På dit skoleophold i udlandet vil der være en masse ting, der er anderledes end herhjemme. Du skal måske bruge skoleuniform, du skal måske hjem fra skole for at spise frokost med familien, eller du forventes måske at deltage i din værtsfamilies religiøse traditioner.

Lær et nyt sprog eller bliv bedre til et du kan
Sproget er nøglen til at forstå en anden kultur. Du vil opleve verden åbne sig for dig og give dig en indsigt, der forandrer dit verdensbillede for altid. Sproglige kompetencer vil være i høj kurs på fremtidens arbejdsmarked ligesom forståelse for andre kulturer vil være det. Et AFS-ophold giver dig masser af viden om både sprog og kultur.

Få venner for livet
I løbet af det år du er afsted, vil du blive en del af din værtsfamilie og gå i skole med en masse unge på din egen alder. De fleste hjemvendte AFS'ere holder kontakten med deres værtsfamilie og venner fra værtslandet resten af livet. Der er mange, der rejser tilbage og besøger familien eller får besøg af dem her i Danmark. Du kan læse tidligere udvekslingsstuderendes beskrivelse af deres ophold.

Google Logo