Venteliste

Vi har oplevet stor interesse for konferencen og har derfor venteliste. Kontakt Jette på [email protected], hvis du vil på venteliste.

Få ny viden om, hvad der udvikler børn og unges interkulturelle kompetencer og hør om det kulturelle medborgerskabs betydning i demokratiet. Få inspiration fra praktiske erfaringer med undervisningsforløb og øvelser fra andre skoler og foreninger – og netværk med andre, der arbejder med interkulturel læring.

Oplev to af Danmarks førende forskere på feltet, Iben Jensen, professor ved Aalborg Institut og Claus Haas, lektor ved DPU. Få inspiration til interkulturel læring i workshops med Flakkebjerg Efterskole, Den Internationale Højskole, Mundu – center for global dannelse, AFS Interkultur og projektet ”Det Flyvende Tæppe”, der har fået Den Europæiske Sprogpris. Alle workshops afholdes i to runder, og du vælger selv hvilke to workshops, du vil deltage i. Workshop 2 og 6 afholdes på engelsk i den ene runde.

Konferencen henvender sig til lærere i grundskoler (udskoling), efterskolelærere, højskolelærere og lærerstuderende. Del gerne invitationen til konferencen med relevante kollegaer. Tilmeldingsfristen var 15. august, og du kan ikke længere tilmelde dig. Det er gratis at deltage, men der er et no-show fee på 400 kr.

Se programmet her.
Læs mere om de 6 workshops her.
Bliv klogere på oplægsholderne her.

Konferencen er både for dig, der gerne vil have ny inspiration og for dig, der allerede har erfaring med studierejser, danske og internationale elever, og som gerne vil kvalificere din viden og få nye idéer.

Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus. Lokale: Remisen.

AFS Interkultur er en non-profit, frivilligdrevet forening, som igennem en række udvekslingsprogrammer arbejder for at fremme interkulturel forståelse og læring på tværs af landegrænser. Formålet er at bidrage til fred i verden.

Spørgsmål: Kontakt Jette på [email protected] eller 3832 2319.

Vi glæder os til at se jer.

De bedste hilsner fra AFS Interkultur

 

Teorier og modeller om interkulturel læring

Læs mere