Alexandra er på ESC programmet i Tjekkiet! Vil du vide mere om ESC programmet – læs HER!

Her er hvad Alexandra siger om sit program:

Hej!

Mit navn er Alexandra. Jeg er 22 år gammel.

Jeg er født i Frankrig, men har boet i Danmark i lidt over et år. Jeg er i øjeblikket ESC frivillig i Tjekkiet, hvor jeg arbejder i et ungdomscenter. I min dagligdag deltager jeg i arrangementer på forskellige skoler i regionen om aktuelle emner, men jeg hjælper også med at forberede aktiviteter og  laver oplæg om programmet og mit hjemland.

Jeg har været her i 4 måneder nu, og det er fantastisk! Selvom begyndelsen var lidt hård, var jeg heldig at have fundet nogle fantastiske mennesker, der hjalp mig med at føle mig bedre og vidst mig rundt i landet. Siden jeg har været her, har jeg haft chancen for at opdage nye steder, jeg aldrig troede, jeg ville besøge. Jeg startede min ansøgning i december og startede mit program i marts, så alt var meget hurtigt og intensivt, men jeg fortryder det ikke på noget tidspunkt og nyder hvert øjeblik af dette eventyr.

 

Læs flere historier!