Rejs ud og lær en ny kultur at kende indefra

Med AFS kan du blive udvekslingsstudent i 50 forskellige lande. Læs mere om de enkelte lande her.
Arg

Argentinien

Kom til Argentina og oplev unikke oplevelser og uforglemmelige øjeblikke. Argentina er et land fyldt med historier at opdage og et ubegrænset territorium at udforske. I Argentina vil du få chancen for at lære spansk, det næstmest talte sprog i verden.

ARG Brochure

BFL

Belgien Flandern

Flandern er fyldt med kulturarv, fra stilfulde Antwerpen, billedskønne Brugge, hovedstaden Bruxelles og den bedst bevarede hemmelighed Gent til hyggelige Leuven og Mechelen. Tag på din rejse for at opdage de organiserede og godmodige mennesker og oplev Flanderns værdier på nært hold! Gør dig klar til at blive opslugt af en fascinerende interkulturel oplevelse!

BFL brochure

BFR

Belgien (fransk)

Belgien er ikke kun vafler, chokolade og øl; det er et smukt lille land med stor mangfoldighed. Der er mange byer rige på historie og smukke landlige områder. Belgiske borgere er venlige og åbensindede, og studenterlivet er virkelig fornøjeligt.

BFR brochure

EGY

Egypten

Faraoernes land: Gamle mysterier & tidløse vidundere

AFS Egypten giver unge mennesker et sikkert miljø og frodige omgivelser til at fordybe sig i landets livlige kultur, med vægt på den uvurderlige tilstedeværelse af menneskelig varme.

Egypt Brochure

greece1

Grækenland

Er du klar til at leve i en af verdens ældste kulturer?

AFS Grækenland tilbyder dig muligheden for at lære det græske sprog i en historisk kultur omgivet af menneskelig varme! Få minder med din græske familie og skab venskaber, der vil vare for evigt!

Greece Brochure

Aut

Østrig

Vi inviterer studerende til at opleve alle fire årstider i Østrig, mestre et højt niveau af tysk og forbedre deres interkulturelle læringsfærdigheder. Ved at bo hos en værtsfamilie vil du få chancen for at deltage i lokale skikke som at spise apfelstrudel (en traditionel dessert), opleve Gemütlichkeit, og blive en integreret del af dit samfund.

Austria brochure

BOL

Bolivien

AFS Bolivia tilbyder unge mennesker muligheden for at lære landets rige kultur at kende i et sikkert miljø, grønne omgivelser og vigtigst af alt: omgivet af menneskelig varme! Ved at bo hos en værtsfamilie vil du få chancen for at deltage i lokale skikke. Tag på din rejse for at opdage de varme og gæstfrie mennesker, og oplev de bolivianske værdier på nært hold! Gør dig klar til at blive opslugt af en fascinerende interkulturel oplevelse!

BOL brochure

Bra

Brasilien

Udforsk den brasilianske kultur ved at tilbringe tid med en lokal familie og studere på en brasiliansk skole. Du vil blive imponeret over den mangfoldighed, du vil finde i dette land! Vi ser frem til at byde deltagere fra alle lande velkommen til Brasilien til dette skoleprogram med en værtsfamilie. Brasilien er det største latinamerikanske land og rummer en enorm mangfoldighed af sprog, accenter og mennesker, hvilket gør det til et meget multikulturelt og imødekommende sted.

Brazil Brochure

CHILE

Chile

AFS Chile tilbyder unge mennesker muligheden for at lære landets rige kultur at kende i et sikkert miljø og grønne omgivelser, samt chancen for at bo enten i ørkenen eller i Patagonien! Ved at bo hos en værtsfamilie vil du få chancen for at deltage i lokale skikke som at spise asado (en traditionel barbecue) og blive en integreret del af dit samfund.

Chile brochure

COL

Colombia

Tag på en uforglemmelig rejse til Colombia – et land fyldt med mangfoldighed! Fra de to fantastiske kystlinjer til forskellige klimaer og pulserende byer, inviterer Colombia dig til at opdage sit fascinerende dyreliv og omfavne varmen fra dets befolkning. I Colombia vil frivillige byde dig varmt velkommen, ligesom de lokale, der er ivrige efter at dele deres storslåede kultur med verden.

Colombia Brochure

KAN

Kanada (fransk)

Canada er et stort, mangfoldigt og multikulturelt land, der har borgere fra hele verden. Det er det næststørste land i verden geografisk set! Kom og få livets oplevelse, mens du udforsker de betagende landskaber i provinsen Quebec, som er cirka tre gange så stor som Frankrig. Du vil opdage en unik kultur, der stammer fra provinsens franske og britiske rødder samt de forskellige etniske og oprindelige samfund, der kalder Quebec deres hjem.

French Canada Brochure

CHN

Kina

Kina er en af verdens største gamle civilisationer; det har en lang historie, der går omkring 5.000 år tilbage. Kina har oplevet flere udviklinger og dynastiskift, herunder Xia, Shang og Zhou, Han, Jin, Tang, Song, Yuan og Ming Qing. I 1949 blev Folkerepublikken Kina oprettet. Ved at bo hos en værtsfamilie vil du få chancen for at deltage i lokale skikke og blive en integreret del af dit samfund.

China Brochure

CRC

Costa Rica

AFS Costa Rica tilbyder unge mennesker muligheden for at lære landets rige tosprogede (spansk-guaraní) kultur at kende i et sikkert miljø, grønne omgivelser og vigtigst af alt: omgivet af menneskelig varme! Tag på din rejse for at opdage de varme og gæstfrie mennesker og oplev de costaricanske værdier på nært hold! Gør dig klar til at blive opslugt af en fascinerende interkulturel oplevelse!

CRC brochure

DOM

Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik tilbyder en enestående baggrund for dit interkulturelle eventyr. Du vil møde varme og gæstfrie lokale, kendt for deres smittende humor, som er ivrige efter at introducere dig til essensen af alt, hvad de betragter som “muy dominicano.” Find dit sande jeg, skab livslange venskaber, og bliv fuldstændigt opslugt af den fængslende interkulturelle oplevelse, der venter dig i Den Dominikanske Republik.

DOM brochure

ECU

Ecuador

Det næstmindste land i Sydamerika, Ecuador, er blevet velsignet med en virkelig mangfoldig geografi. De majestætiske Andesbjerge deler landet i en rig, tropisk kystslette mod vest og en frodig regnskov mod øst. Galapagosøerne, berømte for deres unikke økosystem, er også en del af Ecuador. Flora og fauna, der er adskilt af enorme afstande i andre dele af verden, sameksisterer i Ecuador inden for en kort bustur.

En ecuadoriansk værtsfamilie og skole vil vente på dig for at dele året i dit liv. Vores frivillige og personale vil være der for at støtte dig.

ECU Brochure

FIN

Finland

Oplev, hvad Finlands anerkendte skolesystem har at byde på, og opdag skønheden i Nordens natur og dens fire årstider. Fordyb dig i den finske kultur og sprog!

Ved at bo hos en værtsfamilie vil du få mulighed for at deltage i lokale skikke som at spise “pulla” (en traditionel finsk wienerbrød) og blive en integreret del af dit samfund. Udforsk den smukke natur, prøv nye udendørs aktiviteter og sportsgrene og forelsk dig i saunaen. Vintersport som ski og skøjteløb er populære i Finland, og i de varmere måneder udnytter mange muligheden for at cykle og dyrke sport udendørs.

FIN brochure

ESP

Spanien

Opdag alt hvad det største land i Sydeuropa har at byde på: stor mangfoldighed, mange forskellige kulturer, en unik livsstil og fire officielle sprog.

Ved at bo hos en værtsfamilie får du mulighed for at deltage i lokale skikke som at spise tortilla de patatas (en traditionel spansk omelet) og blive en integreret del af dit samfund.

Tag på din rejse for at opdage de varme og gæstfrie mennesker og opleve de spanske værdier på nært hold! Gør dig klar til at blive opslugt af en fascinerende interkulturel oplevelse!

ESP brochure

CZE

Tjekkiet

AFS Tjekkiet kan tilbyde dig en unik oplevelse i Europas hjerte. Som udvekslingsstudent i Tjekkiet vil du nyde alle fire årstider – farverigt efterår, snefuld vinter, blomstrende forår og begyndelsen på en varm sommer. Tjekkerne er kendt som sportselskere, og med din værtsfamilie kan du tilbringe weekender med vandreture, cykling og svømning i de varme måneder samt skiløb, skøjteløb eller langrend om vinteren.

CZE brochure

FRA

Frankrig

Opdag, hvorfor Frankrig er mere end Paris ved at udforske små byer, landsbyer og regioner med forskellige udseender og atmosfærer. Fordyb dig i en kultur, der er berømt verden over for sin mad, arkitektur, filosofi og malerkunst. Det smukke landskab fra Atlanterhavet til Alperne og fra Den Engelske Kanal til Middelhavet byder på mange muligheder!

FRA brochure

GHA

Ghana

Oplev Ghanas levende kultur med vores skoleprogrammer! Vi tilbyder unge mennesker en unik mulighed for at fordybe sig i Ghanas rige flersprogede (engelsk og lokale dialekter) arv, alt sammen inden for et sikkert miljø omgivet af frodige landskaber og, vigtigst af alt, den lokale befolknings varme. Bliv en integreret del af dit samfund, når du begiver dig ud på en rejse for at opdage de gæstfrie mennesker i Ghana og få førstehåndserfaring med ghanesiske værdier.

Ghana Brochure

HKG

Hong Kong

AFS Hong Kong offers young people a fantastic opportunity to experience Hong Kong’s culture and diversity. By living with a host family, you’ll have the chance to participate in local customs like going “yum cha” meaning eating dim sum and drinking hot tea in tea houses, and become an integral part of your community. Go on your journey to discover the warm and hospitable people, and experience values in Hong Kong first-hand! Get ready to be immersed in a fascinating intercultural experience!

HKG brochure

IND

Indien

AFS Indien tilbyder unge en enestående mulighed for at fordybe sig i Indiens livlige og mangfoldige kultur. Ved at bo hos en værtsfamilie kan deltagerne deltage i lokale skikke, udforske de rige traditioner og opleve dagliglivet i Indien. Dette udvekslingsprogram giver eleverne mulighed for at nyde traditionel indisk mad, fejre lokale festivaler og lære om kulturelle praksisser. Udforske de mange sprog, religioner og regionale kulturer, der gør Indien unikt og bygge varige relationer med din værtsfamilie og lokalsamfundet, og få en dybere forståelse af indiske værdier og livsstil. Tag på en uforglemmelig rejse til Indien og skab minder, der vil vare livet ud!

Indian Booklet

GER

Tyskland

AFS Tyskland tilbyder unge mennesker muligheden for at lære landets natur, historie, bjerge og hav at kende. Tyskland har noget at byde på for alle. Fra majestætiske slotte omgivet af maleriske landskaber til de livlige gader i de store byer er der utallige skjulte skatte at opdage i landet. Ved at bo hos en værtsfamilie får du mulighed for at deltage i lokale skikke, spise lokale retter og blive en integreret del af dit samfund.

GER brochure

HUN

Ungarn

I det 20. århundrede, da ungarske videnskabsfolk flygtede til USA, talte de alle med en meget stærk udenlandsk accent, besad overmenneskelig intelligens og talte et modersmål, der ikke lignede noget andet sprog, samtidig med at de kom fra et lille, fjernt land, der syntes slet ikke at eksistere – de måtte være marsmænd!

Vi kan ikke forsikre dig om, at ungarere ikke faktisk er udenjordiske – men du kan tilbringe dit udvekslingsophold og opleve den overmenneskelige oplevelse af Europa i det smukke land, der er omfavnet af Karpaterne og kærtegnet af Donau.

HUN brochure