Hej, mit navn er Emilie og jeg er har nu været i Marseille, Frankrig i 11 ud af de 12 måneder mit ESC-projekt varer. Jeg var lige blevet student, da jeg tog afsted for at deltage i projektet hos les Compagnons Bâtisseurs, som går ud på at hjælpe folk i de fattige boligområder i Marseille med at renovere deres hjem. Jeg har lært mange praktiske skills, som jeg aldrig ville have lært ellers, men jeg har også i den grad fået udvidet min horisont; jeg har oplevet fattigdom, som jeg ikke vidste, det eksisterede i et vestligt, europæisk land, fået venner fra hele Europa og andre verdensdele og ikke mindst fået et nyt sted at kalde for hjem. Det er den vildeste, bedste oplevelse, og jeg har også planer om også at bruge mit andet sabbatår i Marseille! Det er helt klart en oplevelse, som jeg vil huske for livet, og jeg vil opfordre alle, der har mod på det, til at blive ESC-volontør!

Læs flere historier HER.