Sydafrika har mange etniske grupper, som hver er stolte af deres sprog, traditioner og religiøse overbevisninger. Der er en række lokale køkkener, så være forberedt på at få en masse nye smagsoplevelser.

Teenagere i Sydafrika socialiserer mest i skolen og bruger en masse energi at studere og læse. Fritid bruges ofte i samvær med familien og at hænge ud med venner. Hvis du elsker sport, er dette stedet at være, for i Sydafrika hitter fodbold, rugby og cricket.

Folk og fællesskab

Du kan komme til at bo med en familie, som taler ét af de 11 talte sprog i Sydafrika. Familiemedlemmer vil formentlig kramme dig og åbent udtrykke deres følelser. Høflighed er meget vigtigt. Religion spiller en væsentlig rolle i de fleste sydafrikanske familier, og det er meget almindeligt at deltage i en eller anden form for religiøs forsamling på ugebasis. Værtsfamilier er ofte meget beskyttende.

Skoelgang

Skoler i Sydafrika er strenge og udfordrende. Eleverne bærer uniform og behandler lærere med stor af respekt. Skolendagen starter mellem 7:30 og 8:00 og slutter mellem 14:00 og 15:00. Der tales engelsk i de fleste skoler. Hvis du ønsker at opleve en afrikaans-sprogskole, så er det en god idé at lade AFS i Sydafrika vide det.

Sprog

Der er 11 officielle sprog i Sydafrika, og nogle taler endda alle 11 flydende: zulu, xhosa, sotho og afrikaans er de fire mest almindelige sprog i AFS-værtsfamilier, men engelsk er også udbredt. Det er derfor et godt udgangspunkt, hvis du har et grundlæggende kendskab til engelsk, og det kan vise sig nyttigt også at have et lille kendskab til afrikaans.

A photo posted by Karoliina Pajari (@karopajari) on Sep 18, 2016 at 11:23am PDT

A photo posted by Laura Tran (@tran.laura) on Aug 18, 2016 at 12:24am PDT

Mad

Kød er et dagligt syn i den sydafrikanske kost, selvom køkkenet varierer meget afhængigt af etnicitet. Sydafrikanerne elsker at grille, eller braais, som er at langtidsgrille bøffer, koteletter eller krydrede pølser (boerewors) over varmt trækul. Mange sydafrikanere nyder også tørret kød, som bliver kaldt bilton, eller en majsgrød (pap) med kød eller grøntsager.

Her kan du se dine muligheder for at komme til Sydafrika