Siden januar 2022 deltager Frida i et ESC program på Sicilien. Her er hvad hun siger om sit ophold:

Hej mit navn er Frida, og jeg har nu boet i det sydligste Italien i 2 måneder. Jeg bor i en meget charmerende gammel by på Sicilien i Italien ved navn Sciacca. En by som huser mange italienske mennesker, men samtidig føles meget lille. Kulturen og sproget er klart det der ligger længst fra min egen hverdag, men menneskerne er så søde og imødekommende, så kulturen kommer hurtigt til at være en del af dig, når du er afsted. I byen Sciacca kan du opleve alt fra smukke solnedgange langs stranden, til de mange flotte kirker, som næsten er på hvert gadehjørne du passerer. Byens bygninger er meget gamle, og det er også noget af det, som gør byen så speciel. Jeg elsker at opleve nye kulturer, møde nye mennesker og spise god mad og det er der rig mulighed for her. Byen ligger også i en rimelig afstand til Agrigento, hvor du kan opleve templerne og se naturen fra en hel anden vinkel. Derudover er Italien jo også kendt for deres køkken, og til det må jeg bare sige, at jeg er havnet det helt rette sted. Man får altid den perfekte Cappuccino, god is, deres berømte dessert Cannoli og Tiramisù, lækker pasta med frisk fisk og selvfølgelig også rigtig god pizza.

Læs mere om ESC programmet.

Læs flere historier HER.