Kincső har været på ESC programmet i Italien, hvor hun har mødt så mange forskellige mennesker og fået nye venner. Her er hendes historie:

 

Hej!

Jeg hedder Kincső, og jeg har været frivillig i Italien i over 10 måneder. Efter jeg blev student i 2022, tænkte jeg at prøve noget helt nyt, hvor jeg kunne grounde mig selv til naturen og finde et fælleskab, der har det samme værdier og synspunkter, som jeg har. Jeg ville også lære mere om bæredygtighed og hvordan jeg kan skabe min egen regenerativ og økologisk have i fremtiden.

Hos Associazione Kora og MicroCosmo, Passignano sul Trasimeno, lærte jeg så mange ting om mine interesser, men jeg kom også til at lære om ting, man slet ikke lærer om, når man bor i byen eller når man går på universitet. Blandt andet blev jeg venner med så mange forskellige mennesker, som jeg nu kan kalde min chosen familie.
Jeg er super taknemmelig for min ven, der introduceret mig til Associazione Kora, mine venner og mulighed for at kunne opdage muligheden for disse internationale muligheder og oplevelser gennem AFS Interkultur og ESC!

 

Læs mere om ESC programmet HER.