Opskriften på Sydamerika er enkel. Start med livsglæde og gæstfrihed. Tilsæt så et mix af moderne byer og levn fra Inkariget. Drys med fascinerende dyreliv og enestående natur. Så har du en bid af, hvad et ophold som udvekslingsstudent i Argentina giver dig.

Kommer du til at bo i Argentina, vil du møde en masse dejlige mennesker, der byder dig velkommen med knus – og du får nemt nye venner. Du bliver sikkert forført af deres passion for fodbold, oksekød og tango. Argentinerne elsker at danse og spise ude – især i weekenden – men i hverdagen er familielivet det vigtigste. Som udvekslingsstudent kommer du til at mærke de tætte familierelationer hos din værtsfamilie og opleve den europæiske indflydelse, som i høj grad kommer til udtryk i hovedstaden Buenos Aires og et højt uddannelsesniveau.

Argentina er kendt for sin natur. Fra det kæmpemæssige Iguazu-vandfald ved den brasilianske grænse og isdækkede bjergtoppe i øst til de frodige regnskove i nordøst og pingvinkolonier i syd. Det er både storslået og varieret.

Et udvekslingsophold i Argentina åbner dit sind! Er du klar til at tage på eventyr?

Folk og fællesskab

Unge i Argentina er meget socialt anlagte. De mødes i venners hjem, i midtbyen, tager ud og spiser, går i biografen, tager ud og danser eller hænger ud på en lokal café. De fleste studerende er med på sportshold eller tager i et fitnesscenter om eftermiddagen. Mange studerer også et andet sprog på en sprogskole. Som transportmiddel bruger de unge ofte deres cykel eller går, men i storbyer bruges der ofte offentlig transport.

Forældre og børn har som regel et åbent forhold, hvor de diskuterer meninger og planer, men forældrene får for det meste det sidste ord. Gå ikke glip af familiemiddage og muligheden for at forbedre dit spanske, mens I taler om dagens begivenheder.

Skolegang

Skoleugen løber fra mandag til fredag. Timerne kan være placeret om morgenen (fra klokken 08-13) eller om eftermiddagen (fra klokken 13-18). Skoleåret starter i marts og slutter i december. Normalt er der cirka 35 elever i hver klasse, og det er standard, at eleverne bærer skoleuniform.

A photo posted by Arina (@tripsteps) on

Argentina

Sprog

I Argentina er det officielle sprog spansk, men mange taler også engelsk, italiensk, tysk, fransk eller portugisisk. Hvis du kan grundlæggende spansk, vil det uden tvivl være en fordel, selvom det ikke er et krav for at komme til Argentina. Du opfordres dog til at tage sprogtimer, og de lokale AFS-frivillige vil eventuelt hjælpe med at arrangere en selvstændig sproglæring for dig i løbet af de første måneder.

Mad

Oksekød hæfter ligesom det kulinariske sammen, og du kan finde det i retter som milanesas (en form for okekødsschnitzel), chivito og empanadas, der alle vidner om en stor indflydelse fra det italienske køkken. I modsætning til andre latinamerikanske landes køkkener er maden i Argentina ikke stærkt krydret. Argentinere er kendt for at drikke mate, en lokal grøn te, som ofte er en social begivenhed.

A photo posted by Zuz Ther (@suzanthe) on

Her kan du se dine muligheder for at komme til Argentina

Pontificia-Universidad-Catolica-Argentina3_Carrusel

11-måneders skoleprogram

 • DestinationArgentina
 • Varighed8-12 måneder
 • Pris79.500 - Priser for 2025 opdateres i august 2024
 • Periode
  • aug 2024 - jul 2025
  • feb 2025 - jan 2026
  • aug 2025 - jul 2026
Pontificia-Universidad-Catolica-Argentina3_Carrusel

5-måneders skoleprogram

 • DestinationArgentina
 • Varighed4-8 måneder
 • Pris55.000 - Priser for 2025 opdateres i august 2024
 • Periode
  • aug 2024 - feb 2025
  • feb 2025 - jul 2025
  • aug 2025 - feb 2026