bliver beskrevet som selvstændig, kreativ og social.

Se Frédériques videohilsen
COL Nicolas Navia GarciaS23-00404 YPscNH24 9

Nicolas fra Colombia

Nicolas elsker at spille fodbold og bruger rigtig meget tid på at øve sig både alene og sammen med sine venner. Han er også rigtig glad for at læse og se film. Nicolas glæder sig til at opleve den danske kultur og både Nicolas’ far og ene søster har været på udveksling, hvorfor det ligger i familien at tage ud og opleve en ny kultur. Nicolas beskrives som en velopdragen ung mand, som elsker at være sammen med sin familie, men også som en meget aktiv dreng.

ITA Carola Boccalatte23-03418 YPscNH24

Carola fra Italien

Carola søger personlig udvikling og spændende møder gennem sit AFS-ophold. Hendes passion for ridning, træning af sin hund og deltagelse i skolens teaterstykke afspejler hendes aktive livsstil. Med en forkærlighed for ski, padel og kunstbesøg udtrykker Carola sin alsidighed. Hun er kendt for sit smilende væsen og flittige natur. Carola foretrækker at undgå konfrontationer og værdsætter at tilbringe tid med familie og venner.

ITA Gregrio Bai23-07460 YPscNH24 3

Gregorio fra Italien

Gregorio, kælenavn Greg, er en livsglad og initiativrig ung mand som har et tæt bånd til sin familie og venner. Han elsker at udforske nye interesser og hobbyer. Han spiller fodbold (midtbanespiller), elsker at vandre, og hans nyeste hobby er at spille skak. Hans nysgerrighed og ønske om at vokse som person driver ham til tage på udlandsophold. Han har fremragende relationelle evner og er god til at integrere sig i nye sammenhæng. Gregorio har en stærk pligtfølelse og discplin og glæder sig til at starte sit nye eventyr i Danmark til august 2024.

FRA Séverin RAMEAU 3911435 YPscNH24

Séverin fra Frankrig

Séverin fra Frankrig har passion for musik og kulturudveksling. Han blev motiveret til at tage på et AFS ophold da han har været værtsbror til to AFS udvekslingsstudenter. Han elsker at spille violin, udforske nye kulturer og nyde naturen på mountainbike og vandreture. Han er en dygtig samtalepartner og skaber nemt nye venskaber takket være sin venlige natur.

maria clara BRA

Maria Clara fra Brasilien

Maria Clara, er en livlig ung kvinde fra Brasilien på 16 år. Hendes passion for at lære nye kulturer og møde forskellige mennesker motiverer hende til et udvekslingsophold med AFS. Med et blåt bælte i jiujitsu, deler hun familiens sportslige interesse og træner ivrigt sammen med sin bror. Hendes glade sind og åbenhed over for nye erfaringer definerer hendes personlighed. Maria glæder sig til at starte sit AFS eventyr til August 2024. 

Se Maria Claras videohilsen
VEN Jesus WordPress billedformat (1)

Anna Chiara fra Italien

Anna Chiara elsker at læse, særligt manga og fantasy. Hun kan lide at lytte til musik, især mens hun laver lektier. I skolen er hun glad for at debattere forskellige emner og matematik. Hun drømmer om at læse til ingeniør og håber hun kan tage nogle IT fag eller kurser mens hun er på udveksling i Danmark.

CAN Justine Brault S23-00623 YPscNH24 1

Justine fra Canada

Justine, fra den fransktalende del af Canada, søger gennem udveksling muligheden for at udforske en ny kultur og bryde ud af sin komfortzone. Hendes lidenskab for kunst, natur og at gå til spejder viser hendes alsidige interesser. Justine er en Harry Potter-fan og Disney-entusiast, og hun nyder at hjælpe andre og sprede glæde. Hendes udadvendte personlighed balanceres af et behov for personligt rum, men hun vender altid tilbage, klar til at engagere sig. 

Se Justines videohilsen
ITA MIriam Sgambato23-05600 YPscNH24 1

Miriam fra Italien

Miriam, en passioneret danser fra Italien, brænder for at udforske den danske kultur gennem et udvekslingsprogram. Hendes verden drejer sig om dans, en lidenskab hun har haft siden fireårsalderen, og hun drømmer om at blive filmdirektør for at fortælle historier gennem film. Miriam er sjov, sød og ambitiøs, dedikeret til både skolearbejde og personlig vækst.

USA Simon HoltS23-07485 YPscNH24 1

Simon fra USA

Simon er en livlig fyr fra North Carolina, der er den mindste af fire søskende. Han længes efter at bo i udlandet i et stykke tid, efter at have været værtsbror for en tysk udvekslingsstudent. Simon elsker alt, der har med transport at gøre, fra tog til fly og biler. Han er også vild med friluftsliv, svømning og at fikse ting derhjemme med sin far. Ellers spiller han gerne Dungeons & Dragons og computerspil og drømmer om at blive ingeniør. Han er en energisk og venlig fyr, der altid er klar til nye eventyr!

CHI Esperanza Valenzuela Acuña S23-00648 YPscNH24

Esperanza fra Chile

Esperanza på 16 år søger et udvekslingsophold for at møde nye mennesker, dykke ned i dansk kultur og historie samt forbedre sine sprogfærdigheder. Hendes passion for ballet og teater afspejler hendes kreative side, mens hendes interesse i naturvidenskab og kunst viser hendes alsidighed. Esparanza er optimistisk, hjælpsom og organiseret og så er hun en ivrig bager med en sød tand.

Se Esperanzas videohilsen
Design uden navn (1)

Mahaut fra Frankrig

Mahaut fra Frankrig, er sporty og ambitiøs. Hun blev inspireret til at tage på AFS-udveksling efter at have hørt om en venindes fantastiske oplevelse i Danmark. Hendes kærlighed til sprog og ønsket om at skabe nye venskaber motiverede hende. Udover sport og bagekunst, elsker Mahaut teater og rejser, som hendes onkel har introduceret hende til. Hun er vedholdende og omsorgsfuld, og selvom hun kan være genert i starten, er hun god til at skabe relationer.

GER Alina

Alina fra Tyskland

Alina fra Tyskland, er udadvendt og en adrinalinjunkie. Hun søger at udforske sin familiehistorie gennem AFS i Danmark, da hendes mors side stammer fra grænselandet. Hendes passion for ekstremsport og aktive udfordringer som paragliding og dans afspejler hendes energiske natur. Hun er elsket for sin kærlige og sjove personlighed, og hun deler gerne sine tanker og oplevelser med venner og familie.

HUN Barnabás NonnS23-01097 YPscNH24 1

Barnabás fra Ungarn

Barnabás er en målrettet og humoristisk ung mand, som arbejder målrettet og seriøst med sin skole. Han er meget optaget af sin fitness-træning, som han dyrker flere gange om ugen. Han håber at finde nye venner i Danmark, og få indsigt i det danske undervisningssystem.

Se Barnabás videohilsen
Design uden navn (Luis

Luis fra Italien

Luis er en fyr med mange gode kvaliteter og egenskaber. Han spiller fodbold på højt plan og elsker samværet med familien og vennerne. Når han mødes med sine venner spiller de ofte fodbold sammen eller video-og computerspil. Han er dygtig til matematik og har deltaget i flere matematikkonkurrencer. Med sit udvekslingsophold håber han at finde nye venner og opdage nye perspektiver på verden.

NZL Samuel MacKenzie23-00207 YPscNH24 7

Samuel fra New Zealand

Mød Samuel fra New Zealand. Med AFS opholdet ønsker han at udfordre sig selv og opdage nye horisonter. Han har en passion for kodning pg kemi og kan lide at spille computerspil og tage ud på rejser. Han værdsætter fællesskabet og læring og har en god gruppe tætte venner. Samuel er nysgerrig, hjælpsom og vedholdende, selv når han tvivler på sine evner. Han klar til at erobre nye udfordringer når han kommer til Danmark i august 2024.

Se Samuels videohilsen
SUI Dunia LuescherS23-01326 YPscNH24 7

Dunia fra Schweiz

Mød Dunia, vores livlige udvekslingsstudent fra Schweiz, der brænder for at skabe venskaber og lære nye ting. Hendes lidenskab for tegning, skuespil og musik driver hende til Comiccons, koncerter og dansetimer. Dunia elsker at udforske fantasyverdener og nyde tid med venner, selvom hun også sætter pris på sin alenetid. Hendes målorienterede og tolerante tilgang til livet skinner igennem i alt, hvad hun gør.

Elena profilpig NOR

Elena fra Norge

Elena fra Norge, vil udforske nye kulturer. Hendes gentagne besøg i Danmark har forstærket hendes tiltrækning til landet, og hun ser frem til at opdage forskellene mellem Norge og Danmark. Ærlighed, inklusion og omsorg er vigtige for hende, og hun nyder alt fra spontane aktiviteter til planlagte arrangementer. Hendes hobbyer, spænder fra at se ishockey til shopping, og hun er nysgerrig. Med en livlig personlighed og en evne til at finde glæde i hverdagens små øjeblikke, er Elena klar til at drage på eventyr med AFS. 

TUR Yağmur Oğuz S24-00312 YPscNH24 2

Yagmur fra Tyrkiet

Yagmur fra Tyrkiet, er drevet af ønsket om at lære nye sprog og opleve forskellige kulturer. Hendes passion for mode og design, samt hendes engagement i skolens klubber og sport hold, afspejler hendes kreative og sociale karakter. Drømmen om at starte sit eget brand vidner om en målrettet og ambitiøs personlighed, alt imens hun spreder glæde omkring sig med sit positive sind.

Udvekslingsstudenter, der søger værtsfamilie i 4 måneder

BRA Maria Eloá Procksch S23-01346 SMscNH24 6

Maria fra Brasilien

Mød Maria fra Brasilien. Hendes motivation for et udlandsophold er at forbedre hendes engelsk og udfordre sin comfort-zone for at blive mere selvstændig. Hendes passioner er skak, læsning og gode samtaler over en kop kaffe. Maria, der også spiller klaver, værdsætter tid med venner og sin kat. Hendes indledende generthed giver efter for livlige samtaler om film og bøger, når hun først lærer folk at kende.

BFL fotoframe

Tristan fra Belgien

Tristan bor med sine forældre og tre søskende. Han er tæt med sin familie, især sin søster, og værdsætter samværet med dem. Han ser frem til at udvide sin horisont i mødet med nye mennesker. Tristan glæder sig til at lære af sin nye værtsfamilie og tage del i deres hverdag. Han sætter pris på naturen gennem mountainbiking og fiskeri. Samtidig er han også glad for litteratur, film og fitness. Tristan sætter både pris på samvær med familie og venner men er også glad for sit eget selskab.

FIEN AFS SM wordpress picture

Fien fra Belgien

Fien på 15 år bor i Belgien med sin mor, far og storesøster. Familien elsker udendørsaktiviteter som vandreture om sommeren og skiferier om vinteren. Fien elsker at udforske verden og lære nye kulturer at kende gennem rejser. Hendes store passion er volleyball, som hun har spillet i 10 år og hvor hun har mange venner. Herudover nyder hun musik, koncerter, film og bøger. Fien er omsorgsfuld, rejseglad og empatisk. Hun sætter pris på både andres selskab og tid for sig selv.

Udvekslingsstudenter, der søger værtsfamilie i 3 måneder

FRA Lucie DUGRILLON S23-02478 TRp2NH24 profilpic

Lucie fra Frankrig

Lucie fra Frankrig skiftes til at bo i byen og i landlig idyl da hendes forældre er skilt. Hun har et nært forhold til begge sine forældre og trives godt med sin ældre søster. Hendes motivation for at rejse afsted gennem AFS stammer fra ønsket om at udfordre sin komfort-zone og omfavne nye eventyr. Hun elsker dyr og har altid haft husdyr. Hun nyder familietid, brætspil og sport, især volleyball. Lucie er en høflig, nysgerrig og jordnær person, som glæder sig til at komme til Danmark i august 2024.

Se Lucies videohilsen
GER Elena Khan 3907410 TRp2NH24

Elena fra Tyskland

Elena fra Tyskland glæder sig til at tilføje endnu et sprog til hendes repertoire – hun taler allerede engelsk, persisk og fransk. Hun bor sammen med sine forældre og tre søskende. Hendes motivation for udveksling bunder i hendes længsel efter at dykke ned i en ny kultur og skabe varige venskaber. Hun har en bred vifte af interesser, herunder tværfløjtespil, volleyball og madlavning. Hun er kendt for sin hjælpsomhed og sin humor, og hendes ambition er at skabe en behagelig atmosfære for alle omkring hende.

Foto-frame til WordPresshjemmesiden AFS (2)

Diogo fra Portugal

Diogo, deler tætte bånd med sin familie og venner og stræber efter at dykke ned i Danmarks kultur. Han ønsker at skabe livslange venskaber og lære et nyt sprog. Venlighed og accept er centrale værdier for ham. Surfing og videospil bringer ham glæde, mens hans nysgerrighed fører ham til at udforske alt fra astronomi til musik. Han er venlig, afslappet og intelligent, og Diogo værdsætter dybe forbindelser frem for small talk.

Design uden navn (2)

Margot fra Tyskland

Margot fra Tyskland drømmer om at opleve dansk “hygge” og den danske kultur gennem AFS. Hun har stor passion for tegning, ballet, svømming og atletik. Hun er åben for at lære nye sportsgrene under sit udvekslingsophold. Hendes ærlige og pålidelige natur har skabt dybe venskaber, som hun værner om med omhu. Margot er klar til at udforske Danmark og møde nye mennesker med åbenhed og entusiasme.

GER Luis ArmbrusterA-11485 TRp2NH24 profilpic

Luis fra Tyskland

Luis, på 16 år fra Tyskland er fascineret af Danmark efter en ferie i København. Han er ivrig efter at dykke ned i kulturen og sproget. Han er sporty og går til bordtennis, tennis og fodbold, og han trives med at gå i fitness og tilbringe tid med venner. Engageret i frivilligt arbejde i sin lokale bordtennisklub, er Luis en klog, hensynsfuld og social person, der værdsætter familie og venskaber.

HUN Viktória GazsóS23-01300 TRp2NH24

Viktória fra Ungarn

Viktória på 16 år fra Ungarn går til hiphop og er aktiv i AFS Ungarn. Hun elsker at lære nye sprog og lærer lige nu japansk. Hun har et tæt forhold til sin familie og venner og ser sine bedsteforældre en gang om ugen. Viktória er ekstrovert og har en aktiv hverdag. I weekenderne arbejder hun i en restaurant. Hun har to hunde og ser frem til at opleve hendes eget AFS eventyr i Danmark. Viktória ankommer til Danmark i august 2024.

Se Viktórias videohilsen
ITA Riccardo Zoli23-07320 TRp2NH24 2

Riccardo fra Italien

Riccardo på 17 år er en livlig fyr. Han er tæt med både sin lillebror og halvsøskende og kommer fra Italien. Rejselysten har han arvet fra sin familie, og han ser frem til at udforske dansk kultur og mad. Han går til Tennis to gange om ugen, og han nyder at tegne, lytte til musik og spille videospil med sine venner i sin fritid. Som en nysgerrig og selvstændig person sætter Riccardo pris på både samvær og alenetid.

ITA Matteo Renato Carafa23-06213 TRp2NH24

Matteo fra Italien

Matteo, er det yngste familiemedlem i sin familie og bor alene med sine forældre efter hans ældre søstre er flyttet hjememfra. Han brænder for at rejse og så dyrker han volleyball. Matteo er en ivrig samler af musikalbums og en eventyrlysten museumsgænger. Han elsker at lære nye ting og sprede venlighed i sin omgangskreds. 

ITA Leonardo Cavallazzi23-05859 TRp2NH24 7

Leonardo fra Italien

Leonardo fra Italien en livlig ung mand. Han bor sammen med sine forældre og lillesøster og sammen deler de en passion for rejser. Efter inspirerende oplevelser i Skotland og England på kortere udvekslingsophold længes han efter at dykke dybere ned i en ny kultur. Leonardo kan lide at spille videospil, løbe og slapper af når han lytter til god musik. Leonardo har et varmt og positivt sind, og han glæder sig til at komme til Danmark i August 2024 for at skabe nye oplevelse og venskaber på tværs af grænser.

Se Leonardos videohilsen
ITA Giuseppe Lucarelli23-08147 TRp2NH24 3

Giuseppe fra Italien

Giuseppe fra Italien ser sin deltagelse i AFS programmet som en mulighed for personlig vækst og kulturel fordybelse. Han længes efter at opdage nye traditioner og møde inspirerende mennesker. Giuseppe er en dedikeret elev, og han har få, men meget nære venner. Sammen med sine venner kan han lide at spille brætspil og især Dungeons & Dragons. Han er høflig og ansvarlig og han er altid klar til at lære noget nyt.

Se Giuseppes videohilsen
ITA Vittoria Feraboli23-05849 TRp2NH24 10

Vittoria fra Italien

Mød Vittoria fra Italien. Hendes motivation for at deltage i et trimester ophold gennem AFS i Danmark er at forbedre sit engelsk og dykke ned i en ny kultur. I sin fritid finder du hende ofte med sin elskede bass guitar, som hun finder ro og glæde i at spille. Hun går også til volleyball og elsker de naturvidenskabelige fag i skolen. Hendes venner beskriver hende som en god lytter. Hun er moden og selvsikker, og er ikke bange for at optræde foran store publikummer. 

Se Vittorias videohilsen
Belgien profilbillede

Elias fra Belgien

Elias, på 17 år er en nysgerrig sjæl som søger eventyr i Danmark. Landet tiltrækker ham med sin cykelvenlige natur og charme. Han er guitarist, cyklist, fitnessentusiast og dygtig til matematik. Elias er ikke blot hjælpsom, men også en kulinarisk eventyrer og en scenevandrer med sin guitar. Sociale arrangementer og venskaber fylder hans liv, mens han gladeligt deler sin viden når klassekammerater har brug for hjælp inden matematikprøven. Elias er både selvstændig og dialogorienteret. 

Salome

Salomé fra Belgien

Salomé er en kreativ og eventyrlysten sjæl fra Belgien. Hun er vant til at integrere sig i nye kulturer efter tidligere at have boet i USA og Italien. Med en passion for kunst, læsning og sport, finder hun glæde i at tegne, skrive små historier og spille volleyball. Hendes åbenhed for nye udfordringer og nysgerrighed driver hende, mens hendes modenhed og evne til selvstændig beslutningstagning gør hende værdsat blandt venner og lærere.

Info-møde slideshow

Infomøde om at være værtsfamilie

Vil du tale med tidligere værtsfamilier og udvekslingsstudenter og høre om deres erfaringer? Tilmeld dig her – det er helt uforpligtende.

Program & tilmelding

Kontakt os - og læs mere om udvekslingsstudenterne

Vi gør os meget umage for at lave et optimalt match mellem værtsfamilie og udvekslingsstudent. Er du nysgerrig og vil gerne vide mere om en eller flere af de unge mennesker? Så kan du kontakte os og få adgang til en lille biografi med information om alle de udvekslingsstudenter, du kan blive værtsfamilie for. Ring og få en snak med værtskoordinator Karina Freimanis på +45 38 34 33 00.
Udfyld kontaktoplysninger – så ringer vi til dig