Fra sommerfugle i maven i flyet på vej over Atlanten til stort high school-bal med dans og spisning. Ronja Gierlevsen er på udveksling i USA i 21/22. Her fortæller hun i en lille fotoserie, hvordan hun har oplevet den første tid som udvekslingsstudent.

 

Sammen med de andre udvekslingsstudenter fra AFS på vej til USA. Det var rigtig rart at rejse med andre, som var lige så spændte og nervøse som en selv.

 

Billede med min Host Family i lufthavnen, da jeg ankommer. Fra venstre Deanna (min værtsmor), mig (Ronja), Sophia (fra Tyskland) og Greg (min værtsfar).

 

Jeg har allerede oplevet en masse i USA og set forskellige steder. Her var vi på weekendtur til West Virginia for at se den flotte natur og vandre. Vi var også ude at river rafte ved New River Gorge. Det var rigtig sjovt og flot og samtidig en god måde at lære hinanden bedre at kende.

 

Som familie prøver vi at lave noget sammen i weekenderne, da man ikke har så meget tid i hverdagen med skole, sport og arbejde. Her er vi i en nationalpark i Ohio som hedder Clifton Gorge.

 

Her er jeg til Football kamp, og det er noget, de går utrolig meget op i. Der er en rigtig god stemning, og det er en rigtig god måde at skabe nogle relationer med folk fra skolen på. Jeg har mødt de fleste af mine venner til Football kampe. Til hver Football kamp er der et tema, som eleverne skal følge, f.eks. superhero, School colors, Pink osv.

 

AFS-trip til Cedar Point sammen med de andre udvekslingsstudenter. Der er en fra Italien, Panama, Paraguay, Mexico, Polen, Tyskland og mig fra Danmark. Det er rigtig rart at snakke med nogle, som går igennem nogle af de samme ting som en selv og samtidig have det sjovt og opleve en stor amerikansk forlystelsespark.

 

Homecoming er også en meget amerikansk ting, som var rigtig sjov at opleve. Inden dansen er man sammen med sin Homecoming Group for at tage billeder, og så går man også ud at spise, inden man tager hen til selve dansen.

 

Billede med alle seniors på fodboldholdet. Noget, jeg også syntes var rigtig underligt, var, at inden man starter en fodboldkamp, bliver alle spillere introduceret, og man synger den amerikanske nationalsang. For mig er det kun noget, man gør, hvis man spiller på landsholdet. Så det synes jeg var utrolig sjovt, og det viser også bare, hvor seriøst de tager deres sport, selvom de kun spiller for deres High School.