Hej, jeg hedder Janus og er 20 år gammel. Lige nu befinder jeg mig i byen Jena, Thüringen som ESC frivillig. Det vil sige at jeg arbejder som fuldtidsfrivillig, og arbejder for en non-profit organisation “Eurowerkstatt”. De arbejder med interkulturelle værdier for unge mennesker som gerne vil på udveksling rundt i verden.
Nogle af mine arbejdsopgaver består af at holde styr på SoMe content, hjælpe med at koordinere sjove aktiviter for unge mennesker. Samt tag ud på tyskeskoler og forklar hvilke fede muligheder verden har at byde på.
Desuden bor jeg også med de 9 andre frivillige fra hele EU som arbejder i børnehaver eller ungdomscentre. Vi er fordelt i to huse og agerer som en stor familie. Det er super fedt og hyggeligt at befinde mig i det tyske, synes jeg!
Bis Bald, Janus
🇩🇪
Læs flere historier HER.