Mød Takara, Tami og Opal

Unge mennesker fra hele verden har ansøgt om at blive udvekslingsstudent i Danmark, og de glæder sig helt vildt til opleve vores land. Skal du være værtsfamilie for en af dem? Her kan du læse om nogle af dem, du stadig kan nå at blive værtsfamilie for, og se om der er en af dem, der kunne passe ind i din familie. Siden opdateres løbende med flere udvekslingsstudenter.
Brenda

Brenda (Tami) fra Argentina

Tami bor med sin mor, papfar og sine to yngre brødre i en lille by i Argentina. Hun elsker sport og går lige nu til pilates et par gange om ugen. Før i tiden spillede hun også hockey og er af den overbevisning, at sport er en god måde at møde nye venner. Tamis yndlingsfag i skolen er biologi, fordi hun er interesseret i at lære, hvordan den menneskelige krop fungerer, og hun overvejer at læse medicin, når hun bliver ældre. Derudover er hun glad for hunde og er stor fan af Taylor Swift. Tami glæder sig meget til at komme på udveksling. Hendes mål er at kunne tale flydende dansk, når hun rejser hjem, og hun håber at lære en masse af den danske kultur.

Se Tamis videohilsen
Opal

Opal fra New Zealand

Opal er vokset op med sin mor, far og en storesøster. Familien elsker at tilbringe tid med hinanden. De holder ofte familie-aftener, hvor de hygger sig med at se en god film. Opal går til hockey to gange om ugen. Derudover omfatter Opals hobbyer og interesser hockey, musik, læsning, samvær med venner og at tegne. Hun elsker især kærligheds- og krimibøger, fordi de har de bedste plotlinjer. Hendes yndlings filmgenre er krimi, gys og romantik. Med sin familie er hun ofte ude og gå ture eller spille korspil, og hun er fan af at tage ud og vandre og være i naturen.

Se Opals video her
Maria

Maria fra Peru

Maria interesserer sig for musik, sport og kunst. Hun spiller violin og fløjte og hendes yndlingsfag i skolen er matematik og naturvidenskab. Derudover kan hun godt lide at læse, og hun er også glad for dyr – særligt hunde, katte og heste. Maria går til taekwono tre gange om ugen og svømning to gange om ugen. Hun glæder sig til at lære et nyt sprog og den danske kultur at kende. Hun håber også på at udvikle sig personligt.

Se Marias videohilsen
Sofia3

Sofia fra Colombia

Sofia kan godt lide at stå på skøjter og vil gerne lære at klatre. Hun kan godt lide at gå ud at spise og lære nye restauranter at kende, at gå på museum og i biografen. Derudover er hun glad for at læse, se dokumentarfilm og at danse. Sofia håber at lære sproget, og hun glæder sig til at møde nye mennesker og lære om, hvordan man ser på livet i Danmark. Hun ønsker derudover at vokse som person af oplevelsen.

Takara

Takara fra Japan

Takara bor i en mindre by i det nordlige Japan, der er kendt for sine bjerge og sit skiområde. Han bor med sine forældre, som begge er gymnasielærerer. Da Takara var yngre, tog familien ofte på campingtur om sommeren og på ski om vinteren. Takara går til tennis fire gange om ugen og interesserer sig for computer og 3D-modellering samt LEGO. Han har været med til at starte en computer club på sin skole. Han elsker derudover at stå på ski og snowboard, at synge karaoke og tilbringe tid med sine venner. Han håber at lære en masse om den danske kultur og samtidig dele ud af den japanske kultur.

Samuel fra Costa Rica

Samuel fra Costa Rica

Samuel vil gerne lære andre kulturer og måder at leve på at kende, hvorfor han glæder sig til at komme på udveksling. Samuel er overbevist om at det at tage på udveksling er en mulighed for at få et bredere syn på verden og på positive ting, som han kan lære og bruge i sit liv. Samuel spiller fodbold, basketball og går til taekwondo, og lige i øjeblikket spiller han rigtig meget futsal. Han drømmer om at studere jura for at kunne gøre en forskel for andre. Udover at dyrke en masse sport elsker Samuel at læse – lige nu læser han bogen “100 years of solitude” – at tilbringe tid med sine venner og sin hund, Lucas, og sin kat, Otto. Samuel har en holdkaptajns personlighed, og påtager sig en lederrolle med stort ansvar og velbefindenhed for hans venner og teamkammerater. Han er nysgerrig og opsat på at lære nyt. Han er problemløser og giver ikke op så let.

Se Samuels videohilsen
Sofia I

Sofia fra Costa Rica

Sofia vil gerne på udveksling for at udvikle sig og lære en ny kultur at kende. Hun elsker sport såsom svømning, fodbold, volleyball og at vandre i naturen. Derudover elsker hun romantiske film og højtider. Sofia kan godt virke lidt genert i starten, men når hun lærer folk at kende, er hun åben og elsker at dele sine tanker og oplevelser. Sofia er også vant til at optræde foran større forsamlinger. Hun har fx deltaget i danseforestillinger, holdt taler, sunget i skolekoret og deltaget i skolekonkurrencer. Hun bliver beskrevet som nysgerrig på andre, empatisk og selvstændig.

Se Sofias videohilsen

Kan du kun være værtsfamilie i tre måneder?

Nogle udvekslingsstuderende kommer til Danmark i tre måneder i stedet for et helt år. Dem kan du også blive værtsfamilie for. Kontakt vores værtskoordinator Karina Freimanis for at høre nærmere på [email protected].
Info-møde slideshow

Infomøde om at være værtsfamilie

Vil du tale med tidligere værtsfamilier og udvekslingsstudenter og høre om deres erfaringer? Tilmeld dig her – det er helt uforpligtende.

6. december 2023 kl 19.30
10. januar 2023 kl 19.30

Program & tilmelding

Kontakt os - og læs mere om udvekslingsstudenterne

Vi gør os meget umage for at lave et optimalt match mellem værtsfamilie og udvekslingsstudent. Er du nysgerrig og vil gerne vide mere om en eller flere af de unge mennesker? Så kan du kontakte os og få adgang til en lille biografi med information om alle de udvekslingsstudenter, du kan blive værtsfamilie for. Ring og få en snak med værtskoordinator Karina Freimanis på +45 38 34 33 00.
Udfyld kontaktoplysninger – så ringer vi til dig