Find dit ønskeprogram

Vælg program

  • Europa
  • Latinamerika
  • Asien
  • Oceanien
  • Afrika
  • Nordamerika

AFS er Danmarks største non-profit udvekslingsorganisation og vi tilbyder programmer over hele verden – hvad enten du vil styrke dine kompetencer ved at arbejde som frivillig eller tage et semester eller to på universitetet.

Vi har programmer lige fra 2 uger og op til et helt år, så uanset om du vil afsted i dit sabbatår efter gymnasiet eller kan tage afsted på et andet tidspunkt i dit liv, har du mange muligheder gennem AFS.

Sådan laver du din ansøgning

Det er nemt at komme afsted, og her kan du se hvordan du gør!

Start din ansøgning her

Ansøg nu

Interkulturel læring

AFS klæder dig godt på til dine oplevelser og interkulturelle udfordringer både gennem Global Competence Certificate – et interkulturelt læringsprogram – og gennem orienteringer før, under og efter opholdet.

Sådan bliver du forberedt
Guillaume Deperrois France Volunteer

Hvem er AFS?

AFS Interkultur er  en dansk udvekslingsorganisation, som udveksler unge på kryds og tværs – og har gjort det i mere end 60 år. AFS Interkultur er en del af den verdensomspændende AFS Intercultural Programs med AFS-organisationer i mere end 50 lande over hele verden. Det betyder, at du bliver en del af et kæmpestort internationalt netværk.

AFS’ overordnede formål er at arbejde for fred gennem interkulturel forståelse.  AFS er en non-profit organisation og er baseret på frivillige. Det betyder at mange af de mennesker, du møder både før, under og efter dit ophold er frivillige, som brænder for at møde mennesker fra andre kulturer.

Hvilke kompetencer giver et AFS-ophold dig?

Sideløbende med dit udlandsophold vil du blive tilbudt en interkulturel uddannelse gennem “AFS Global Competence Certificate” programmet – udviklet specielt til AFS-deltagere. Den vil støtte dig i din interkulturelle læring under dit ophold og gøre dig bedre i stand til at klare dig i en global verden.

Npela-på-føde-Pokhara

Hvilke lande kan du komme til?

I landeoversigten kan du se alle de programmer, der findes i de forskellige lande. Der er over 20 lande og mere end 50 programmer at vælge imellem.

Gå til landeoversigten

Aktuelle kampagner og tilbud

AFS har både løbende kampagner og faste tilbud. Du kan f.eks. få rabat på nogle programmer, hvis du rejser sammen med en ven.

Læs mere

Flere informationer

GVI-projects

Kontakt os (gammel)

Her kan du bede os om flere informationer!

GVI-projects

AFS-nyhedsbrevet

Tilmeld mig det månedlige nyhedsbrev med tilbud, kampagner og nyheder om programmerne **

  • ** Din mailadresse vil blive lagt i vores nyhedsbrevssystem Mailchimp. Mailchimp hører hjemme i USA og i henhold til EUs persondatalov er vi forpligtede til at fortælle dig at "dine persondata er overført til et usikkert tredjeland", som USA i denne forbindelse betegnes. Din data slettes fra systemet, hvis du afmelder dig nyhedsbrevet.
GVI-projects

Book et gratis møde

Møderne afholdes i AFS-huset, Nordre Fasanvej 111 på Frederiksberg (indgang fra gården).

    Vil du gerne høre mere om AFS og hvad for nogle mulighed vi har for dig over 18, om det er frivilligprogrammet, ESC volontør programmet, universitetsprogrammet eller lærerprogrammet, så book et møde med os. Vores kontor ligger på Nordre Fasanvej 111 (indgang fra gården), og vi kan enten mødes direkte på kontoret eller online.

Mix dit eget program

Læs om MIX programmet
Teacher

Udveksling for lærere

Dette program er for uddannede lærere og lærerstuderende, som ønsker inspiration til deres undervisning og samtidig ønsker at gennemgå en interkulturel uddannelse til gavn for deres fremtidige undervisningsarbejde.

Du bliver tilknyttet en skole i det land du vælger at rejse til. I mange tilfælde får du også mulighed for at besøge andre uddannelsesinstitutioner for at få et indtryk af undervisningsformerne inden for forskellige uddannelsesniveauer.

Læs mere om lærerprogrammet

Grønland og Færøerne

Kommer du fra Grønland eller Færøerne, kan du sagtens komme afsted gennem AFS Interkultur. Al kommunikation foregår gennem vores hjemmeside og via emails – så det er ikke noget problem hvis du ikke lige har mulighed for at komme forbi kontoret.

priscilla-du-preez-9e4n5-xvvbg-unsplash

Cooperation with AFS Norway, AFS Sweden, AFS Iceland

AFS Interkultur cooperates with AFS in Sweden, Norway and Iceland so if you come from one of these Scandinavian countries, you can participate in the 18+ programmes offered by AFS in Denmark. All program descriptions on our website are in English and all communication with participants is online. Furthermore, you will book your flight and apply for visa yourself from your home country. So you will have no practical problems traveling with us.