Vi søger i øjeblikket værtsfamilie til Anna, som arbejder frivilligt på DTU (Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby) og til Felix, der arbejder frivilligt på Cafe Utopia i Holstebro. Anna skal være her frem til slutningen af juni 2022. Felix skal være her til 15. juli 2022. Vi er fleksible på datoerne, så det er ikke det, der skal holde jer tilbage 🙂

 

Anna er 23 år gammel og taler flydende engelsk og er også god til spansk. Hun har en bachelor i International Relations og hun laver sin egen podcast! Hun har en stor interesse for litteratur og elsker at lave mad. Anna har før boet i udlandet hos en værtsfamilie i USA. Hun skal være frivillig på DTU i Lyngby og vi søger derfor en værtsfamilie til hende i op til en times kørsel derfra. Er det måske dig, som skal byde dig hjem velkomment for Anna?
Kontakt os på [email protected] eller 3832 2304.

 

 

 

Felix er 23 år gammel og taler rigtig godt engelsk. Han har en master i filosofi og er vild med film og e-sport. I øjeblikket arbejder han som teknisk support på sit tidligere universitet. Felix glæder sig til at få et indblik i dansk kultur, familieliv og traditioner og til at bo hos en dansk familie. Han skal være volontør på den sociale Cafe Utopia i Holsterbro. Vi søger derfor efter en familie i op til en times kørsel til Holsterbro – er det måske dig?
Kontakt os på [email protected] eller 3832 2304.

 

 

Hvad er en værtsfamilie?
En værtsfamilie er en familie, som åbner sit hjem for en ung, der er i Danmark for at arbejde som frivillig. Alle kan blive værtsfamilie, uanset køn og familiesammensætning. Det vigtigste er, at I har lyst og hjerterum til at have den unge boende og lade vedkommende blive en del af jeres familie.

AFS Interkultur vil under hele den unges ophold støtte jer som værtsfamilie. Den unge vil deltage i danskundervisning under opholdet og vil have en lokal AFS-kontaktperson.

Kunne det være noget for dig og din familie? Ræk ud til os på [email protected] eller 3832 2304, hvis I er interesseret i at høre mere.