AFS Ansøgning - for dig over 18

Brug denne ansøgning, hvis du vil rejse ud som frivillig, gå på college i USA eller tage på sprogprogrammer i udlandet. Husk at udfylde den på ENGELSK.
  • Hvis du har en 2. prioritet program/projekt, angiver du det her.
  • Angiv her din seneste / højeste uddannelsesniveau
  • Angiv de sprog du kan og på hvilket niveau (poor, fair, good or fluent)
  • Angiv her hvis du har nogle fysiske restriktioner, allergier eller hvis der er andre helbredsmæssige forhold som kan have betydning for din deltagelse i programmet. Hvis intet, så skriv "nothing"
  • Angiv her hvis der er andet vi bør vide i forbindelse med din ansøgning - f.eks. om du har nogle begrænsninger i hvad du kan spise eller om du har specielle ønsker med hensyn til projekt. Hvis intet, så skriv "nothing"

Ansøgningsprocessen

Images2002_19_FR

Vælg dit land/program

Du skal gå ind under det land du gerne vil til, eller søge efter det program du gerne vil deltage i, for at finde netop det program, der passer bedst til dig, dine interesser og dine fremtidsplaner.

24623569980_0dc82bfae9_o

Udfyld din ansøgning

Du udfylder ovenstående ansøgning – det er hurtigt gjort. Når du har indsendt ansøgningen til AFS, vil vi sikre dig en plads på projektet og tage fat i dig omkring de næste skridt.

19564534369_26a88865bf_o

Forbered dig

AFS vejleder dig undervejs, således at du er godt forberedt til din AFS-oplevelse. Vi vil blandt andet rådgive dig med hensyn til booking af flybillet, ansøgning om visum og om dine forsikringer.

Indonesia

... og tag så afsted!

Når dagen så kommer og du skal afsted, vil AFS modtage dig i lufthavnen ved ankomsten, og under dit ophold vil AFS både i Danmark og i dit nye værtsland støtte op om dit ophold.

145 (1)

Kontakt mig om mine muligheder

Kontakt AFS

Udfyld nedenstående eller kontakt programspecialist Taia Nysted på 38 32 23 14 eller [email protected]
  • Her skriver du, hvad du gerne vil kontaktes om. Du kan eventuelt nævne, hvis der er et bestemt program/projekt du er interesseret i.

Har du brug for flere informationer?

Kom til gratis informationsmøde eller bestil flere informationer

Klik her