Mit navn er Allan og jeg skal de næste 9 måneder arbejde frivilligt hos IDEA i den lille spanske by Alzira i Spanien. IDEA arbjeder med udvikling på et økonomisk og uddannelsesmæssigt område med fokus på byens arbejdsløse og uudannede borgere.
Dog er der også frivillige tilknyttet til andre projekter såsom naturbevarelsesprojekter og også undervisningsprojekter rundt på lokaler skoler rundt omkring i byen, og vi er alt i alt 15 frivillige.

Mit ansvarsområde er hovedsageligt velbefindet af de andre frivillige men også såkaldte “Coffee Lessons”, hvor lokale kan få engelsk-undervisning helt uforpligtet. Jeg er også med til at administerere IDEA’s sociale medier, så lokalbefolkningen kan følge med i, hvad der sker.
Alzira er en fantastisk by og sammen med frivillige fra hele Europa, er jeg sikker på, at det bliver fede 9 måneder. Jeg kan allerede nu efter bare en uge stærkt anbefale ESC og bare generelt at opleve verden gennem frivilligt arbejde.