Find dit ønskeprogram

Vælg program

 • Europa
 • Latinamerika
 • Asien
 • Oceanien
 • Afrika
 • Nordamerika

AFS er Danmarks største non-profit udvekslingsorganisation. Vi tilbyder programmer over hele verden fra to uger og op til et helt år – hvad enten du vil styrke dine kompetencer ved at arbejde som frivillig eller tage et semester eller to på universitetet.

Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du også søge efter land

AFS har både løbende kampagner og faste tilbud. Du kan f.eks. få rabat på alle programmer, hvis du rejser sammen med en ven.

Lige meget om du kommer fra Danmark, Grønland eller Færøerne, kan du sagtens komme af sted gennem AFS Interkultur. Al kommunikation foregår gennem vores hjemmeside og via emails – så det er ikke noget problem, hvis du ikke lige har mulighed for at komme forbi kontoret.

Do you come from Sweden, Norway or Iceland? AFS Interkultur cooperates with AFS in Sweden, Norway and Iceland so if you come from one of these Scandinavian countries, you can participate in the 18+ programmes offered by AFS in Denmark.

Sådan tilmelder du dig

Det er nemt at komme af sted, og her kan du se, hvordan du gør!
 1. Vælg dit program: hvor vil du gerne hen, hvornår og i hvor lang tid?
 2. Udfyld tilmeldingsformularen under programmet – vi tjekker med det samme om der er plads til dig!
 3. Betal programprisen for at booke din plads – for nogle programmer skal du betale det fulde beløb med det samme (det gælder alle intensive gruppeophold), og andre gange får du mulighed for at betale depositum på 2.375, mens restbeløbet betales senest 8 uger inden afrejse.
 4. Lav den fulde ansøgning – det er typisk din lægeerklæring, paskopi, brev til værtsfamilie. Men bare rolig, vi guider dig igennem det hele.
 5. Køb billetter, søg visum og få vaccinationer – du får alle instrukser fra os, men du er selv ansvarlig for det.
 6. Kom til din før-orientering og start Global Competence Certificate – du bliver forberedt på din interkulturelle erfaring, så du kan få det bedste ud af mødet med en anden kultur.

Og husk – igennem hele forløbet har du en personlig kontaktperson i AFS, som du altid kan tage fat i.

Har du fundet dit projekt?

Tilmeld dig her

Interkulturel læring

ICL

Skal du på et AFS program?

Som vores deltager vil du blive klædt på til mødet med en anden kultur. AFS giver dig værktøjer til at håndtere de udfordringer, der helt naturligt opstår i kulturmøder. Du bliver forberedt gennem vores orienteringer, og et online-kursus: Global Competence Certificate. Du får et certifikat, når du har gennemført kurset.

Sådan bliver du forberedt
gcc photo

Til dig der ikke rejser med AFS

Ønsker du at styrke din interkulturel forståelse, uden at tage af sted med AFS? Måske skal du ud at rejse på en ande måde, eller så har du bare interesse for interkulturel læring.

Vi tilbyder dig at være med til Global Competence Certificate-læringsforløbet på lige fod med alle vores deltagere!

Læs mere om dine muligheder
USA_flag_lille.jpg

EducationUSA-Gratis Rådgivning

Tag det første skrit!

Overvejer du at studere i USA og ønsker at lære mere om dine muligheder? Så er du kommet til det rette sted! EducationUSA tilbyder gratis rådgivning om at læse på universitetet i USA på alle niveauer.

Mere om EducationUSA

Udveksling for lærere

Dette program er for uddannede lærere og lærerstuderende, som ønsker inspiration til deres undervisning og samtidig ønsker at gennemgå en interkulturel uddannelse til gavn for deres fremtidige undervisningsarbejde.

Du bliver tilknyttet en skole i det land, du vælger at rejse til. I mange tilfælde får du også mulighed for at besøge andre uddannelsesinstitutioner for at få et indtryk af undervisningsformerne inden for forskellige uddannelsesniveauer.

Læs mere om lærerprogrammet

FAQ

Vi følger situationen i hele verden og er indstillet på, at vi muligvis skal være mere fleksible i år end andre år.

Men når det er sagt, så er de fleste projekter allerede åbne og kører helt som de plejer. Det gør vi i AFS Danmark, og det gør mange af vores partnere ude i verden.

Alle programdatoer på vores hjemmeside er opdateret! Og hvis du finder et projekt uden datoer, så er det fordi lige netop dette projekt er lukket pt.

Og bare rolig – hvis vores partner bliver nødt til at aflyse dit program på grund af Corona, vil vi altid kunne tilbyde dig et alternativt ophold, eller nye datoer. Hvis det ikke er interessant for dig, kan du også altid vælge at få pengene tilbage. Dette gælder alle individuelle ophold. Vær opmærksom på, at der gælder særlige vilkår på alle intensive gruppeophold!

Er du i tvivl om noget, eller har du nogle spørgsmål til Covid-19 situationen, så kontakt [email protected].

Husk at ESC-programmet kører, som det plejer!

Flere informationer

GVI-projects

Kontakt os

Her kan du bede os om flere informationer!

GVI-projects

Infomøde om 18+ programmer

Vores infomøder foregår online sådan så at alle kan være med! Når du tilmelder dig infomødet, får du linket til det. Vi afholder møder løbende, og nogle gange på engelsk, da vi også har deltagere fra Sverige.

 • Det kan være et specifikt program, din specifikke situation, Corona restriktioner eller lign.