Find dit ønskeprogram

Vælg program

  • Nordamerika
  • Latinamerika
  • Asien
  • Oceanien
  • Afrika
  • Europa

Covid-19 status

Vores kontor holder åbent, og du kan tilmelde dig programmer med start fra september 2020.

Hvis vi bliver nødt til at aflyse dit program, får du selvfølgelig pengene tilbage. Læs mere om vores betingelser i FAQ.

AFS er Danmarks største non-profit udvekslingsorganisation. Vi tilbyder programmer over hele verden – hvad enten du vil styrke dine kompetencer ved at arbejde som frivillig eller tage et semester eller to på universitetet.

Vi har programmer fra to uger og op til et helt år, så uanset om du vil afsted i dit sabbatår efter gymnasiet eller kan tage af sted på et andet tidspunkt i dit liv, har du mange muligheder gennem AFS.

Interkulturel læring - for dig der ikke skal på et AFS-program

Skal du ud at rejse og ønsker i den forbindelse at styrke din interkulturelle forståelse, så tilbyder vi dig at være med til Global Competence Certificate-læringsforløbet, selvom du ikke rejser gennem AFS.

Global Competence Certificate

Sådan tilmelder du dig

Det er nemt at komme af sted, og her kan du se, hvordan du gør!

Tilmeldingsformular

Tilmeld dig her

Interkulturel læring

AFS klæder dig godt på til dine oplevelser og interkulturelle udfordringer både gennem Global Competence Certificate – et interkulturelt læringsprogram – og gennem orienteringer før, under og efter opholdet.

Sådan bliver du forberedt
Guillaume Deperrois France Volunteer

Hvem er AFS?

AFS Interkultur er  en dansk udvekslingsorganisation, som udveksler unge på kryds og tværs – og har gjort det i mere end 60 år. AFS Interkultur er en del af den verdensomspændende AFS Intercultural Programs med AFS-organisationer i mere end 50 lande over hele verden. Det betyder, at du bliver en del af et kæmpestort internationalt netværk.

AFS’ overordnede formål er at arbejde for fred gennem interkulturel forståelse.  AFS er en non-profit organisation og er baseret på frivillige. Det betyder at mange af de mennesker, du møder både før, under og efter dit ophold er frivillige, som brænder for at møde mennesker fra andre kulturer.

Hvilke kompetencer giver et AFS-ophold dig?

Sideløbende med dit udlandsophold vil du blive tilbudt en interkulturel uddannelse gennem “AFS Global Competence Certificate” programmet – udviklet specielt til AFS-deltagere. Den vil støtte dig i din interkulturelle læring under dit ophold og gøre dig bedre i stand til at klare dig i en global verden.

Npela-på-føde-Pokhara

Hvilke lande kan du komme til?

I landeoversigten kan du se alle de programmer, der findes i de forskellige lande. Der er over 20 lande og mere end 50 programmer at vælge imellem.

Gå til landeoversigten

Aktuelle kampagner og tilbud

AFS har både løbende kampagner og faste tilbud. Du kan f.eks. få rabat på nogle programmer, hvis du rejser sammen med en ven.

Læs mere

Flere informationer

GVI-projects

Kontakt os

Her kan du bede os om flere informationer (det kan være om programmerne, om der er pladser o.s.v. )
GVI-projects

AFS-nyhedsbrevet

Tilmeld mig det månedlige nyhedsbrev med tilbud, kampagner og nyheder om programmerne **
  • ** Din mailadresse vil blive lagt i vores nyhedsbrevssystem Mailchimp. Mailchimp hører hjemme i USA og i henhold til EUs persondatalov er vi forpligtede til at fortælle dig at "dine persondata er overført til et usikkert tredjeland", som USA i denne forbindelse betegnes. Din data slettes fra systemet, hvis du afmelder dig nyhedsbrevet.
GVI-projects

Book et gratis møde

Møderne afholdes i AFS-huset, Nordre Fasanvej 111 på Frederiksberg (indgang fra gården).
    Vil du gerne høre mere om AFS og hvad for nogle mulighed vi har for dig over 18, om det er frivilligprogrammet, ESC volontør programmet, universitetsprogrammet eller lærerprogrammet, så book et møde med os. Vores kontor ligger på Nordre Fasanvej 111 (indgang fra gården), og vi kan enten mødes direkte på kontoret eller online.

Mix dit eget program

Læs om MIX programmet
Teacher

Udveksling for lærere

Dette program er for uddannede lærere og lærerstuderende, som ønsker inspiration til deres undervisning og samtidig ønsker at gennemgå en interkulturel uddannelse til gavn for deres fremtidige undervisningsarbejde.

Du bliver tilknyttet en skole i det land, du vælger at rejse til. I mange tilfælde får du også mulighed for at besøge andre uddannelsesinstitutioner for at få et indtryk af undervisningsformerne inden for forskellige uddannelsesniveauer.

Læs mere om lærerprogrammet

Grønland og Færøerne

Kommer du fra Grønland eller Færøerne, kan du sagtens komme af sted gennem AFS Interkultur. Al kommunikation foregår gennem vores hjemmeside og via emails – så det er ikke noget problem, hvis du ikke lige har mulighed for at komme forbi kontoret.

priscilla-du-preez-9e4n5-xvvbg-unsplash

Cooperation with AFS Norway, AFS Sweden, AFS Iceland

AFS Interkultur cooperates with AFS in Sweden, Norway and Iceland so if you come from one of these Scandinavian countries, you can participate in the 18+ programmes offered by AFS in Denmark. All program descriptions on our website are in English and all communication with participants is online. Furthermore, you will book your flight and apply for visa yourself from your home country. So you will have no practical problems traveling with us.

FAQ

Vi følger situationen i hele verden og er indstillet på, at vi muligvis skal være mere fleksible i år end andre år.

Men når det er sagt, så er vores netværk optimistisk, og vi fortsætter med ansøgningsprocessen som planlagt.

Det gør vi i AFS Danmark, og det gør mange af vores partnere ude i verden.

Det betyder, at du allerede kan tilmelde dig nogle af vores programmer med start efter september 2020.

Det gælder både frivilligprogrammer og ESC-volontør-programmet.

Men bare rolig – hvis vi bliver nødt til at aflyse dit program på grund af Corona (fx hvis landegrænser stadig er lukket, eller vi vurderer, at det ikke er sikkert at komme af sted), så får du selvfølgelig pengene tilbage.

Vi vil ellers sørge for at tilbyde dig et alternativt ophold, måske med en senere start, eller på et lignende projekt.

Er du i tvivl om noget, eller har du nogle spørgsmål til Covid-19 situationen, så kontakt [email protected].