Find dit ønskeprogram

Vælg program

  • Europa
  • Latinamerika
  • Asien
  • Oceanien
  • Afrika
  • Nordamerika

Covid-19 status

Vores kontor holder åbent, og der er flere og flere steder du kan komme til, bl.a. Paraguay, Tenerife, Costa Rica, Seychellerne, Nepal, FrankrigIrland, Mexico, Ghana, Singapore, Brasilien, samt nogle projekter i Colombia og Thailand.

Husk at vores ESC-program I Europa også kører, som det plejer!

AFS er Danmarks største non-profit udvekslingsorganisation. Vi tilbyder programmer over hele verden fra to uger og op til et helt år – hvad enten du vil styrke dine kompetencer ved at arbejde som frivillig eller tage et semester eller to på universitetet.

Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du også søge efter land

AFS har både løbende kampagner og faste tilbud. Du kan f.eks. få rabat på alle programmer, hvis du rejser sammen med en ven.

Lige meget om du kommer fra Danmark, Grønland eller Færøerne, kan du sagtens komme af sted gennem AFS Interkultur. Al kommunikation foregår gennem vores hjemmeside og via emails – så det er ikke noget problem, hvis du ikke lige har mulighed for at komme forbi kontoret.

Do you come from Sweden, Norway or Iceland? AFS Interkultur cooperates with AFS in Sweden, Norway and Iceland so if you come from one of these Scandinavian countries, you can participate in the 18+ programmes offered by AFS in Denmark.

Sådan tilmelder du dig

Det er nemt at komme af sted, og her kan du se, hvordan du gør!

Har du fundet dit projekt?

Tilmeld dig her

Interkulturel læring

ICL

Skal du på et AFS program?

Som vores deltager vil du blive klædt på til mødet med en anden kultur. AFS giver dig værktøjer til at håndtere de udfordringer, der helt naturligt opstår i kulturmøder. Du bliver forberedt gennem vores orienteringer, og et online-kursus: Global Competence Certificate. Du får et certifikat, når du har gennemført kurset.

Sådan bliver du forberedt
gcc photo

Til dig der ikke rejser med AFS

Ønsker du at styrke din interkulturel forståelse, uden at tage af sted med AFS? Måske skal du ud at rejse på en ande måde, eller så har du bare interesse for interkulturel læring.

Vi tilbyder dig at være med til Global Competence Certificate-læringsforløbet på lige fod med alle vores deltagere!

Læs mere om dine muligheder

Udveksling for lærere

Dette program er for uddannede lærere og lærerstuderende, som ønsker inspiration til deres undervisning og samtidig ønsker at gennemgå en interkulturel uddannelse til gavn for deres fremtidige undervisningsarbejde.

Du bliver tilknyttet en skole i det land, du vælger at rejse til. I mange tilfælde får du også mulighed for at besøge andre uddannelsesinstitutioner for at få et indtryk af undervisningsformerne inden for forskellige uddannelsesniveauer.

Læs mere om lærerprogrammet

FAQ

Vi følger situationen i hele verden og er indstillet på, at vi muligvis skal være mere fleksible i år end andre år.

Men når det er sagt, så er vores netværk optimistisk, og vi fortsætter med ansøgningsprocessen som planlagt.

Det gør vi i AFS Danmark, og det gør mange af vores partnere ude i verden.

Programdatoer på vores hjemmeside er opdateret, så du vil finde projekter som du kan komme afsted på allerede nu!

Og bare rolig – hvis vi bliver nødt til at aflyse dit program på grund af Corona (fx hvis landegrænser stadig er lukket, eller vi vurderer, at det ikke er sikkert at komme af sted), vil vi altid kunne tilbyde dig et alternativt ophold og du kan også altid vælge at få pengene tilbage.  Dog gælder der for GVI programmer særlige vilkår.

Er du i tvivl om noget, eller har du nogle spørgsmål til Covid-19 situationen, så kontakt [email protected].

Husk at mange af vores rejser i Europa bl.a. det populære ESC-program kører, som det plejer!

Flere informationer

GVI-projects

Kontakt os

Her kan du bede os om flere informationer (det kan være om programmerne, om der er pladser o.s.v. )
GVI-projects

AFS-nyhedsbrevet

Tilmeld mig det månedlige nyhedsbrev med tilbud, kampagner og nyheder om programmerne **
  • ** Din mailadresse vil blive lagt i vores nyhedsbrevssystem Mailchimp. Mailchimp hører hjemme i USA og i henhold til EUs persondatalov er vi forpligtede til at fortælle dig at "dine persondata er overført til et usikkert tredjeland", som USA i denne forbindelse betegnes. Din data slettes fra systemet, hvis du afmelder dig nyhedsbrevet.
GVI-projects

Book et gratis møde

Møderne afholdes i AFS-huset, Nordre Fasanvej 111 på Frederiksberg (indgang fra gården).
    Vil du gerne høre mere om AFS og hvad for nogle mulighed vi har for dig over 18, om det er frivilligprogrammet, ESC volontør programmet, universitetsprogrammet eller lærerprogrammet, så book et møde med os. Vores kontor ligger på Nordre Fasanvej 111 (indgang fra gården), og vi kan enten mødes direkte på kontoret eller online.