Hernede i Mexico går det skønt! Jeg går til dagligt på universitetet, hvor jeg modtager undervisning, er frivillig som engelskkyndig og er sammen med mine venner, som kommer fra alle hjørner af kloden.
Mexico er et sandt paradis, og bare Chetumal by- hvor jeg bor- er havet, palmerne og solopgangen helt fantastiske. Derudover tager vi ofte steder hen i grupper af venner eller familie, hvor vi ser alle mulige forskellige ting og steder, som nærmest altid blæser mig væk med skønhed. Her i nærheden ligger lagunen i Bacalar, Huay-Pix og Xul-Ha, ligesom jeg også har fået besøgt Playa Del Carmen, Cancún og Mahahual.
Jeg har også fået fejret min fødselsdag med min nærmeste familie, og vi mødtes over lækker kage, øl og godt samvær, og endda med danske flag, takket være pakken med gaver tilsendt fra min savnede, danske familie.
Der har været de dødes dag- Día de los muertos- hvor vi fejrede og festede med de døde; hertil inviterede vi tilmed min oldemor, som døde for et par år tilbage. Det føltes skønt at ære de dødes minde på denne unikke og hjertevarmende måde.
Mexico har nærmest noget nyt at byde på hver dag, og både venner og familie hernede er så fantastisk varme og velkommende. Jeg glæder mig til at fortsætte resten af mit ophold, det er en ting der er helt sikker!