Vennerabat

Hvis I er to (eller flere), som tilmelder jer et 18+ program inden for 14 dage, så får I begge (alle) 1.000 kr i rabat. I behøver ikke melde jer til samme program eller tage afsted på samme tidspunkt.

Tilbuddet gælder alle programmer:

Costa Rica Arbejd med vilde dyr og marineområder i Costa Rica Bliv en del af en gruppe af internationale frivillige som arbejder med beskyttelse af Costa Ricas unikke marineområder og regnskove.
Costa Rica Arbejd med børn i Costa Rica Vær med til at hjælpe børns udvikling i Costa Rica, undervis i engelsk, lær spansk og gå på opdagelse i Costa Rica i din fritid
Costa Rica Arbejd med beskyttelse af jaguaren i Costa Rica I dette program vil du have base i Tortuguero National Park regnskoven og deltage i arbejdet med at beskytte de truede og sjælne jaguarer
Fiji Deltag i marineprojekt på Fiji I dette dykkerprojekt vil du deltage i essentielt research arbejde og blive involveret i indsamling af marine data og samtidig vil du lære at dykke – eller blive bedre til det.
Fiji Undervis børn på Fiji I dette program vil du arbejde som frivillig i et lokalsamfund og være med til at styrke undervisningen af de lokale børn og dermed ruste dem bedre til fremtiden.
Ghana Arbejd med kvinders rettigheder i Ghana I dette program vil du have mulighed for at deltage i arbejdet med at skabe lige muligheder for kvinder og mænd i Ghana ved at give kvinder vigtige færdigheder og dermed jobmuligheder.
Laos Undervis budistiske munke i engelsk i Laos I dette program er du med til at styrke undervisningen af vordende munke og andre i lokalsamfundet samtidig med at du får et unikt indblik i kulturen og området.
Laos Arbejd med kvinders rettigheder i Laos I dette program vil du være med til at undervise kvinder i Laos og derigennem give dem større muligheder for at blive uafhængige og give dem redskaber til at skabe deres eget liv.
Mexico Marine expedition Mexico I dette program vil du deltage i arbejdet med at beskytte koralrevet og marinelivet og samtidig vil du få mulighed for at lære at scuba dive i Caribien.
Nepal Arbejd med børn i Himalaya bjergene i Nepal I dette program vil du arbejde med undervisning af og støtte til børn i et område af Himalaya, som stadig bærer præg af det store jordskælv i 2015.
Nepal Tag på trekking adventure og arbejd som frivillig i Nepal I dette program vil du deltage på et trek til Mount Everest Base Camp og derefter arbejde som frivillig i et lokalsamfund i Himalaya bjergene.
Seychelles Deltag i et dykkerprojekt på Seychelles I dette projekt får du rig mulighed for at scuba dive i det indiske ocean samtidig med at du vil deltage i en projekt med indsamling af research materiale.
Seychelles Deltag i naturbeskyttelsen af Seychellernes sårbare øer I dette program vil du arbejde med beskyttelse af blandt andet skildpadder på Seychellerne og samtidig opleve den unikke natur på Seychellernes øer
Seychelles Arbejd med beskyttelse af skildpadder og hajer i Seychellerne I dette program har du mulighed for at arbejde som frivillig med beskyttelse af havskildpadder og lemon sharks i havet omkring Seychellerne.
Sydafrika Arbejd med børn i en township i Sydafrika I dette program vil du tilknyttes et township uddannelsescenter og hjælpe til med at sikre børnenes trivsel og læring gennem aktiviteter og udviklende lege  samtidig med du har mulighed for at udforske Sydafrika.
Sydafrika Arbejd med vilde dyr i Sydafrika I dette program vil du være en del af et team af frivillige og deltage i forskellige aktiviteter, som skal øge kendskabet til Afrikas rovdyr. Du kan også komme til at arbejde specifikt med geparder, næsehorn, elefanter, leoparder og løver.
Thailand Arbejd med thailandske elefanter I dette program vil du blive tilknyttet et projekt og hjælpe elefanter, som er blevet indfanget og brugt i turistsammenhænge, tilbage til deres naturlige miljø.
Thailand Undervis børn i Thailand I dette program vil du være med til at undervise børn i engelsk i den tropiske provins Phang Nga og derigennem ruste dem til en global fremtid.
Thailand Arbejd med børn og sundhed i Thailand I dette program vil du sammen med lokalsamfundet aktivere og undervise børn i flygtningelejre eller hjælpe handicappede børn med fysiske øvelser og andre aktiviteter der vil hjælpe dem i hverdagen.
Thailand Arbejd med kvinders rettigheder i Karén stammen i Thailand I dette projekt arbejder du med elefanterne om formiddagen og underviser kvinder og børn om eftermiddagen og får derigennem indgående kendskab til kulturen og kønsrollerne hos Karén folket.
Thailand Deltag i arbejdet med at beskytte Thailands natur I dette program vil du være med til at beskytte Phang Nga’s kystnære naturområder og skildpadderne dér.
Argentina Arbejd med udsatte unge i Argentina og gå samtidig til spansk undervisning I dette program i Buenos Aires vil du deltage i arbejdet med at støtte udsatte unge i et aktivitetscenter efter skoletid. Samtidig vil du få 20 timers spansk undervisning om ugen.
Argentina Læs intensivt spansk i Argentina Læs intensivt spansk i Argentina
I dette program vil du modtage intensivt spanskundervisning i Buenos Aires og samtidig få indblik i kulturen i Argentina og dagligdagen i en latinamerikansk storby.
Bolivia Gå på universitetet i Bolivia I dette program har du de bedste muligheder for at forberede dig på din videre universitetsuddannelse og styrke dit spanske ved at gå på universitetet i Bolivia.
Brasilien Hjælp udsatte børn i det sydlige Brasilien Arbejd i en lokal organisation som støtter marginaliserede familier og børn – du vil være med til at arrangere workshops for børnene inden for musik, sport og sprogundervisning.
Brasilien Arbejd med udsatte familier i det sydlige Brasilien I dette program hjælper du udsatte i lokalsamfundet igennem undervisning indenfor områder som kunst, sport, kampsport, dans og musik
Colombia Arbejd i en børnehave for udsatte børn i Colombia I dette program vil du være med til at give udsatte børn, som typisk kommer fra fattige hjem eller har været udsat for overgreb, en tryg og udviklende hverdag.
Colombia Vær med til at støtte Colombias fredsarbejde I dette program vil du være med til at skabe forudsætningerne for langvaring fred i Colombia efter mere en 50 års intern krig.
Colombia Hjælp hjemløse hunde i Colombia Arbejd i en organisation som har til formål at tage sig af hjemløse hunde, vaccinere og opfodre dem og derefter finde dem et nyt og kærligt hjem
Egypten Arbejd som frivillig i Egypten Arbejd som frivillig i 3 måneder i Ægypten – du gør en forskel i et projekt, som har brug for din hjælp og samtidig lærer du om ægyptisk kultur.
Filippinerne Arbejd med miljøbeskyttelse i Filippinerne I dette projekt vil du være med til at skabe opmærksomhed og kendskab til miljøproblematikker og arbejde med konkrete miljøprojekter sammen lokale unge.
Filippinerne Undervis børn og unge fra fattige områder i Filippinerne I dette projekt vil du være underviser/mentor for børn og unge som er droppet ud af skolen og derigennem give dem en ny chance for at få en uddannelse og en fremtid.
Filippinerne Deltag i lærerprogrammet i Filippinerne Hvis du er uddannet lærer eller som minimum har en bachelor i et relateret område, kan du deltage i dette program hvor du dels vil få indblik i undervisningsformer i Filippinerne, dels selv få mulighed for at undervise.
Filippinerne Læs medicin på universitetet i Filippinerne I dette program kan du bruge dit sabbatår til at blive klogere på medicin studiet og forberede dig til din eventuelle uddannelse som læge eller sygeplejerske – og samtidig styrke dit engelske
Filippinerne Læs kommunikation på universitetet i Filippinerne I dette program vil du beskæftige dig med kommunikation på internettet og i radio, TV og print medier – og samtidig styrke dit engelske
Frankrig Blive hjælpelærer i Frankrig I dette program vil du arbejde som hjælpelærer på en skole og undervise i engelsk og andre relevante fag. Du skal derfor være god til engelsk, som minimum kunne lidt fransk og have interesse for undervisning.
Indonesien Arbejd med økologi og bæredygtighed på East Java (Indonesien) I dette program vil du deltage i arbejdet med at styrke økologisk og social bæredygtighed i East Jave gennem undervisning og miljøarbejde – blandt andet inden for permakultur.
Indonesien Vær med til at beskytte bierne og et vigtigt økosystem på Bali I dette program vil du være med til at gøre en forskel for miljøet på Bali ved at deltage i arbejdet med at beskytte bierne, som spiller en afgørende rolle for hele økosystemet på øen.
Indonesien Spice Journey – hjælp unge lokale landmænd i Indonesien I dette projekt vil du arbejde sammen med lokale landmænd og være med til at udvikle produktionen af lokale fødevarer til gavn for lokalbefolkningen.
Indonesien Undervis i engelsk og støt økoturismen i et lille samfund på Mandeh øerne i Indonesien I dette projekt vil du undervise unge i engelsk for at forberede dem til en global fremtid og samtidig vil du være med til at styrke økoturismen på Mandeh øerne på Vestsumatra.
Kina Bliv hjælpelærer i Kina Hvis du er rigtig god til et af hovedsprogene, kan du arbejde som hjælpelærer på en skole i Kina. Det er en god måde at finde ud af om du har evner og interesse for undervisning.
Mexico Gå på universitetet i Mexico Hvorfor ikke tage et semester på universitetet inden for det område du overvejer at videreuddanne dig indenfor og samtidig få en interkulturel oplevelse og et indblik i mexicansk kultur?
Mexico Deltag i lærerprogrammet i Mexico Hvis du er uddannet lærer og har undervisningserfaring, kan du deltage i dette program, hvor du bliver tiknyttet en skole i Mexico og får et indblik i det mexikanske undervisningssystem.
Mexico Arbejd med marginaliserede unge i Mexico City I dette projekt vil du være med til at få udsatte unge væk fra gaden og bandemiljøet igennem uddannelse og oplæring i praktiske færdigheder.
Paraguay Læs på universitetet i Paraguay Deltag i et akademisk program, styrk dit spanske, bo i en værtsfamilie og fordyb dig i Paraguays kultur og natur.
Paraguay Styrk børn og unges interesse for de naturfaglige fag i Paraguay I dette projekt vil du arbejde i en uddannelsesinstitution og deltage i en række aktiviteter som har til formål at styrke de naturfaglige fag.
Paraguay Vær med til at styrke unges rettigheder i Paraguay I dette projekt vil du arbejde i en organisation som har til formål at styrke udsatte unges rettigheder og muligheder for at påvirke deres egen situation.
Peru Læs på universitetet i Peru Tag et semester eller to på et peruviansk universitet, hvor du læser spansk og andre fag og samtidig oplever peruviansk kultur og ungdomsliv
Peru Bliv hjælpelærer i Peru I dette projekt vil du arbejde som hjælpelærer i engelsk og sport/idræt og være med til at give børn i en af Perus fattige regioner en god uddannelse.

AFS loyalitetsrabat

Har du rejst med AFS før? Så får du 1.000 dkk i rabat på et af de følgende programmer:
Argentina Arbejd med udsatte unge i Argentina og gå samtidig til spansk undervisning I dette program i Buenos Aires vil du deltage i arbejdet med at støtte udsatte unge i et aktivitetscenter efter skoletid. Samtidig vil du få 20 timers spansk undervisning om ugen.
Argentina Læs intensivt spansk i Argentina Læs intensivt spansk i Argentina
I dette program vil du modtage intensivt spanskundervisning i Buenos Aires og samtidig få indblik i kulturen i Argentina og dagligdagen i en latinamerikansk storby.
Bolivia Gå på universitetet i Bolivia I dette program har du de bedste muligheder for at forberede dig på din videre universitetsuddannelse og styrke dit spanske ved at gå på universitetet i Bolivia.
Brasilien Hjælp udsatte børn i det sydlige Brasilien Arbejd i en lokal organisation som støtter marginaliserede familier og børn – du vil være med til at arrangere workshops for børnene inden for musik, sport og sprogundervisning.
Brasilien Arbejd med udsatte familier i det sydlige Brasilien I dette program hjælper du udsatte i lokalsamfundet igennem undervisning indenfor områder som kunst, sport, kampsport, dans og musik
Colombia Arbejd i en børnehave for udsatte børn i Colombia I dette program vil du være med til at give udsatte børn, som typisk kommer fra fattige hjem eller har været udsat for overgreb, en tryg og udviklende hverdag.
Colombia Vær med til at støtte Colombias fredsarbejde I dette program vil du være med til at skabe forudsætningerne for langvaring fred i Colombia efter mere en 50 års intern krig.
Colombia Hjælp hjemløse hunde i Colombia Arbejd i en organisation som har til formål at tage sig af hjemløse hunde, vaccinere og opfodre dem og derefter finde dem et nyt og kærligt hjem
Egypten Arbejd som frivillig i Egypten Arbejd som frivillig i 3 måneder i Ægypten – du gør en forskel i et projekt, som har brug for din hjælp og samtidig lærer du om ægyptisk kultur.
Filippinerne Arbejd med miljøbeskyttelse i Filippinerne I dette projekt vil du være med til at skabe opmærksomhed og kendskab til miljøproblematikker og arbejde med konkrete miljøprojekter sammen lokale unge.
Filippinerne Undervis børn og unge fra fattige områder i Filippinerne I dette projekt vil du være underviser/mentor for børn og unge som er droppet ud af skolen og derigennem give dem en ny chance for at få en uddannelse og en fremtid.
Filippinerne Deltag i lærerprogrammet i Filippinerne Hvis du er uddannet lærer eller som minimum har en bachelor i et relateret område, kan du deltage i dette program hvor du dels vil få indblik i undervisningsformer i Filippinerne, dels selv få mulighed for at undervise.
Filippinerne Læs medicin på universitetet i Filippinerne I dette program kan du bruge dit sabbatår til at blive klogere på medicin studiet og forberede dig til din eventuelle uddannelse som læge eller sygeplejerske – og samtidig styrke dit engelske
Filippinerne Læs kommunikation på universitetet i Filippinerne I dette program vil du beskæftige dig med kommunikation på internettet og i radio, TV og print medier – og samtidig styrke dit engelske
Frankrig Blive hjælpelærer i Frankrig I dette program vil du arbejde som hjælpelærer på en skole og undervise i engelsk og andre relevante fag. Du skal derfor være god til engelsk, som minimum kunne lidt fransk og have interesse for undervisning.
Indonesien Arbejd med økologi og bæredygtighed på East Java (Indonesien) I dette program vil du deltage i arbejdet med at styrke økologisk og social bæredygtighed i East Jave gennem undervisning og miljøarbejde – blandt andet inden for permakultur.
Indonesien Vær med til at beskytte bierne og et vigtigt økosystem på Bali I dette program vil du være med til at gøre en forskel for miljøet på Bali ved at deltage i arbejdet med at beskytte bierne, som spiller en afgørende rolle for hele økosystemet på øen.
Indonesien Spice Journey – hjælp unge lokale landmænd i Indonesien I dette projekt vil du arbejde sammen med lokale landmænd og være med til at udvikle produktionen af lokale fødevarer til gavn for lokalbefolkningen.
Indonesien Undervis i engelsk og støt økoturismen i et lille samfund på Mandeh øerne i Indonesien I dette projekt vil du undervise unge i engelsk for at forberede dem til en global fremtid og samtidig vil du være med til at styrke økoturismen på Mandeh øerne på Vestsumatra.
Kina Bliv hjælpelærer i Kina Hvis du er rigtig god til et af hovedsprogene, kan du arbejde som hjælpelærer på en skole i Kina. Det er en god måde at finde ud af om du har evner og interesse for undervisning.
Mexico Gå på universitetet i Mexico Hvorfor ikke tage et semester på universitetet inden for det område du overvejer at videreuddanne dig indenfor og samtidig få en interkulturel oplevelse og et indblik i mexicansk kultur?
Mexico Deltag i lærerprogrammet i Mexico Hvis du er uddannet lærer og har undervisningserfaring, kan du deltage i dette program, hvor du bliver tiknyttet en skole i Mexico og får et indblik i det mexikanske undervisningssystem.
Mexico Arbejd med marginaliserede unge i Mexico City I dette projekt vil du være med til at få udsatte unge væk fra gaden og bandemiljøet igennem uddannelse og oplæring i praktiske færdigheder.
Paraguay Læs på universitetet i Paraguay Deltag i et akademisk program, styrk dit spanske, bo i en værtsfamilie og fordyb dig i Paraguays kultur og natur.
Paraguay Styrk børn og unges interesse for de naturfaglige fag i Paraguay I dette projekt vil du arbejde i en uddannelsesinstitution og deltage i en række aktiviteter som har til formål at styrke de naturfaglige fag.
Paraguay Vær med til at styrke unges rettigheder i Paraguay I dette projekt vil du arbejde i en organisation som har til formål at styrke udsatte unges rettigheder og muligheder for at påvirke deres egen situation.
Peru Læs på universitetet i Peru Tag et semester eller to på et peruviansk universitet, hvor du læser spansk og andre fag og samtidig oplever peruviansk kultur og ungdomsliv
Peru Bliv hjælpelærer i Peru I dette projekt vil du arbejde som hjælpelærer i engelsk og sport/idræt og være med til at give børn i en af Perus fattige regioner en god uddannelse.

AFS-nyhedsbrevet

Tilmeld mig det månedlige nyhedsbrev med tilbud, kampagner og nyheder om programmerne **
  • ** Din mailadresse vil blive lagt i vores nyhedsbrevssystem Mailchimp. Mailchimp hører hjemme i USA og i henhold til EUs persondatalov er vi forpligtede til at fortælle dig at "dine persondata er overført til et usikkert tredjeland", som USA i denne forbindelse betegnes. Din data slettes fra systemet, hvis du afmelder dig nyhedsbrevet.