Mød Dario, Jimena og alle de andre, du kan blive værtsfamilie for

Unge mennesker fra hele verden har ansøgt om at blive udvekslingsstudent i Danmark, og de glæder sig helt vildt til opleve vores land. Skal du være værtsfamilie for en af dem? Her kan du læse om nogle af dem, du stadig kan nå at blive værtsfamilie for, og se om der er en af dem, der kunne passe ind i din familie. Siden opdateres løbende med flere udvekslingsstudenter.
Udvekslingsstudent Dario

Dario, Fransk Guyana

Dario er født i Spanien af spanske forældre, men har boet i Fransk Guyana siden han var fem år gammel. Han er aktiv i skolens liv, hvor han spiller volley og badminton samt går i fitness. Han er glad for at svømme og andre aktiviteter i vand, og så går han til gymnastik og håber på, at han også kan det i Danmark.
Hør mere om Dario i hans videohilsen (åbner video i ny fane).

Se Darios videohilsen
Udvekslingsstudent Jimena

Jimena, Peru

Jimena glæder sig til at opleve den danske levevis og kultur og vil også gerne dele ud af sin egen. Hun elsker musik og at gå til koncerter, og hun er glad for at se film og diskutere dem med venner og familie. Hun kan også godt lide at læse, og hun er glad for mad og glæder sig til at smage dansk mad.
Mød Jimena i hendes videohilsen (åbner video i ny fane).

Se Jimenas videohilsen
FORM-Your-Photos – 2023-03-30T120753.891

Sofia, Italien

Sofia er glad for at være i naturen, fordi det giver hende en følelse af frihed. Hun kan godt lide at læse bøger – hun føler, hun på den måde kan rejse lidt væk. Hun er glad for at spille både musik og teater. Musik betyder meget for hende, og hun spiller selv violin. Derudover nyder hun at være sammen med sine venner og bedsteforældre og at lege med sin hund. Lær Sofia bedre at kende i hendes videohilsen (åbner video i ny fane).

Se Sofias videohilsen fra Sofia
Udvekslingsstudent Akari

Akari, Japan

Akari har altid godt kunne lide at læse bøger, og hun kan især godt lide Harry Potter, som hun har læst mange gange. Hun synger i kor, er glad for at lytte til K-pop og kan godt lide at shoppe og tage billeder sammen med sine venner. Hun har været spejder i ni år, og vil gerne fortsætte med det i Danmark. Hun elsker at smage en masse lækker og forskellig mad. Akari er med i engelskklubben i skolen og synes, det er spændende at lære om fremmede sprog.
Hør Akari fortælle om sig selv i sin videohilsen (YouTube åbner på ny fane).

Se Akaris videohilsen
Udvekslingsstudent Sylvia

Syvia, Spanien

Sylvia er glad for natur og at fiske og være i skoven med sin familie. Hun er dedikeret til sin skolegang, er glad for at tegne. og er en fighter og meget selvstændig. Hun har bl.a. været holdleder på sit fodboldhold, hvor hun var den eneste pige. Hun er glad for dyr og meget interesseret i biologi.
Når Sylvia skal slappe af er hun på sociale medier eller sammen med venner. Hun
ser også gerne en serie.

Mød Sylvia i hendes videohilsen (åbner i YouTube i nyt vindue).

Videohilsen fra Sylvia
Udvekslingsstudent Yuta

Yuta, Japan

Yuta er glad og udadvendt og kommer godt ud af det med alle, og han er respektfuld og hjælpsom i hjemmet, hvor han bor sammen med sine forældre og deres hund. Yuta er glad for at dyrke sport – blandt andet basket, tennis, snowboarding og trampolin – selv om hans skole og lektier fylder meget. Når han slapper af, er han glad for at se Marvel-film.

Hør Yuta fortælle om sig selv i sin videohilsen (åbner i ny fane).

Se Yutas videohilsen
Udvekslingsstudent Gabriela

Gabriela, Chile

Gaby, som hun foretrækker at blive kaldt, drømmer om at rejse verden rundt og at skrive en bog. Hendes yndlingsfag er litteratur, og på skolen engagerer hun sig i aktiviteter, som fremmer respekt, lighed og tolerance – hun har for eksempel været med til at få indført frivillig undervisning i tegnsprog efter skoletid. Gaby har spillet fodbold, siden hun var lille, og hun er vild med søde sager – og holder af at lave dem selv. Hun kan også godt lide at lave traditionel chilensk mad sammen med sin far.
Hør hende fortælle om sig selv i sin videohilsen (åbner i ny fane).

Se Gabrielas videohilsen
Udvekslingsstudent Nicolas

Nicolas, Colombia

Nicolas glæder sig til at lære en ny kultur og nye mennesker at kende – og komme lidt på eventyr. I sin fritid går han til koncerter, spiller videospil med sine venner og brætsspil med sin familie. Han er meget glad for dyr, interesserer sig for tøj og mode og kan godt lide at prøve nye ting. Nicolas kan godt lide at joke og grine sammen med sine venner og sin familie. Han er social og god til at løse konflikter i vennegruppen.

Mød Nicolas i hans videohilsen (åbner i ny fane).

Se Nicolas' videohilsen
Udvekslingsstudent Liv

Liv, Østrig

Liv bor med sine forældre, storesøster og tvillingesøster i Wien i hverdagene og i et hus på landet i weekenderne. Hun interesserer sig for emner som feminisme og ligestilling – og i det hele taget retfærdighed mellem mennesker. Hun kan godt lide at være kreativ, hækler og er ved at lære at strikke. Derudover er Liv også vild med natur og at opholde sig udendørs og hun glæder sig til at opleve naturen og kulturen i et nyt land.

Mød Liv i hendes videohilsen (åbner på ny fane).

Se Livs videohilsen
Udvekslingsstudent Watcharapong

Watcharapong, Thailand

Watcharapong, som også bliver kaldt Non, nyder at læse bøger. Han elsker også at svømme – især når det er meget varmt om sommeren. Han deler sin interesse for matematik og videnskab med sin far og vil gerne være ingeniør. Han glæder sig til at opleve, hvordan det er at bo og leve i et andet land og vil gerne lære et nyt sprog – han har endda planer om at lære noget dansk, inden han ankommer.

Mød ham i hans videohilsen (åbner på ny fane).

Se Watcharapongs videohilsen
Udvekslingsstudent Diamantina

Diamantina, Grækenland

Diamantina elsker at læse bøger – hun er specielt glad for skønlitteratur og føler at det har hjulpet hende meget i livet. Hun nyder at høre musik og går til argentinsk tango en gang om ugen, og i weekenden kan hun godt lide at tage til stranden med sin mor. Hun beskriver sig selv som værende en meget tålmodig og ihærdig person, som godt kan lide at være spontan. Hun elsker at prøve nye ting og at prøve sine egne grænser af, og hun glæder sig til at lære den danske kultur og de danske traditioner at kende.
Hør Diamantina fortælle om sig selv i sin videohilsen (åbner på ny fane).

Se Diamantinas videohilsen
Udvekslingsstudent Elísa

Elísa, Island

Elísa elsker at være udenfor i naturen. Hun har stået på ski siden hun var otte år, primært langrend, og hun elsker at konkurrere. Hun kan godt lide at læse og er glad for kunst og vil gerne være kunstner.  Hun kan også godt lidt at bage og lave mad. Elísa har altid drømt om at komme til Danmark. Hun har allerede lært noget dansk i skolen, men vil meget gerne blive bedre. I fremtiden vil hun gerne gå på kunstskole i Danmark.

Udvekslingsstudent Astrid Melissa

Astrid Melissa, Guatemala

Melissa, som hun normalt bliver kaldt, går meget op i sin familie og sine venner og spiller ofte spil eller ser en film sammen med sine forældre og søskende. Hun har gået til gymnastik, siden hun var fem år gammel, og vil meget gerne fortsætte i Danmark. Hun er glad for at rejse, at se nye steder og at lære nye kulturer at kende. Hun glæder sig til at lære Danmark at kende, at få nye venner og at lære dansk – hun er faktisk allerede begyndt.

Se Melissa give en smagsprøve på sine gymnastiktalenter i sin videohilsen (åbner i ny fane).

Se Melissas videohilsen
Udvekslingsstudent Ema

Ema, Japan

Ema er meget aktiv og har travlt med mange forskellige aktiviteter. I sin fritid går hun til klaver og kaligrafi, og så er hun en del af en gruppe, som konkurrerer i det traditionelle japanske kortspil Kurata. Hun er sammen med gruppen også med til at udbrede kærligheden til spillet ved for eksempel at lave videoer om det op til skolens festival. Derudover er hun med i Model United Nations, som er en aktivitet, hvor skoleelever kan lære om FN. I weekenden er hun sammen med sine venner. De snakker ofte om bøger, musik, film og deres forskellige personligheder. Hun glæder sig til at lære det danske skolesystem at kende og opleve, hvordan det adskiller sig fra det japanske.
Hvis du vil se Emas videohilsen, kan du skrive til vores værtskoordinator, Karina, på [email protected].

Udvekslingsstudent Felipe

Felipe, Brasilien

Felipe er glad for at dyrke sport: både fodbold, jiu jitsu, cykling og lidt fitness, og så kan han godt lide at være udenfor sammen med sin hund. Han holder af at rejse og gør det en del sammen med sin mor. Familien nyder også at se film og spise sammen. Han glæder sig til at smage en masse ny mad, når han kommer til Danmark. Han håber også på at kunne få muligheden for at dele ud af sin egen kultur. Felipe har valgt Danmark, fordi han er meget interesseret i vikingerne, og fordi han har hørt, at de nordiske lande er meget velorganiserede.
Du kan høre Felipe fortælle om sig selv i sin videohilsen (åbner i ny fane).

Se Felipes videohilsen
Udvekslingsstudent Sohanne

Sohanne, Frankrig

Sohanne har, siden hun var lille, gerne villet bo i udlandet. Hun vil rigtig gerne lære en ny kultur, et nyt sprog og nye mennesker at kende. Hun vil også rigtig gerne dele ud af sin franske kultur. I sin fritid er Sohanne med i en teatergruppe og går til svømning. Hun er glad for mange forskellige kunstarter, heriblandt teater, musik og film. Hun deler en interesse for kærlighedsromaner med sin mor og søstre og en interesse for Marvel-film med sin far. Hun kan godt lide at ride og surfe, og hun har tidligere både bokset og danset.

Du kan høre mere om Sohanne i hendes videohilsen (åbner på ny fane).

Se Sohannes videohilsen
Udvekslingsstudent Carlos Andres

Carlos Andres, Mexico

Carlos Andrés kan godt lide at tegne – både i hånden og digitalt – og bruger det til at udtrykke sine tanker og føler med. Han tegner både i hånden og digitalt. Han kan også godt lide at lytte til musik og går i træningscenter de fleste dage. Han er dog god i skolen og kan især godt lide fagene matematik, computerfag og kunst. Han er i gang med at lære lidt dansk, men vil også gerne forbedre sit engelske.

Hør mere om Carlos Andrés i hans videohilsen (åbner i ny fane).

Se Carlos Andrés' videohilsen
Udvekslingsstudent Frieda Isabel

Frieda Isabel, Tyskland

Isabel, som hun kalder sig, kan godt lide at være sammen med sin familie og sine venner, hvor de spiller brætspil, laver mad, bager, synger karaoke og går ture eller tager på picnic ved badesøer. Hun spiller guitar, og hun kan godt lide at lave kreating, mens hun lytter til musik. Hun er også glad for at læse – gerne på engelsk. Og så elsker hun at passe både børn og planter – planterne er hendes egne, mens børnene er naboens eller hendes forældres venners. Hun laver frivilligt arbejde i den lokale kirke, og hun glæder sig til at opleve, hvordan hendes danske værtsfamilie holde jul.
Hør hende fortælle om sig selv i sin videohilsen (åbner på ny fane).

Se Isabels videohilsen
Udvekslingsstudent Alejandro

Alejandro, Colombia

Alejandro kan godt lide at lave mad og bage, og så elsker han at spille ukelele og danske – og kan synge hele dagen. Derudover spiller han guitar og klaver. Han er også glad for at rejse og opleve nye steder og møde nye mennesker. Han nyder at læse science fiction, krimier og politiske bøger og kan godt lide at male akvarel- og oliemaling, svømme, løbe og gå i fitness. Han drømmer om at blive en succesfuld neurolog, som opdager utrolige ting omkring hjernen, og han vil også gerne have sin egen sunde kage- og cafekæde.
Hør Alejandro fortælle om sig selv, og hvorfor han gerne vil til Danmark, i sin videohilsen.

Se Alejandros videohilsen
Udvekslingsstudent Laura

Laura, Letland

Laura er meget interesseret i motor-rally, som er en interesse hun deler med sin far. Hun hygger sig med at bage desserter og lave lækker mad, og ellers bruger hun også tid på at lytte til musik, danse, læse, male, tegne og fotografere – og hjemmelavede julegaver. Om sommeren er det bedste hun ved at svømme og tage på ture, og hun kan godt lide at tage til koncerter og på museer. Laura arbejder hårdt for at opnå de ting hun sætter sig for. Hun tager gerne lederrollen i en gruppe og sætter retningen Hun er meget positiv og imødekommende.

Mød hende i hendes videohilsen (åbner på ny fane).

Se Lauras videohilsen
Udvekslingsstudent Johann

Johann, Bolivia

Johann er glad for at dyrke sport – han har spillet både fodbold og basket og svømmet. Han kan også godt lide at se film og være sammen med sine venner. Han har et godt forhold til sin familie, men til hverdag bor han alene i en anden by, hvor han også går i skole. Hen nyder dog at grille med familien i weekenden og være sammen med sine bedsteforældre og lillebror. Han glæder sig til at skulle på udveksling og håber på, at det vil give ham et nyt syn på verden og andre kulturer.

Hør ham fortælle om sig selv i sin videohilsen (åbner på ny fane).

Se Johanns videohilsen
Udvekslingsstudent Afonso

Afonso, Portugal

Afonso bor med sine forældre og sin to år ældre bror. De har alle et godt forhold til hinanden og familien har rejst meget sammen. Sammen med broren og faren kan godt lide at tage på stadion for at se holdet Sporting Clube de Portugal spille – det er i øvrigt klubben, hvor Cristiano Ronaldo startede sin karriere. Afonso er i det hele taget meget glad for at se, dyrke og tale om sport – især for rugby, som han har spillet, siden han var 11 år gammel. Han har også spillet fodbold, padel, tennis og atletik og går også i fitness. Han har en del erfaring med kulturmøder – han har været på kortere sommerudvekslingsprogrammer i hele verden, siden han var 10, og på nogle af dem har han også lavet frivilligt arbejde.

Udvekslingsstudent Fiona

Fiona, USA

Hun nyder at lade verden omkring hende forsvinde, når hun lader sig opsluge af en god bog. Fiona bruger en stor del af sin tid som scenemester i skolens teaterafdeling. Hun er den, der ved, hvem der gør hvad, og hvor de forskellige rekvisitter og kostumer hører til. Hun går til karate, har spillet violin i fem år og er også fornylig begyndt at udtrykke sig gennem dans. Hendes yndlingsfag er biologi og historie, og hun kan godt lide at tilegne sig nicheviden, som egentlig er helt ubrugeligt for hende. Hun er glad for at møde nye mennesker og være sammen med venner, og så elsker hun børn.
Hvis du vil se Fionas videohilsen, kan du skrive til vores værtskoordinator, Karina, på [email protected].

Udvekslingsstudent Pattheera

Pattheera, Thailand

Pattheras yndlingsgodnathistorie som barn var Snedronningen, Tommeliden, Den lille pige med svovlstikkerne og andre H.C. Andersen-eventyr. Nu vil hun gerne lære dansk og den danske kultur at kende indefra og opleve ægte dansk hygge. Hun kan godt lide at tegne og male, synge, mens hun spiller på elguitar, cykle og svømme. er interesseret i madlavning og bagning. Hun er fornylig blevet begejstret for at bage og lave mad og søger inspiration i madlavningsvideoer på internettet. Hun er meget aktiv i det sociale liv på sin skole – både sport, musik og frivilligt arbejd, og så kan hun godt lide at forbedre sit engelsk ved at se for eksempel Harry Potter, Charlie og chokoladefabrikken samt Enola Holmes.
Hør mere om hende i hendes videohilsen (åbner på ny fane).

Se Pattheeras videohilsen
Udvekslingsstudent Virginia

Virginia, Italien

Virginia har et til latter og får andre til at smile, og så siger hun selv, hun føler sine følelser ret intenst. Det vigtigste i hendes liv er relationer til andre mennesker, og hun elsker at være sammen med sine venner, som hun vælger med omhu. Hun vil hellere have få nære venner, som hun kender godt og kan stole på end mange perifere bekendtskaber. Virginia har dyrket  atletik, som hun siden hun var fem år gammel, men holder i øjeblikket pause. Hun vil dog gerne tage det op igen, når hun er på udveksling, hvis det er muligt. Hun nyder også at spille volleyball, gå i fitness og løbe, og yoga får hende til at føle sig som genfødt. Derudover kan hun godt lide at lytte til musik. Hør mere om Virginia i hendes videohilsen (åbner på ny fane).

Se Virginias videohilsen
Udvekslingsstudent Yuka

Yuka, Japan

Hun er meget interesseret i dyr og dyrevelfærd, hun har selv en kat, som hun elsker meget højt, og kan godt lide at gå på dyrecafe. Hun vil også gerne bo med dyr under sit udvekslingsophold, hvis det kan lade sig gøre. Hun kan godt lide at spise forskellige slags mad og glæder sig til at prøve dansk mad.

Se Yukas videohilsen
Udvekslingsstudent Matias

Matias, Venezuela

Matias elsker at dyrke sport, fordi han det lærer ham at være disciplineret og giver ham selvtillid. Han kan især godt lide fitness, tennis og fodbold. Han kan også godt lide at lytte til musik og være sammen med sine venner, og han beskrives som en rar og venlig person, med en god portion humor, som godt kan lide at få folk til at grine. Hans familie har tidligere selv været værtsfamilie, så han ved, hvordan det er at have en udvekslingsstudent boende. Mød ham i hans videohilsen (åbner på ny fane).

Se Matias' videohilsen
Udvekslingsstudent Antoine

Antoine, Frankrig

Antoine er meget passioneret omkring håndbold. Han har spillet i 10 år, spiller tre gange om ugen, hans skolehold kom på en tredjeplads i de franske mesterskaber, og han tager tit med sine håndboldkammerater ind for at se det professionelle hold fra deres klub spille kampe. Han vil også gerne spille håndbold i Danmark. Antoine er generelt glad for holdsport og synes også, volley, basket og fodbold er sjovt at spille, og så kan han godt lide at se Formel 1.
Han er meget interesseret i, hvad der sker ude i verden og tænker og glæder sig til at tale med sin kommende værtsfamilie om deres syn på forskellige emner.
Mød Antoine i hans videohilsen (åbner i ny fane).

Se Antoines videohilsen
Udvekslingsstudent Kokoro

Kokoro, Japan

Kokoro er glad for at tegne karakterer fra animé-serier og læse mange. Hun deler interesserne med sin bror, som hun holder meget af, men hun har også været med i en kunstklub. Derudover er meget glad for sine hunde, og hendes familie kan godt lide at se film samme, læse bøger og tage på ture, og om søndagen tager de på biblioteket. Kokoro synes, at mange udenlandske biblioteker er flotte, og dem vil hun meget gerne besøge. Kokoro er snakkesalig og ansvarlig, og hun har blandt været valgt til at være klasserepræsentant. Hør mere om Kokoro i hendes videohilsen (åbner i ny fane).

Se Kokoros videohilsen
Udvekslingsstudent Erik

Erik, USA

Erik spiller fodbold på skoleholdet og træner næsten hver dag efter skole. Om vinteren styrketræner han for at holde sig i form, og han har stået på ski, siden han var 3 år gammel, men de sidste år har han primært stået på snowboard. Han elsker også at se sport i TV, og når det kommer til fodbold, holder han med Arsenal. I weekenden arbejder han i et supermarked.
Erik har danske forfædre og vil derfor gerne opleve den danske kultur og se, hvor hans slægt stammer fra. Han glæder sig især til at smage dansk kringle og se, hvordan det smager i forhold til versionen, man kan købe i USA. Eriks familie har selv været værtsfamilie to gange, så han ved, hvordan det er at have en udvekslingsstudent boende.
Hør Erik fortælle om sig selv i sin videohilsen (åbner på ny fane).

Se Eriks videohilsen
Udvekslingsstudent Samuele

Samuele, Italien

Samuele elsker kunst i mange forskellige former; musik, dans og visuel kunst. Han spiller bas, guitar og ukulele, har danset siden han var tre år gammel, og hiphop er hans yndlingstype. Han laver også animation og grafisk design. Generelt elsker han at være kreativ. Han beskriver sig selv som værende en åben og ret selvsikker person, som hviler meget i sig selv, og når det kommer til værdier, så er respekt og frihed, når det kommer til holdninger, livsstil, religion og seksualitet, vigtige for ham.
Mød ham i hans videohilsen (åbner i ny fane).

Se Samueles videohilsen
Infomøde 3. maj (1)

Infomøde om at være værtsfamilie

Vil du tale med tidligere værtsfamilier og udvekslingsstudenter og høre om deres erfaringer? Tilmeld dig her – det er helt uforpligtende.
Onsdag d. 3. maj kl 19.30
Onsdag d. 7. juni kl 19.30

Program & tilmelding

Kontakt os - og læs mere om udvekslingsstudenterne

Vi gør os meget umage for at lave et optimalt match mellem værtsfamilie og udvekslingsstudent. Er du nysgerrig og vil gerne vide mere om en eller flere af de unge mennesker? Så kan du kontakte os og få adgang til en lille biografi med information om alle de udvekslingsstudenter, du kan blive værtsfamilie for. Ring og få en snak med værtskoordinator Karina Freimanis på +45 38 34 33 00.
Udfyld kontaktoplysninger – så ringer vi til dig