Mit navn er Caroline, jeg er 16 år gammel og jeg kommer fra en lille by uden for Aarhus. Jeg rejste d. 23 august 2018 mod Argentina, som var starten på mit år som udvekslingsstudent. Jeg har nu været her i 3 måneder,  og det har været de vildeste måneder i mit liv. Aldrig har jeg nogensinde været så meget på udebane! Jeg har lært helt nye sider af mig selv at kende og til tider kan det føles som om, man slet ikke kender sig selv, fordi man oplever så mange ny sider, man aldrig har stødt på før.

Jeg bor i staten Neuquén i en lille by der hedder Centenario, som ligger 15 minutter uden for Neuquén by. Her bor jeg sammen med min værtsfamilie. Jeg har 3 søstre, en mor og far og en hund. Min familie er helt fantastisk og jeg er faldet rigtig godt til her hos dem.

Jeg har fundet ud af, at for mig er det ikke de store ting, der betyder noget. Det er ikke rejserne eller de store begivenheder, der betyder mest, men derimod alle de små øjeblikke ind i mellem. Når det hele bliver svært, og man finder de gode minder frem, er det alle de  små ting, der vokser sig store.  Det er, når vi griner over interne jokes, jagter hinanden skraldgrinende gennem huset, når vi pjatter, de lange samtaler hen på natten, fordi vi har så meget, vi gerne vil dele med hinanden. Det er de svære øjeblikke, når tårerne triller og min værtsfamilie gang på gang står klar med kys og kram, det er når vi sidder i stilhed rundt om bålet og hører musik, når vi griner så meget, at det gør ondt helt ned i maven. Det er de aftener, vi finder en film sammen og ligger i hver vores sofa og diskuterer over vores popcorn, hvorvidt de burde have være med salt eller sukker, når vi skråler taget af bilen til musik, og når vi i fællesskab vasker bilen til lyden af min søster, der spiller på ukulele.

Det er alle de små ting, som gør os en smule tættere hver dag. Det er hverdagens små øjeblikke, der betyder allermest for mig. Det er de ting der gør, at jeg føler mig ovenud heldig over, at min familie har givet mig muligheden for, at blive en del af deres hverdag og de en del af min.

Så overvejer du at blive udvekslingsstudent, kan jeg helt klart anbefale det. Dermed ikke sagt, at det altid er en dans på røde roser. Det er mega hårdt, og alle har op og nedture, men når det går op i en helhed, er det det hele værd.

Vil du selv være udvekslingsstudent? Se dine muligheder her?