England er det største og mest folkerige af de fire konstituerende lande (England, Skotland, Wales og Nordirland) i Storbritannien.

Landets indbyggere udgør mere end 83% af den samlede befolkning i Storbritannien, og Englands fastland udgør det meste af de sydlige to tredjedele af øen Storbritannien. Det deler landegrænser med Skotland i nord og Wales i vest.

Landet er inddelt i ni regioner, og vi placerer langt de fleste af vores udvekslingsstudenter i mellemstore byer eller forstæder til disse i det centrale England.

Folk og fællesskab

Du vil sandsynligvis komme til at bo i en mellemstor by eller forstad til en større by. Det er sjældent, vores udvekslingsstudenter bliver placeret langt ude på landet.

Skolegang

De fleste udvekslingsstudenter kommer til at gå i skole i sixth form, som er skoletrinnet for elever i aldersgruppen 16-19 år og ligger som afslutningen på den engelske high school. Du vil få mulighed for, på lige fod med dine engelske klassekammerater, at tage en række fag på A-niveau, som er det adgangsgivende niveau til de engelske universiteter. Der vil typisk være 15-18 lektioner om ugen og en del hjemmearbejde (som langt de fleste laver på skolen) svarende til et fuldtidsstudie.
Du vil i øvrigt komme på en en månedlig ekskursion med andre internationale elever til historiske og kulturelle steder i England.

Sprog

Engelsk er det officielle sprog i England. Der er ikke formelle sprogkrav til udvekslingsstudenter, men skolerne forventer, at du kan følge med i timerne og laver dine lektier.

Mad

I England kan du få masser af kulinariske oplevelser. Eksempelvis kan du begynde dagen med et solidt morgenmåltid, da en klassisk engelsk morgenmad kan bestå af spejlæg eller røræg, pølse, bacon, baked beans, brød m.m. Til andre måltider vil du formentlig komme til at smage fish’n’chips, shephherd’s pie, hash browns og meget andet.

Her kan du se dine muligheder for at komme til England