Irland kaldes for den grønne ø, og det er der mange grunde til. Irerne er utrolig imødekommende og venlige folk, som tager imod gæster med åbne arme. De er et muntert folkefærd, der nyder traditioner som St. Patricks Day og Samhain, der svarer til irsk Halloween, hvor musik, sang og kultur fylder. Du vil som det nye familiemedlem hos din værtsfamilie være sikker på at blive taget imod med glæde og engagement.

Øen Irland har et areal på 84 km², hvoraf 83 % tilhører Republikken Irland. Det har nogle af verdens mest overvældende naturområder med bjerge, skove og søer, så du får rig mulighed for at nyde den smukke, fængslende natur og de charmerende irske landsbyer. Gaelic football og hurling er blandt de mest populære sportsgrene i Irland, så hvis du har lyst til at prøve kræfter med nye spændende boldspil, har du mulighed for at blive en del af teamet.

Irlands historie går tilbage til omkring 8.000 f.Kr., da de første jægere og samlere drog fra Europa til Irland. Fra omkring 800 og 100 år frem angreb vikinger kysten og skabte blodbad og kaos i de små kongedømmer og i de blomstrende, vidt udbredte keltiske klostre. Irlands befolkning er af keltisk oprindelse.

78,3 % af befolkningen er medlem af den Romersk-katolske kirke.

Her kan du se dine muligheder for at komme til Irland