Sofie er i Costa Rica hvor hun arbejder med børn, og vi har fået en hilsen fra hende!

 

Det går super godt her i Costa Rica! Jeg nyder det virkelig og tiden flyver afsted – inden længe har jeg kun en måned tilbage. Jeg har oplevet en masse fede ting og har allerede udviklet mig helt vildt. Hverdagene går med at undervise både børn og kvinder fra byen i engelsk – børnene i dagstimerne og kvinderne i eftermiddagstimerne. I weekenderne har vi fri til at lave lige hvad vi vil.

Her har vi besøgt forskellige regnskove, ziplinet, redet på heste og badet i hotsprings. Denne weekend går turen til Puerto Viejo hvor den står på afslapning og badning ved den caribiske kyst.

Jeg er så glad for, at jeg greb chancen og tog afsted på denne rejse – jeg fortryder ikke et eneste sekund.

 

 

Læs flere historier HER.