Frederik er på frivilligprogrammet “Hjælp hjemløse hunde i Colombia” hvor han bliver i 3 måneder.

 

 

Det er nu min anden dag i Colombia. Rejste klokken 6 om morgenen fra Kastrup og landede efter en laaaang og smertefuld tur i Bogotá 20:45 dansk tid.
Herefter blev jeg kørt hjem til min familie som tog glædeligt imod mig og gjorde mig til en del af familien (familien kan se på billederne).

 

Jeg var med min familie op i bjergene hvor vi besøgte en lille by der hedder San Francisco (ikke den i USA) og derefter besøgte noget familie langt oppe i bjergene. Her gik vi også ud i skoven og gik op af en å.

 

Mandag gik jeg med en gruppe af frivillige op af et af bjergene. Det tog os lige over 6 timer at komme op og ned af bjerget og vi gik sådan 25-30 km.

 

Tirsdag var min første dag på hunde internettet. Der er omkring 150 hunde, som (selvom mange er vant til mennesker) stadig er vilde. Min første dag gik også med at samle en masse hundelort op, samle græs sammen og skovle jord over i et hul. Sammen med det varme vejr var det en meget hård første arbejdsdag.

 

 

I sidste weekend var vi oppe hos forældrene af min værtsmor. Her skulle vi køre over 150 km hver vej for at komme til. Men det var et smukt sted. Mens vi var her besøgte vi forskellige små landsbyer, hvor mine værtsforældre kendte mange af personerne i byerne.

Tiden flyver.
Jeg har siden sidst været i lokale markeder, oplevet hvordan man fester i Colombia og ellers bare levet livet i Colombia!