Seychellerne ligger i Afrika og er en øgruppe som består af 116 øer. Østaten ligger i det indiske ocean, 1500 km øst for kontinentet Afrika og ligger nordøst for Madagaskar. Landet ligger i nærheden af Madagaskar, Komorene, Mauritius, Rèunion, Mayotte, Zanzibar og Maldivene. Disse territorier og stater har et godt samarbejde. Landet er omkring 2,5 gange større end den amerikanske hovedstade Washington DC. Af befolkningen bor over 80 % på hovedøen Mahé.

Seychellerne har et tropisk regnklima. Alle de store øer har smalle kyststriber, med lyse strande og et højt indland. Blandt det højtliggende finder man Seychellernes største bjerg Morne Seychellois. Dette bjerg befinder sig 905 meter over havoverfladen.

I 2012 havde Seychellerne en estimeret BNP per indbygger på 26 200 amerikanske dollar, som er det højeste af landene i Afrika. Arbejdsløsheden i landet lå i gennemsnit på 2,7% i perioden 2004-2011. Turisme er en af de vigtigste indtægtskilder for landet, og omkring 30% af arbejderne i landet arbejder inden for denne sektor.

 

Her kan du se dine muligheder for at komme til Seychellerne