Find dit ønskeprogram

Vælg program

 • Nordamerika
 • Latinamerika
 • Asien
 • Oceanien
 • Afrika
 • Europa

Månedens TOP PICKS

 1. Guillaume Deperrois France Hosting (6) – Kopi

  Tag et semester eller to på Illinois Eastern Community Colleges (IECC)

  AFS USA Community College programmet giver dig mulighed for at styrke dit engelske, forberede dig til din videre uddannelse og karriere og opleve en anderledes kultur - alt sammen gennem verdens største og ældste udvekslingsorganisation "AFS Intercultural Programs".
 2. 30315276425_de945ea5db_o

  Arbejd med dyrebeskyttelse i Singapore

  Singapore er et multikulturelt land og i dette program vil du arbejde i en dyrevelfærdsorganisation vil du tage del i en række opgaver lige fra at tage dig af reddede dyr eller undersøge illegal handel til oplysningsarbejde og fundraising.
 3. 10513092684_41b44e1fd4_k

  Giv underpriviligerede unge i Indonesien kompetencer for livet

  I dette projekt vil du deltage i et projekt som arbejder på at styrke marginaliserede unges færdigheder og derved give dem de samme muligheder som andre unge.
 1. DSCN1338

  Arbejd som frivillig i Egypten

  Arbejd som frivillig i 3 måneder i Egypten - du gør en forskel i et projekt, som har brug for din hjælp og samtidig lærer du om ægyptisk kultur.
 2. IMG_5347

  Læs på universitetet i Kina

  I dette program får du rig mulighed for at fordybe dig i kinesisk sprog og kultur og styrke dine interkulturelle kompetencer ved at tilbringe to semestre på et kinesisk universitet.
 3. Volunteer ARG

  Arbejd med udsatte unge i Argentina og gå samtidig til spansk undervisning

  I dette projekt i Buenos Aires vil du deltage i arbejdet med at støtte udsatte unge i et aktivitetscenter efter skoletid. Samtidig vil du få 20 timers spansk undervisning om ugen.

Sådan kommer du afsted

Alexander

Vælg dit land/program

Gå ind under det LAND du gerne vil til, eller søg i programdatabasen efter netop det program, der passer bedst til dig, dine interesser og dine fremtidsplaner.

24623569980_0dc82bfae9_o

Udfyld din ansøgning

Du går ind på DENNE SIDE og udfylder din ansøgning. Det er hurtigt gjort. Når du har indsendt ansøgningen til AFS, vil vi sikre dig en plads på projektet og tage fat i dig omkring de næste skridt.

DAY+1+AFS+youth+forum+web-84

Forbered dig

AFS vejleder dig undervejs, således at du er godt forberedt til din AFS-oplevelse. Vi vil blandt andet rådgive dig med hensyn til booking af flybillet, ansøgning om visum og om dine forsikringer.

Indonesia

... og tag så afsted!

Når dagen så kommer og du skal afsted, vil AFS modtage dig i lufthavnen ved ankomsten, og under dit ophold vil AFS både i Danmark og i dit nye værtsland støtte op om dit ophold.

Hvilke kompetencer giver et AFS-ophold dig?

Sideløbende med dit udlandsophold vil du blive tilbudt en interkulturel uddannelse gennem “AFS Global Competence Certificate” programmet – udviklet specielt til AFS-deltagere. Den vil støtte dig i din interkulturelle læring under dit ophold og gøre dig bedre i stand til at klare dig i en global verden.

Sådan forbereder AFS dig

AFS klæder dig godt på til dine oplevelser og interkulturelle udfordringer både gennem Global Competence Certificate – et interkulturelt læringsprogram – og gennem orienteringer før, under og efter opholdet.

Mere om din forberedelse
Screen Shot 2016-09-12 at 11.47.04 AM

Hvem er AFS?

Du rejser ud med AFS Interkultur – en dansk udvekslingsorganisation, som udveksler unge på kryds og tværs – og har gjort det i snart 60 år. AFS Interkultur er en del af den verdensomspændende AFS Intercultural Programs med AFS-organisationer i mere end 50 lande over hele verden. Det betyder, at du bliver en del af et kæmpestort internationalt netværk.

AFS’ overordnede formål er at arbejde for fred gennem interkulturel forståelse.  AFS er en non-profit organisation og er baseret på frivillige. Det betyder at mange af de mennesker, du møder både før, under og efter dit ophold er frivillige, som brænder for at møde mennesker fra andre kulturer.

Kom til infomøde eller få flere informationer

Kom til gratis informationsmøde, få tilsendt flere informationer, kontakt AFS eller lad os finde dit ønskeprogram.

Læs mere her

Tilmeld dig AFS nyhedsbrevet

AFS-nyhedsbrevet

Tilmeld mig det månedlige nyhedsbrev med tilbud, kampagner og nyheder om programmerne **
 • ** Din mailadresse vil blive lagt i vores nyhedsbrevssystem Mailchimp. Mailchimp hører hjemme i USA og i henhold til EUs persondatalov er vi forpligtede til at fortælle dig at "dine persondata er overført til et usikkert tredjeland", som USA i denne forbindelse betegnes. Din data slettes fra systemet, hvis du afmelder dig nyhedsbrevet.