Hvis du har færdiggjort en ungdomsuddannelse (f.eks. gymnasiet), og godt vil opleve verden inden du går igang med din videre uddannelse, har du gennem AFS mulighed for at tage på universitetet i udlandet.

Programmet giver dig mulighed for at opleve livet på et universitet og dygtiggøre dig i fag, som du overvejer at uddanne dig indenfor. Programmet klæder dig også godt på til at modtage undervisning på et fremmedsprog. Du vil læse sammen med lokale og udenlandske studerende og derigennem få et stort internationalt netværk.

Samtidig sørger AFS for, at du får redskaberne og den fornødne støtte til at få det optimale ud af dit ophold.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om dit ophold

Du vælger selv dit universitet/college, dit land og hvornår du vil afsted. Programmerne varer lige fra 3 måneder op til et helt år.

Alt efter hvilket program du vælger, bor du enten hos en værtsfamilie, på kollegium eller du sørger selv for din indkvartering. Under de enkelte programmer, kan du læse mere om din indkvartering og hvad programmet inkluderer.

Dit ophold foregår under trygge, sikre rammer og du vil døgnet rundt kunne komme i kontakt med AFS i Danmark eller i dit værtsland, hvis du har behov for hjælp.

IMG_4738

Hvad kan du læse?

Hvilke fag du kan læse, afhænger helt af det universitet/college du vælger.

Du kan læse en række humanistiske fag (f.eks. spansk, kinesisk, kulturforståelse eller musik), naturvidenskabelige fag (f.eks. medicin eller veterinærmedicin), kommercielle fag (f.eks. økonomi eller turisme), jura, arkitektur og meget mere.

Gå ind under de enkelte programmer og læs mere om, hvilke fag der tilbydes og hvad programmet iøvrigt inkluderer.

Sådan forbereder AFS dig

AFS klæder dig godt på til dine oplevelser og interkulturelle udfordringer – både igennem Global Competence Certificate – et interkulturelt læringsprogram og igennem orienteringer før, under og efter opholdet.

Læs mere her ...

Sådan kommer du afsted

MIR2

Vælg dit land/program

Gå ind under det LAND du gerne vil til, eller søg efter det PROGRAM du gerne vil læse. Sådan finder du netop den mulighed, der passer bedst til dig, dine interesser og dine fremtidsplaner.

24623569980_0dc82bfae9_o

Udfyld din ansøgning

Gå ind på DENNE SIDE og udfyld din ansøgning. Når du har indsendt ansøgningen til AFS, vil vi sikre dig en plads på programmet og kontakte dig med mere information vedrørende dit ophold.

19564534369_26a88865bf_o

Forbered dig

AFS vejleder dig undervejs, således at du er godt forberedt til din AFS-oplevelse. Vi vil blandt andet rådgive dig med hensyn til booking af flybillet, ansøgning om visum og om dine forsikringer.

Indonesia

... og tag så afsted!

Når dagen så kommer og du skal afsted, vil AFS i det land du rejser til, være klar til at modtage dig i lufthavnen. Under dit ophold vil AFS i både Danmark og i dit nye værtsland stå til rådighed, når du har brug for det.

Mix dit eget program

Flere og flere ønsker i deres sabbatår at opleve programmer med forskelligt indhold eller opleve forskellige steder i verden. Derfor har vi nu gjort det nemt for dig at mixe vores programmer og give dig mulighed for at sammensætte dit eget helt individuelle program for sabbatåret så det passer til lige netop dig og dine interesser og fremtidsplaner!

Læs om MIX programmet her

Hvad koster det?

Hvad det koster er helt afhængig af, hvilket universitet/college du vælger.

Når du går ind på de enkelte programmer, kan du læse om deltagergebyr, hvad der er inkluderet i gebyret, programlængder og afrejsedatoer.

Hvilke kompetencer får du?

At gå på universitetet eller college i udlandet giver dig vigtig akademisk ballast. Men et AFS-ophold handler i høj grad også om personlig udvikling og interkulturelle kompetencer – altsammen noget du kan skrive på CV’et.

Læs mere her

Igangsæt din ansøgning

Udfyld og indsend din ansøgning. AFS vil derefter tage kontakt til dig og aftale detaljerne for det videre forløb og give dig svar på eventuelle spørgsmål.

Ansøg her

Her finder du alle programmer for dig over 18

Vælg program

  • Nordamerika
  • Latinamerika
  • Asien
  • Oceanien
  • Afrika
  • Europa

Kom til infomøde eller få flere informationer

Kom til gratis informationsmøde, få tilsendt flere informationer, kontakt AFS eller lad os finde dit ønskeprogram.

Læs mere her ...