Alberte fra Bornholm var på frivilligprogrammet på Tenerife, hvor hun har arbejdet med hvaler og delfiner, og her kan du læse hvad hun skriver til os:

Vi er ude i båden hver mandag, onsdag og fredag, hvor vi ser short-finned pilot whales, delfiner og engang imellem skildpadder, hvilket er super fedt at se dyrene så tæt på. Vi har park- og beach clean-ups som giver følelsen at man gør en forskel. Vi ser dokumenter og debatterer dem og lytter til præsentationer, hvor man lærer en masse, og jeg føler, at jeg allerede er blevet meget klogere på miljøbevidsthed, dyrene, øen, turisme og dens påvirkning på naturen og mere.

Vi har også lavet andre aktiviteter såsom i går, hvor vi sejlede i kajak og snorklede – jeg var afsted i weekenden med et par andre at surfe.

Personalet her er super søde og det føles som hjem at være her. De andre der er her kommer har jeg det også super godt med. Vi har også social-nights hver onsdag hvor en praktikant forbereder en sjov aften for os alle. Udover det her dejligt varmt vejr, er øen utrolig smuk, særligt med bjergene, de eksotiske planter og så selvfølgelig havet med regnbuefarvede fisk, skildpadder og andre ting man kan se når man dykker eller snorkler.

Hvis du vil vide mere om frivilligprogrammet på Tenerife, læs HER.