Har det stadig rigtig godt. De første 2 måneder er gået alt for hurtigt. Vejret er begyndt (heldigvis) at blive lidt køligere nu. Regnsæsonen er på vej, så luften er også dejlig fugtig. Når der ikke er regn og er meget tørt, har min familie en maskine, som gør luften mere fugtig, ellers tror jeg at det ville være uudholdeligt at være her.

Vennerne er også rigtig søde. Her den anden dag, da jeg skulle skifte lokale (her skifter eleverne lokaler, og lærerne bliver i det samme lokale) stod jeg og ventede ude foran lokalet, så de andre elever fra den anden klasse kunne komme ud. Det endte ud i at der blev samlet en kæmpe klump ind i klasselokalet, da de allesammen ville sige hej til mig. Det er en dejlig følelse. Jeg føler mig ekstremt velkommen. Ved ikke om det er sådan generelt, men hvor jeg er, er folk ekstrem åbne, og har altid tid til en god snak.

Bedste hilsener Oliver

Oktober, 2016